• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Witam się wieczorową porą:-)
Witam was kochane kobietki:-) ja z rańca przybiegłam się z wami przywitać:-) niestety już jestem w pracy i muszę tu siedzieć do 21.00 jeszcze dzień z kierownikiem masakra:-(:-( życzę wam dużo słoneczka w ten poniedziałkowy dzionek i trzymajcie kciuki bo jutro idę na usg kontrolne bo ostatnia moja @ była strasznie dziwna dość że trwała 3dni to była jakaś taka inna . Buziaczki kochane:-):-)
Trzymam kcuiki aby usg wyszło dobrze;-) Kochanie trzymaj się, do 21 została tylko godzinka, pozdrawiam cię gorąco:-)

Dziewczyny przepraszam, że się nie odzywałam, ale mam małe problemy z netem i czasem jak mam czekać, aż strony mi się załadują to szlag mnie trafia:baffled:

U nas wszystko w porządeczku:-) Sóweczka rośnie, a następną wizytę mam 13 sierpnia:-) jak tylko będę miała chwilkę to będę się odzywać:-) obiecuję:-D
Wybaczamy ale zagladaj do nas od czasu do czasu:-)

Karolka trzymam kciuki za ciebie i mamę
ja się obawiam, ze jak wrócę do pracy to i tak nic się nie zmieni
poza tym, ze mniej będę widziała męża
a już teraz tez nie jest za dobrze między nami, bo on nie chce rozmawiać o tym co się stało i ucieka od tego, a ja znów chce o tym mówić bo mi wtedy lepiej, ale nie mam z kim
błędne koło
Ilonko napisz koniecznie po wizycie, a co do facetów i rozmów to już tak mają, mój M też nie był zbyt rozmowny na ten temat, ja wygadałam się tu na forum i pomogło, więc jak tylko coś leży ci na sercu to zawsze możesz to tutaj napisać;-)

Danulka, Rudzia gdzie wy jesteście dziewczęta?;-)

reklama
:-)witam was dziewczynki moje kochane :-) ja standardowo jestem w pracy do 21,00 i już po usg:-) na szczęście wszystko jest w najlepszym porzadku więc zostają nam z mężem staranka ale już sobie postanowiłam że włanczam na luz bo jak wariuje za każdym razem przed@ to nic z tego nie wychodzi:-( kochane skarbeczki życzę wam miłego dzionka i przesyłam buziaczki :-):-)

no i jest chyba dobrze, badań nie musimy już robić, macica się powoli obkurcza, jak @ będą regularne i owulacja + kontrolne usg we wrześniu wyjdzie gites to za 3 miesiące możemy zacząć starania :) Nie ciesze się za mocno, żeby nie zapeszyć :)

:-):-)ilonka na pewno wszystko będzie dobrze:-):-) dziewczynki gdzie wy się podziewacie stęskniłam się za wami a was brak:-( ja mam wolne chwilowo w pracy dlatego tak prtodukuję bo jeszcze pewnie trochę i znowu będzie opgrom ludzi masakra:-( wezmę kałasznikowa i ich wszystkich powyszczelam:-):-)

Czesc dziewczynki:)
Mamo Sowko fajnie,ze sie odezwalas...i ze u ciebie i dzidzi wszystko ok:-)
Kochane co sie dzieje z Hania?Chyba jakis czas sie juz nie odzywa...

Ja sie tyci pouczylam,odrobilam ''lekcje'' a teraz sobie odpoczywam:-)
Tak sie najadlam obiadku,ze nie moglam sie ruszyc...Mialam sledzie w smietanie-mniam,mniam...

Zgadzam się nie które odpoczywają a nie które muszą pracować jak np. Ja:-(:-( to jest jakaś masakra byłam tydzień na urlopie i chyba nie dostanę więcej bo u mnie są zwolnienia i raczej dostanę wypowiedzenie niż urlop:-) ale i tak myślę o odejściu z tej pracy bo już mam dość tych 12h prawie codziennie. Może coś otworzymy z mężem swojego mam pomysł ale nie chce zapeszać jak wyjdzie po częsci to wam napisze bo czekamy na zgodę z jednego miejsca jak już to będzie to pujdzie z górki:-):-)

:-)witam was dziewczynki moje kochane :-) ja standardowo jestem w pracy do 21,00 i już po usg:-) na szczęście wszystko jest w najlepszym porzadku więc zostają nam z mężem staranka ale już sobie postanowiłam że włanczam na luz bo jak wariuje za każdym razem przed@ to nic z tego nie wychodzi:-( kochane skarbeczki życzę wam miłego dzionka i przesyłam buziaczki :-):-)

no i jest chyba dobrze, badań nie musimy już robić, macica się powoli obkurcza, jak @ będą regularne i owulacja + kontrolne usg we wrześniu wyjdzie gites to za 3 miesiące możemy zacząć starania :) Nie ciesze się za mocno, żeby nie zapeszyć :)
Karolino Ilonko cieszę się że po wizycie u was wszystko jest w najlepszym porządku, nic na siłę Karolciu im bardziej się nastawiasz tym potem większe rozczarowanie wiem to po sobie, najlepiej nie myśleć co bedzie i robić swoje:-D;-):-)

:-):-)ilonka na pewno wszystko będzie dobrze:-):-) dziewczynki gdzie wy się podziewacie stęskniłam się za wami a was brak:-( ja mam wolne chwilowo w pracy dlatego tak prtodukuję bo jeszcze pewnie trochę i znowu będzie opgrom ludzi masakra:-( wezmę kałasznikowa i ich wszystkich powyszczelam:-):-)
Właśnie gdzie sie wszystkie podziałyście? Anetka jest na urlopie, a gdzie reszta? Ola, Rudzia, Danulka halo gdzie jesteście?
Pozdrawiam was kobitki i zycze miłego wieczoru:-)

reklama
Czesc dziewczynki:)
Mamo Sowko fajnie,ze sie odezwalas...i ze u ciebie i dzidzi wszystko ok:-)
Kochane co sie dzieje z Hania?Chyba jakis czas sie juz nie odzywa...

Ja sie tyci pouczylam,odrobilam ''lekcje'' a teraz sobie odpoczywam:-)
Tak sie najadlam obiadku,ze nie moglam sie ruszyc...Mialam sledzie w smietanie-mniam,mniam...
Śledziki:rofl2: tez uwielbiam w śmietanie:-)

Zgadzam się nie które odpoczywają a nie które muszą pracować jak np. Ja:-(:-( to jest jakaś masakra byłam tydzień na urlopie i chyba nie dostanę więcej bo u mnie są zwolnienia i raczej dostanę wypowiedzenie niż urlop:-) ale i tak myślę o odejściu z tej pracy bo już mam dość tych 12h prawie codziennie. Może coś otworzymy z mężem swojego mam pomysł ale nie chce zapeszać jak wyjdzie po częsci to wam napisze bo czekamy na zgodę z jednego miejsca jak już to będzie to pujdzie z górki:-):-)
W takim razie nie zapeszam i trzymam kciuki aby interes wypalił:-);-)
Zmykam sie kąpać i do łóżeczka bo się dzisiaj nie wyspałam, pa wszyswtkim:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry