• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Cyba wszystkie już pouciekały więc i ja uciekam nie długo do pracy trzeba jeszcze poleżeć ;-)

Rudzia to kiedy opijamy Twojem "M"?????????? ;-)

Anecia jak się nie złapiemy kochana to wspaniałego wypoczynku Wam życzę. Wypocznij i za mnie :tak:;-)

Miłego wieczorku kochane buziole :-)

witaj Kochana moja.... ja na opicie to zawsze;-);-) ale chyba nie bede miala czego... naprawde humor mam wisielczy wiec....:-(:-(

reklama
Witajcie niedzielnie :-)

Witam was kochane:-)
Już wszystko dobrze, popłakałam sobie 2 dni i mi przeszły smutki:tak::-)
Oj ta łopata to się przydaje:-):-D Mam nadzieję że się złapiemy jak zaczniesz pracować na rano:))))
Ja dzisiaj byłam w klinice niepłodności, lekarz który tam przyjmuje jest podobno bardzo dobry pomimo tego że jest oschły i małomówny, 4 sierpnia bedzie mi robił histerioskopię, mam nadzieję że badanie pokaże co mi siedzi w macicy:-D:-D
Dzisiaj równiez wybieram się na urodziny chrześniaka mojego M, troche rozrywki mi dobrze zrobi. A i nie pisałam wam że mój szef zaczął mnie wreszcie doceniać dostałam nawet prezent za to że potrafię znieść jego humory:-D
Miłego weekendu dziewczynki:-)

Cieszę się kochana, że już lepiej ale łopata nadal czeka oby już potrzebna nie była ;-)Trzymam kciuki, żeby na badaniu nic nie pokojącego nie wyszło no i czekam potem na wynik owego badania.
Jak po urodzinkach??
Pochwal się co to za prezent od bosa ;-)
Miłej niedzieli kochana :-)

witajcie Kochane moje ;-);-) tak sobie siedze i pomyslalam ze zagladne do Was moze kogos zastane...
dzis bylam w pracy tylko 6 godzin wiec o 2 juz bylam w domku... wrocilam i kurcze ... odechcialo mi sie wszystkiego... cos mi sie zdaje ze z moim Tomem bedziemy miec ciche dni...:-(:-(:-(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
cos ostatnio jakos tak .... a nawet nie wiem co napisac.... zadnej weny :-(:-(

witaj Kochana moja.... ja na opicie to zawsze;-);-) ale chyba nie bede miala czego... naprawde humor mam wisielczy wiec....:-(:-(

a uciekam... co tak bede siedziec sama :-(:-(
milego weekendu zycze wszystkim - cumolki

No dobra kochana co się dzieje?? Co ostatnio się stało, że masz tak wisielczy humor?? Jakby co wiesz gdzie mnie znaleść pisz może uda mi się rozwiać te ciemne chmury nad Twoją głową i uśmiechniesz się choć trochę.
Trzymaj się kochana każda z nas ma takie dni ale rozmowa może sporo zmienić więc może usiądżcie i na spokojnie pogadajcie sobie?
Jakby co to wiesz łopata na dołki w pogotowiu tylko daj znać ;-)
Ściskam buziole i nie smutaj już ;-)

My dzisiaj w domku, pogoda nie sprzyja żadnym wyjazdom bo zimno się zrobiło i chyba zbiera na deszcz.
Ja odsypiałam nocki i wyszło 13 godzin nie przerwanego spania :sorry: chyba naprawdę się starzeje skoro tak mnie męczą nocki :sorry:

Miłej niedzieli kochane :-)

witajcie Kochane moje ;-);-) tak sobie siedze i pomyslalam ze zagladne do Was moze kogos zastane...
dzis bylam w pracy tylko 6 godzin wiec o 2 juz bylam w domku... wrocilam i kurcze ... odechcialo mi sie wszystkiego... cos mi sie zdaje ze z moim Tomem bedziemy miec ciche dni...:-(:-(:-(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cos ostatnio jakos tak .... a nawet nie wiem co napisac.... zadnej weny :-(:-(
Co się dzieje kochana? wiesz że zawsze możesz się wygadać, pamietaj o łopacie na dołki, Danulka chętnie jej użyczy:-)

Witajcie niedzielnie :-)

Cieszę się kochana, że już lepiej ale łopata nadal czeka oby już potrzebna nie była ;-)Trzymam kciuki, żeby na badaniu nic nie pokojącego nie wyszło no i czekam potem na wynik owego badania.
Jak po urodzinkach??
Pochwal się co to za prezent od bosa ;-)
Miłej niedzieli kochana :-)
Coś wyjdzie na bank skoro jest coś na usg, ale oby mnie tylko nie musieli ciąć to bedzie dobrze:tak:
Od mojego bossa dostałam ładny damski długopis aby mi pasował do torebki:-D
A na urodzinach było bardzo fajnie, szkoda tylko że wczesniej nie zorientowałam się że to impreza plenerowa to bym nie zakładała szpilek, cały czas zapadałam sie w trawie:szok::-D:-D

My dzisiaj w domku, pogoda nie sprzyja żadnym wyjazdom bo zimno się zrobiło i chyba zbiera na deszcz.
Ja odsypiałam nocki i wyszło 13 godzin nie przerwanego spania :sorry: chyba naprawdę się starzeje skoro tak mnie męczą nocki :sorry:

Miłej niedzieli kochane :-)
Nie starzejesz sie kochana po prostu musiałaś odespać:-) u mnie też pogoda tragiczna, ale od jutra podobno ma być lepiej:-)
Również zycze ci spokojnej i miłej niedzieli;-)
Wam dziewczynki też:-)

Ostatnia edycja:
Witam was kochane kobietki:-) ja z rańca przybiegłam się z wami przywitać:-) niestety już jestem w pracy i muszę tu siedzieć do 21.00 jeszcze dzień z kierownikiem masakra:-(:-( życzę wam dużo słoneczka w ten poniedziałkowy dzionek i trzymajcie kciuki bo jutro idę na usg kontrolne bo ostatnia moja @ była strasznie dziwna dość że trwała 3dni to była jakaś taka inna . Buziaczki kochane:-):-)

Dziewczyny przepraszam, że się nie odzywałam, ale mam małe problemy z netem i czasem jak mam czekać, aż strony mi się załadują to szlag mnie trafia:baffled:

U nas wszystko w porządeczku:-) Sóweczka rośnie, a następną wizytę mam 13 sierpnia:-) jak tylko będę miała chwilkę to będę się odzywać:-) obiecuję:-D

witam
mama Sówka fajnie, ze się odezwałaś :) najważniejsze, ze z wami wszystko dobrze, oby tak dalej :)

Danusiu chyba będziesz musiała pożyczyć mi tej łopaty na dołki, bo od wczoraj jeden taki mnie dopadł

Karolka trzymam kciuki za usg, ja jutro idę do lekarza więc zobaczymy co mi powie

witam
mama Sówka fajnie, ze się odezwałaś :) najważniejsze, ze z wami wszystko dobrze, oby tak dalej :)

Danusiu chyba będziesz musiała pożyczyć mi tej łopaty na dołki, bo od wczoraj jeden taki mnie dopadł

Karolka trzymam kciuki za usg, ja jutro idę do lekarza więc zobaczymy co mi powie
ilonka ja też mam ostatnio takie dołki ale mam nadzieję że wszystko się nam jakoś poukłada. ja też mam jutro usg i mam nadzieję że będzie wszystko dobrze a w piątek jadę z mamą na rezonans magnetyczny głowy już przez to wszystko nie mogę spać w nocy:-(:-(ostatnio co pisałam o mamie to w piątek się okażę co i jak , mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. czsem już mam naprawdę wszystkiego dosyć buziaczki kochane

reklama
Karolka trzymam kciuki za ciebie i mamę
ja się obawiam, ze jak wrócę do pracy to i tak nic się nie zmieni
poza tym, ze mniej będę widziała męża
a już teraz tez nie jest za dobrze między nami, bo on nie chce rozmawiać o tym co się stało i ucieka od tego, a ja znów chce o tym mówić bo mi wtedy lepiej, ale nie mam z kim
błędne koło

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry