• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Rudzia kochana normalnie mnie zatkało :szok: nie no gratulacje ogromniaste:-)trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy:tak: rany jak fajnie :tak: a jak tam Tom? Co on na to? GRATULUJE jeszcze raz :-)

dziekuje Wam Kochane :-):-) moj tom jak sie dowiedzial to w ten sam wieczor z radosci sie upil:-):-) jest szczesliwy i bardzo sie cieszy;-);-) juz teraz uwaza ze kolejny to bedzie chlopczyk;-);-);-)

ja jak narazie dobrze sie czuje procz tego ze jestem strasznie senna... gdzie usiade to mi sie oczy zamykaja... tak samo mialam przy pierwszej ciazy... byl okres ze juz mnie to irytowalo troche bo ile to mozna spac;-);-);-)
no ale jak narazie wszystko jest ok:-):-)

cumolki dla wszystkich i milej niedzili zycze;-);-)

reklama
cześć
Rudzia, a planujesz iść na L4, czy będziesz pracowała póki co?
Cieszę się, ze Twój Tomi też jest szczęśliwy, to najważniejsze :)

A ja mam już stresa bo jutro śmigam do pracy, nie wiem więc kiedy zajrzę, bo pracuję 12h i jeszcze będę musiała wracać autobusem, no nic
życzę miłej niedzieli

Rudzia nie przejmuj sie ta sennoscią ,spij jak masz ochote.Ja na początku to nawet po 14 godzin spałam i z zycia towarzyskiego zrezygnowałam bo nic mi sie nie chciało:-p.Wiec spij widocznie organizm tego potrzebuje.

Cześć dziewczyny

dziekuje Wam Kochane :-):-) moj tom jak sie dowiedzial to w ten sam wieczor z radosci sie upil:-):-) jest szczesliwy i bardzo sie cieszy;-);-) juz teraz uwaza ze kolejny to bedzie chlopczyk;-);-);-)
ja jak narazie dobrze sie czuje procz tego ze jestem strasznie senna... gdzie usiade to mi sie oczy zamykaja... tak samo mialam przy pierwszej ciazy... byl okres ze juz mnie to irytowalo troche bo ile to mozna spac;-);-);-)
no ale jak narazie wszystko jest ok:-):-)
cumolki dla wszystkich i milej niedzili zycze;-);-)

To fajnie, że Tom się cieszy :-)ale zrobiłaś niespodziankę :tak: śpij kochana śpij ja też w obu ciążach spałam gdzie popadło widać tak jest na początku :tak: Dużo odpoczywaj i relaksuj się no i koniecznie dobrze się odżywiaj a co miesiąc czekam na zdjęcia rosnącego brzusia :tak:
Miłej niedzieli kochana :-)

cześć

A ja mam już stresa bo jutro śmigam do pracy, nie wiem więc kiedy zajrzę, bo pracuję 12h i jeszcze będę musiała wracać autobusem, no nic
życzę miłej niedzieli

12 h? Co Wy z tymi 12 h ? Takie ciepło a tu tyle w pracy jak dobrze, że ja robie tylko 8 :tak:

Motylek a Ty jeszcze w dwupaku??

Madziula jutro się łapiemy nie zapomnij ;-)

Dziewczyny macie wszystkie bardzo serdeczne pozdrowienia od Aneci która siedzi nad jeziorkiem i popija zimne napoje ;-)

A ja jutro i cały tydzień na rano i znowu wstawanie przed 5 :szok: to dla mnie najgorsze wyjść o tej godzinie z łóżka :-D:-D:-D. Ale byle do piątku :tak:

Miłej niedzieli kochane :-)

Motylek a Ty jeszcze w dwupaku??

Madziula jutro się łapiemy nie zapomnij ;-)

Dziewczyny macie wszystkie bardzo serdeczne pozdrowienia od Aneci która siedzi nad jeziorkiem i popija zimne napoje ;-)

dziekujemy za pozdrowionka od ANECI :):):):) no takiej to dobrze:-):-):-) tez ja pozdrow... jak bedziesz miala okazje i niech siupnie cos za mnie i malenstwo :-):-)

reklama
cześć

życzę miłej niedzieli

nie kochana narazie nigdzie sie nie wybieram chce robic tak dlugo jak bede mogla a potem pojde sobie na maciezynski.... :) narzazi nie chce z niczego rezygnowac i nudzic sie tak jak bylam z kacprem w ciazy.... musialam juz w 4 miesiacu zrezygnowac z pracy bo sie czulam fatalnie mialam klopoty z nerkami..... a teraz postanowilam robic tak dlugo jak tylko sie da :-):-):-) oczywiscie o ile bede sie dobrze czula:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry