• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Karolka jestem z tobą i pamiętaj o tym, pomodlę się za twoją mamę!!! Dożylnie pewnie mama dostała kontrast, ale to nic szkodliwego i daje lepszy obraz badanego organu
Rudzia zrób z rańca teścik, ale nie trzymaj nas za długo w niepewności, bo jak widzisz twój post wywołał u nas podekscytowanie :) Trzymamy kciuki za II kreseczki :)

Pozdrawiam

reklama
Rudzia Ty to chyba lubisz ludzi o zawał serca przyprawic:angry::-D.Nie wiem czy na Twoim miejscu bym do jutra wytrzymał ,trzymam kciuki za tą drugą kreseczke oby sie udało.

A chyba na odskoczni nie pisałam ze moje dziecko najpózniej we wtorek wieczorem sie urodzi.Ze wzgledu na małą ilosc wód płodowych w poniedziałek wieczorem ide na wywołanie porodu jezeli w ciągu 24 godzin nie urodze to bedzie cesarka.

hihihi motylku bo ja sama nie wiem co sie dzieje :) ale chyba nie musze czekac do jutra bo wyszlo :))))) 2 kreseczki:-):-):-) DWIE KRESECZKI no poprostu niewierze... jeszcze jutro zrobie dla upewnienia sie ale.... ja to juz planuje ze w przyszlym tygodniu ide do lekarza !!!!!!:-):-):-)

Czesc Dziewczynki:)
Rudzia zrob jeszcze raz test,ale sadze ze wynik jest pozytywny skoro wyszla druga kreska(obojetnie czy wyrazna czy blada).

A ja dziewczynki pobiegalam z moja babcia po sklepach bo w poniedzialek juz odlatuje.

Zastanawialam sie tez dzis jak czas szybko leci...Juz jutro zaczynam 20 tydzien ciazy...
Strasznie szybko zlecialo...

Pozdrawiam was wszystkie i zycze milego wieczoru

rudzia to testuj jutro rano i napisz koniecznie :-) czekamy z niecierpliwością:-):-) i oczywiście trzymam mocno kciuki żeby były dwie ii:-):-). Byłam dzisiaj z mamą na badaniach dostała coś dożylnie włożyli jej rurkę w rękę i poszła widziałam jak jej ciężko bo strasznie się bała i martwiła ale udawała przede mną twardzielkę. Przykro mi jest widzieć jak moja mama cierpi dla mnie ta godzina co była na badaniu strasznie się ciągnęła. Teraz czekamy na wyniki , będą we wtorek bo jest tyle ludzi na rezonans magnetyczny głowy że nie dają rady z wynikami , na szczęście jadę po nie sama bo z mamą chyba nie dała bym rady:-( mam nadzieję że wszystko będzie dobrze ale stwierdzam że to życie jest jakieś porąbane :-(:-(. Dziękuję wam kochane za pamięć i rudzia czekam na wieści od ciebie o dwóch ii kreseczkach jutro:-):-):-) buziaczki kochane

kochana trzymam kcioki i wiem ze bedzie napewno wszystko wporzatku... wyobrazam sobie jakie to musi byc trudne dla ciebie i mamy.... serduszkiem jestem z wami:*
cumolki :*

Rudzia to ogromnę gratulacje:-):-) jak już dzisiaj wyszły dwie kreseczki to jutro na pewno będą dwie i to grube:-):-)
dziewczynki dziękuję wam za wsparcie:-) jesteście koch:-)ane:-) jest mi naprawdę o wiele łatwiej dzięki wam dziękuję:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry