• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Madziula a gdzie Ty?? Ech normalnie mijamy się jak dwa pociągi :-D:-D:-D:-D:-D

Karola trzymam kciuki za badanie i wyniki wpadnij póżniej koniecznie i daj znać co i jak :tak:

Ilonka dołki zakopane skutecznie?? ;-)

Just witam bo się chyba jeszcze nie znamy :-)

Ola81 co Cię tak mało tu ostatnio?? :-)

Ola a Ty magisterka gdzie się podziewasz?? Dawno Cię nie "widziałam" :sorry2:

Iza co u Ciebie?? Jak się trzymasz kochana??

Sówka jak tam mamusia i sówecza?? :-)

Marti a Ty wiesz już co zamieszkało w brzuszku??

Nikki. Gabrysia, She, Selenka pozdrawiam serdecznie wszystkie :-)

reklama
A ja dziś ostatnia szychta na znienawidzonym przezemnie BMW i ich poszyciach po niedzieli w końcu wracam do siebie na FORDA. Kurcze daje słowo, że jakbym miała zostać na bmw 100%, że się zwalniam tam robią same nie normalne baby :no: masakra ale jeszcze dziś przeżyć i spokój :tak:

Jutro weekend mam nadzieje, że pogoda tym razem dopisze :-)
Miłego dnia dziewczyny i popołudnia :-)

Danulka witaj !! Mało mnie było bo T miała miesiąc urlopu i mało siedziałam w necie... Ale od dwóch dni chodzi do pracy i postaram się częściej zaglądąć :-) Miłej pracy jeen dzień minie szybko. A od poniedziałku wrócisz na swoje ulubione stanowisko :-)

Danusiu dołki zakopane, mam nadzieje ze na długo :)
a tobie kochana życzę szybko mijającego dnia, nie ma jak pracować w złej atmosferze :(
pozdrawiam was wszystkie i lecę, bo mnie ból głowy wykańcza

no witajce Kochane...
ja wlasnie z pracy wrocilam i mam chwilke zeby cos naskrobac... wczoraj juz wieczorem nie dalam rady... kolezanka z pracy napisala mi ze JO zmarl wczoraj o 7 wieczorem ;( dzis w pracy ledo dawalam rade jeszcze bylam tam na gorze gdzie on mial pokoj... ;( ciezko oj ciezko ;( no ale z drugiej strony jest juz po wszystkim i biedak sie nie meczy:-(:-(

Danusiu:-):-):-) przepraszam obiecuje ze to sie wiecej nie powtorzy ale naprawde mam sporo na glowie i malo czasu zeby usiasc i cos naskrobac... ostatnio cos mi godzin w dobie brakuje... a jak juz sobie usiade no to chwilka dla mnie i uciekam do ukochanego lozeczka :)

a no i zapomnialabym - dzis robilam sobie testa bo cos mi sie @ spoznia i jakos tak wogole sie nie czuje zeby wogole miala przyjsc - najgorsze jest to ze nie pamietam kiedy mialam ostatnio i ile mi sie spoznia ;-);-);-) zawsze zapomne sobie zapisac :-):-) no i zrobilam sobie testa ... najpierw mi kurna wyszla pierwsza kreska no i stwierdzilam ze nie jestem ale potem pojawila sie druga ale taka delikatna nie tak ostry kolor jak ta pierwsza wiec jestem troche zdezorientowana kurcze... jutro musze zrobic jeszcze raz rano moze sie wyjasni bo zaczynam sie denerwowac:-):-)

no nic uciekam bo tu pusto a ja mam troszke do roboty - wpadne wieczorkiem jak bede miala chwilke :)))))

milego weekendu wszystkim zycze
cumolki

Rudzia czy ty nam chcesz o czymś powiedzieć :) zrób jutro jeszcze teścik rano, żeby się upewnić, ale chyba idzie wszystko w dobrym kierunku :)
No nic nie zapeszam

Karolka mam nadzieje, ze wszystko jest ok

Rudzia czy ty nam chcesz o czymś powiedzieć :) zrób jutro jeszcze teścik rano, żeby się upewnić, ale chyba idzie wszystko w dobrym kierunku :)
No nic nie zapeszam

Karolka mam nadzieje, ze wszystko jest ok

heheh ilonka no ja wlasnie nie wiem co chce powiedziec... troche mnie to jakos tak zasoczylo i nie wiem co o tym myslec... jutro koniecznie zrobie rano i napewno wam napisze:-):-)

Rudzia Ty to chyba lubisz ludzi o zawał serca przyprawic:angry::-D.Nie wiem czy na Twoim miejscu bym do jutra wytrzymał ,trzymam kciuki za tą drugą kreseczke oby sie udało.

A chyba na odskoczni nie pisałam ze moje dziecko najpózniej we wtorek wieczorem sie urodzi.Ze wzgledu na małą ilosc wód płodowych w poniedziałek wieczorem ide na wywołanie porodu jezeli w ciągu 24 godzin nie urodze to bedzie cesarka.

reklama
danusiu:-):-):-) przepraszam obiecuje ze to sie wiecej nie powtorzy ale naprawde mam sporo na glowie i malo czasu zeby usiasc i cos naskrobac... Ostatnio cos mi godzin w dobie brakuje... A jak juz sobie usiade no to chwilka dla mnie i uciekam do ukochanego lozeczka :)

a no i zapomnialabym - dzis robilam sobie testa bo cos mi sie @ spoznia i jakos tak wogole sie nie czuje zeby wogole miala przyjsc - najgorsze jest to ze nie pamietam kiedy mialam ostatnio i ile mi sie spoznia ;-);-);-) zawsze zapomne sobie zapisac :-):-) no i zrobilam sobie testa ... Najpierw mi kurna wyszla pierwsza kreska no i stwierdzilam ze nie jestem ale potem pojawila sie druga ale taka delikatna nie tak ostry kolor jak ta pierwsza wiec jestem troche zdezorientowana kurcze... Jutro musze zrobic jeszcze raz rano moze sie wyjasni bo zaczynam sie denerwowac:-):-)

no nic uciekam bo tu pusto a ja mam troszke do roboty - wpadne wieczorkiem jak bede miala chwilke :)))))

milego weekendu wszystkim zycze
cumolki
rudzia to testuj jutro rano i napisz koniecznie :-) czekamy z niecierpliwością:-):-) i oczywiście trzymam mocno kciuki żeby były dwie ii:-):-). Byłam dzisiaj z mamą na badaniach dostała coś dożylnie włożyli jej rurkę w rękę i poszła widziałam jak jej ciężko bo strasznie się bała i martwiła ale udawała przede mną twardzielkę. Przykro mi jest widzieć jak moja mama cierpi dla mnie ta godzina co była na badaniu strasznie się ciągnęła. Teraz czekamy na wyniki , będą we wtorek bo jest tyle ludzi na rezonans magnetyczny głowy że nie dają rady z wynikami , na szczęście jadę po nie sama bo z mamą chyba nie dała bym rady:-( mam nadzieję że wszystko będzie dobrze ale stwierdzam że to życie jest jakieś porąbane :-(:-(. Dziękuję wam kochane za pamięć i rudzia czekam na wieści od ciebie o dwóch ii kreseczkach jutro:-):-):-) buziaczki kochane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry