• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Dziewczyny przepraszam, że się nie odzywałam, ale mam małe problemy z netem i czasem jak mam czekać, aż strony mi się załadują to szlag mnie trafia:baffled:

U nas wszystko w porządeczku:-) Sóweczka rośnie, a następną wizytę mam 13 sierpnia:-) jak tylko będę miała chwilkę to będę się odzywać:-) obiecuję:-D

Soweczko kochana jak sie ciesze ze wszystko jest u Ciebie dobrze i ze Mala Soweczka rosnie zdrowo buziaczki dla Ciebie i kruszynki :*
wpadaj do nas czesciej ;-);-)

reklama
:-)witam was dziewczynki moje kochane :-) ja standardowo jestem w pracy do 21,00 i już po usg:-) na szczęście wszystko jest w najlepszym porzadku więc zostają nam z mężem staranka ale już sobie postanowiłam że włanczam na luz bo jak wariuje za każdym razem przed@ to nic z tego nie wychodzi:-( kochane skarbeczki życzę wam miłego dzionka i przesyłam buziaczki :-):-)

kochanie ciesze sie ze wyniki sa wporzadku - mowilam ze nie moze byc inaczej ;-);-) teraz trzymam za WAS kcioki;-);-) no i w piatek zeby u Twojej mamy rowniez wyniki byly dobre - cumolki kochana:*

no nic uciekam bo co tu bede tak sama siedziec...
jutro ide do pracy od 8 do 2 ale pewnie czeka mnie ciezki dzien tak samo jak dzis... od wtorku chodze zaplakana bo moj ulubiony dziadek umiera... we wtorek sie wszysko zaczelo kiedy to juz nie wyszedl z lozka, klopoty z oddychaniem slabe tetno, zimny - juz myslelismy ze to koniec... dzis przychodze do pracy a on wciaz walczy ale mowie wam widok :-(:-(:-( nie da sie tego opisac :-(:-(:-( zimny, siny, ale walczy o kazdy oddech.... tak mi smutno bo naprawde byl moim ulubionym dziadkiem w pracy... wiem ze oni sa tam po to by umrzec ale do niektorych naprawde mozna sie strasznie przyzwyczaic i przezywa sie to bardzo... najgorsze jest wlasnie to z JO ze wszystko bylo wporzadku i tak z dnia na dzien poprostu ginal w oczach - nikt sie tego nie spodziewal....:-(:-( ma 91 lat - zaluzony wiek:-(:-( az boje sie dzwonic do pracy i pytac co z nim bo boje sie ulyszec o najgorszym... wole jutro isc do pracy jeszcze z tym przekonaniem ze go zobacze:-(:-(:-(.... ciezka praca mowie wam ale nie zamienilabym tego za zadna inna :-(:-(

cumolki laseczki:* wpadne jutro jak znajde chwilke:*
milego wieczorku

Ale tu ciszaaa...
Nie mam humoru i jestem zla na caly swiat.
Tesknie za domem,ogolnie za Polska i czuje,ze sie zaczynam tu dusic...
Poza tym ostatnio Artur jest nie do wytrzymania i od wczoraj mamy ''cisze''...
Nie wiem chyba uderza mu juz do glowy brak pracy...
Ach szkoda gadac...

Ale tu ciszaaa...
Ach szkoda gadac...
Aga, nie smutaj się, bo dzidzi też będzie smutno ;-)
Poszukaj może jakiegoś zajęcia, żeby oderwać się trochę od myślenia o tej złości na cały świat i innych męczących tematach

Agnieszka nie denerwuj się i nie martw. Wiem że z dala od domu jest niedobrze i sie tęskni. Zobaczysz wszystko się ułoży. Uśmiechnij się niech i córcia się śmieje :-)

Dziekuje,ze jestescie...
No juz od przyszlego tygodnia nie bede narzekala na brak zajecia.Od rana do 12.15 kurs a o 13.30 bede gnala do przedszkola po mala...

Ide sie tyci pouczyc,choc wszystko juz mi sie miesza.
Napewno pozniej jeszcze zajrze.
Buziaki dla Was

reklama
Cześć laseczki :-)

witam UKOCHANE moje :))))) no nareszcie znalazlam chwilke odczytalam wszystko co tu naskrobalyscie :)))) nie wiele sie tego nazbieralo... cos tu ostatnio straszna cisza .... no co z wami???;-);-)

u mnie jak narzie wszystko wporzadku ciche dni sie skonczyly i jak to po burzy swieci teraz sloneczko :)

w poniedzialek podpisalismy umowe o mieszkanko i nareszcie moge powiedziec ze jestem u siebie:-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2:

Danusiu - ale sie za Toba stesknilam - dziekuje ze tak o mnie pamietasz :*:*:* cumolki wielkie

Normalnie następnym razem nakopie w cztery litery i kwiatów nasadzę zobaczysz :angry: jak się tak długo nie będziesz odzywać :tak: dobrze, że u Was już po cichych dniach bo ostatnio jak pisałaś nie było ciekawie a potem od razu taka cisza. Cieszę się, że jesteś :-)
Gratuluje mieszkanka no to kiedy opijamy Twoje cztery kąty???? :-)

no nic uciekam bo co tu bede tak sama siedziec...
jutro ide do pracy od 8 do 2 ale pewnie czeka mnie ciezki dzien tak samo jak dzis... od wtorku chodze zaplakana bo moj ulubiony dziadek umiera... we wtorek sie wszysko zaczelo kiedy to juz nie wyszedl z lozka, klopoty z oddychaniem slabe tetno, zimny - juz myslelismy ze to koniec... dzis przychodze do pracy a on wciaz walczy ale mowie wam widok :-(:-(:-( nie da sie tego opisac :-(:-(:-( zimny, siny, ale walczy o kazdy oddech.... tak mi smutno bo naprawde byl moim ulubionym dziadkiem w pracy... wiem ze oni sa tam po to by umrzec ale do niektorych naprawde mozna sie strasznie przyzwyczaic i przezywa sie to bardzo... najgorsze jest wlasnie to z JO ze wszystko bylo wporzadku i tak z dnia na dzien poprostu ginal w oczach - nikt sie tego nie spodziewal....:-(:-( ma 91 lat - zaluzony wiek:-(:-( az boje sie dzwonic do pracy i pytac co z nim bo boje sie ulyszec o najgorszym... wole jutro isc do pracy jeszcze z tym przekonaniem ze go zobacze:-(:-(:-(.... ciezka praca mowie wam ale nie zamienilabym tego za zadna inna :-(:-(
cumolki laseczki:* wpadne jutro jak znajde chwilke:*
milego wieczorku

No nie dziwie się, że ciężko przejść nad tym do porządku w końcu pracujesz z tymi ludżmi i na pewno nie jest łatwo patrzeć na śmierć człowieka, ja nie wiem czy dałabym radę w takiej pracy, trzeba być silnym psychicznie bez dwóch zdań :tak:

Ale tu ciszaaa...
Ach szkoda gadac...

Smutki przejdą na pewno zobaczysz na pewno swoje robią ciche dni z mężem, to nigdy nie nastraja optymistycznie. Pogadajcie rozmowa jest dobra na wszystko i pozwala wiele wyjaśnić. Brak pracy u faceta powoduje frustracje w końcu to samiec musi czuć się potrzebny i w stanie zapewnić byt rodzinie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry