• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

witam się Kochane :)))

Anecia jak się nie złapiemy kochana to wspaniałego wypoczynku Wam życzę. Wypocznij i za mnie :tak:;-)

Dziękuję bardzo :-)

ja dzisiaj już pewnie nie będę miała czasu do Was zagladnąc dlatego tez mówię Wam do zobaczenia w sierpniu :-) Trzymajcie się Kochane !!!
Życzę Wam dużo słoneczka i pogody ducha !!! :-D

Rudzia, Motyl, Danula, Madzia, Karola, Sówka, Ola, Iza, Ola81, Nikki, Ilonka, Marti, Gabrysia, Agnieszka, She, Selenka pozdrawiam gorąco !!! :-D

reklama
Witam was kobietki :-) przepraszam że ostatnio znowu nie piszę ale nie mam sił:-(:-( u mnie jak się wszystko waliło tak wali się dalej i zastanawiam się kiedy będzie koniec tych złych wieści bo padam już z sił:-(:-( my z mężusiem dalej się staramy o dzidziusia i mam nadzieję że w końcu nam kiedyś wyjdzie:-):-) czytam was moje kochane na bieżąco ale nie mam sił odpisywać za tydzień w piątek jdę z mamą na rezonans magnetyczny głowy do szpitala to trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze bo ja już ze strachu nie mogę spać:-(:-( a mnie dzisiaj czeka 12h w pracy i strasznie mi się ni chce dyskutować z tymi ludzmi:-(:-( kochne życzę wam miłego dzionka i uśmiechu na twarzy:-):-) buziaczki kochane na pewno dzisiaj jeszcze do was zajrzę pa pa pa

cześć dziewczyny

Anetko miłego wypoczynku życzę, naładuj akumulatorki i wracaj do nas :)
Karolka myślę, ze kiedyś musi się skończyć ta zła passa.
Gdzie pracujesz jeśli mogę wiedzieć? Pytam bo ja myślałam kiedyś, ze tylko w szpitalu są 12-godzinne dyżury :)
Tak w ogóle to od poniedziałku czeka mnie bieganina, bo miałam 1,5 miesiąca L4 więc muszę zrobić badania okresowe :(

miłego dnia wam życzę

cześć dziewczyny

anetko miłego wypoczynku życzę, naładuj akumulatorki i wracaj do nas :)
karolka myślę, ze kiedyś musi się skończyć ta zła passa.
Gdzie pracujesz jeśli mogę wiedzieć? Pytam bo ja myślałam kiedyś, ze tylko w szpitalu są 12-godzinne dyżury :)
tak w ogóle to od poniedziałku czeka mnie bieganina, bo miałam 1,5 miesiąca l4 więc muszę zrobić badania okresowe :(

miłego dnia wam życzę
ilonka ja pracuje w orange i pracujemy po 12h a ja padam z sił słoneczko świeci na dworze a ja z zamkniętym pomieszczeniu jeszcze nie mamy tu klimy masakra:-(:-(
też tak myślę że ta zła passa musi się kiedyś w końcu skończyć tylko zaczęła się od 5 marca i trochę już trwa a ja już nie mam siły do tego wszystkiego:-(:-(
buziczki kocjane dziewczynki miłego dzionka wam życzę

Karolka toż to horror pracować w zamkniętym pomieszczeniu bez klimy w lato, współczuję bo ja w szpitalu przynajmniej mogę okna otworzyć i klima jest

zbieram się do spania, bo mnie dziś jakieś choróbsko zaczęło brać i stan podgorączkowy cosik też się ujawnił, więc nie ma jak kończyć L4 i chorować

miłej nocy wszystkim życzę

Cześć kobietki :-)

Danula, Sówka pisze na lutówkach, napisałam do niej, żeby na poronieniach się odezwała, bo też się martwiłam...:tak:

Dziękuje za informacje mam nadzieje, że się w końcu odezwie i tutaj u nas :-)

Rudzia gratuluję mieszkanka :)
Danusiu a kiedy masz wizytę?
Motylku dasz radę, najważniejsze wasze zdrówko

Nie wiem jeszcze koniec sierpnia albo wrzesień będą dopiero dzwonić więc czekam cierpliwie :tak: bo na wywiadzie byliśmy teraz czekamy na same badanie.

Dziękuję bardzo :-)
ja dzisiaj już pewnie nie będę miała czasu do Was zagladnąc dlatego tez mówię Wam do zobaczenia w sierpniu :-) Trzymajcie się Kochane !!!
Rudzia, Motyl, Danula, Madzia, Karola, Sówka, Ola, Iza, Ola81, Nikki, Ilonka, Marti, Gabrysia, Agnieszka, She, Selenka pozdrawiam gorąco !!! :-D

Kochana udanego wspaniałego wypoczynku i cudownej pogody życzę no i czekam na Ciebie i relacje z wyprawy :-) Bawcie się dobrze ;-):-)

Witam was kobietki :-) przepraszam że ostatnio znowu nie piszę ale nie mam sił:-(:-( u mnie jak się wszystko waliło tak wali się dalej i zastanawiam się kiedy będzie koniec tych złych wieści bo padam już z sił:-(:-( my z mężusiem dalej się staramy o dzidziusia i mam nadzieję że w końcu nam kiedyś wyjdzie:-):-) czytam was moje kochane na bieżąco ale nie mam sił odpisywać za tydzień w piątek jdę z mamą na rezonans magnetyczny głowy do szpitala to trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze bo ja już ze strachu nie mogę spać:-(:-( a mnie dzisiaj czeka 12h w pracy i strasznie mi się ni chce dyskutować z tymi ludzmi:-(:-( kochne życzę wam miłego dzionka i uśmiechu na twarzy:-):-) buziaczki kochane na pewno dzisiaj jeszcze do was zajrzę pa pa pa

Kurcze nie zazdroszcze tych 12 godzin w takie upały ale wiem o czym mówisz ja co prawda nie robie po 12 godzin tylko po 8 ale za to w 34 stopniach na hali. Duchota jest straszna :tak:

Cześć Dziewczynki - jadę na urlop !!!!!
papa
POZDRAWIAM WSZYSTKIE!!!!

No to moja droga to wspaniałego urlopowania życzę :-) do "zobaczenia" po powrocie :-)

Ależ Wam zazdroszczę tych urlopów my w tym roku znowu nigdzie nie wyjdziemy niestety, No ale mam nadzieje, że odbijemy to sobie na następny rok :tak:

Madziula kochana co u Ciebie jak się czujesz?? Jakby co wiesz, że łopata czeka na zakopanie każdego dołka :tak: ;-)

Sówka bo w tyłek nabije pisz tu szybko jak się czujesz :-p:tak::-)

Rudzia pewnie radość niesamowita u Was teraz :tak: nawet nie wiesz jak się cieszę, że się to tak wyjaśniło :tak:

Pozdrawiam Motyl, Ola, Iza, Ola81, Nikki, Gabrysia, Agnieszka, She, Selenka serdecznie ja dziś w końcu wolne po nockach. Jak dobrze, że już dzisiaj nie muszę tam iść mam w końcu weekend :-)Miłego weekendu kochane :-)

Ostatnia edycja:
Witam was kochane:-)
Jakieg doła?????? Co się dzieje kochana?? Nie uciekaj tylko pisz co i jak szybko :tak:

Już wszystko dobrze, popłakałam sobie 2 dni i mi przeszły smutki:tak::-)

Ja dzisiaj już pewnie nie będę miała czasu do Was zagladnąc dlatego tez mówię Wam do zobaczenia w sierpniu :-) Trzymajcie się Kochane !!!

Wypoczywaj kochana ile się da:-) obyś miała tylko piękną pogodę;-)

Karolinko pamietaj że zawsze po złych dniach przychodza lepsze, trzymam kciuki za mamę, bedzie dobrze zobaczysz;-)

Cześć Dziewczynki - jadę na urlop !!!!!
papa
POZDRAWIAM WSZYSTKIE!!!!
Miłego wypoczynku, papa

Madziula kochana co u Ciebie jak się czujesz?? Jakby co wiesz, że łopata czeka na zakopanie każdego dołka :tak: ;-)
Oj ta łopata to się przydaje:-):-D Mam nadzieję że się złapiemy jak zaczniesz pracować na rano:))))

Ja dzisiaj byłam w klinice niepłodności, lekarz który tam przyjmuje jest podobno bardzo dobry pomimo tego że jest oschły i małomówny, 4 sierpnia bedzie mi robił histerioskopię, mam nadzieję że badanie pokaże co mi siedzi w macicy:-D:-D
Dzisiaj równiez wybieram się na urodziny chrześniaka mojego M, troche rozrywki mi dobrze zrobi. A i nie pisałam wam że mój szef zaczął mnie wreszcie doceniać dostałam nawet prezent za to że potrafię znieść jego humory:-D

Miłego weekendu dziewczynki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie Kochane moje ;-);-) tak sobie siedze i pomyslalam ze zagladne do Was moze kogos zastane...
dzis bylam w pracy tylko 6 godzin wiec o 2 juz bylam w domku... wrocilam i kurcze ... odechcialo mi sie wszystkiego... cos mi sie zdaje ze z moim Tomem bedziemy miec ciche dni...:-(:-(:-(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cos ostatnio jakos tak .... a nawet nie wiem co napisac.... zadnej weny :-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry