Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Witam się wieczorową porą:-)
Danulka, Rudzia gdzie wy jesteście dziewczęta?;-)
Trzymam kcuiki aby usg wyszło dobrze;-) Kochanie trzymaj się, do 21 została tylko godzinka, pozdrawiam cię gorąco:-)Witam was kochane kobietki:-) ja z rańca przybiegłam się z wami przywitać:-) niestety już jestem w pracy i muszę tu siedzieć do 21.00 jeszcze dzień z kierownikiem masakra:--( życzę wam dużo słoneczka w ten poniedziałkowy dzionek i trzymajcie kciuki bo jutro idę na usg kontrolne bo ostatnia moja @ była strasznie dziwna dość że trwała 3dni to była jakaś taka inna . Buziaczki kochane:-):-)
Wybaczamy ale zagladaj do nas od czasu do czasu:-)Dziewczyny przepraszam, że się nie odzywałam, ale mam małe problemy z netem i czasem jak mam czekać, aż strony mi się załadują to szlag mnie trafia
U nas wszystko w porządeczku:-) Sóweczka rośnie, a następną wizytę mam 13 sierpnia:-) jak tylko będę miała chwilkę to będę się odzywać:-) obiecuję![]()
Ilonko napisz koniecznie po wizycie, a co do facetów i rozmów to już tak mają, mój M też nie był zbyt rozmowny na ten temat, ja wygadałam się tu na forum i pomogło, więc jak tylko coś leży ci na sercu to zawsze możesz to tutaj napisać;-)Karolka trzymam kciuki za ciebie i mamę
ja się obawiam, ze jak wrócę do pracy to i tak nic się nie zmieni
poza tym, ze mniej będę widziała męża
a już teraz tez nie jest za dobrze między nami, bo on nie chce rozmawiać o tym co się stało i ucieka od tego, a ja znów chce o tym mówić bo mi wtedy lepiej, ale nie mam z kim
błędne koło
Danulka, Rudzia gdzie wy jesteście dziewczęta?;-)

tez uwielbiam w śmietanie:-)