• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Witam Dziewczyny, u mnie bez zmian..

Ja o poronieniu rozmawiałam tylko z 2 osobami, poza mężem i już mi się odechciało poruszać ten temat po hasłach w stylu: lepiej, że małe się poroniło, bo jak starsze, to żal... chyba musi być coś nie tak z Tobą, jak zarodki wydalasz.. itp. szkoda nerwów sobie przypominać...

reklama
No ludzie to czasami jak cos palną to tylko dobic:angry:,ale nie martwmy sie tym za bardzo.

A ja to chce juz rodzic albo niech skurcze mi mina do terminu:crazy: ,czasmi boli jak diabli,cos czuje ze to moje dziecko to da jeszcze rodzicom popalic:baffled:.
Dobranoc,jutro wizyta kontrolna w szpitalu,oby znowu mnie nie zatrzymali:angry:.

dzień dobry :-)

Dziękuje bardzo ale co j tam krzyczeć będe to nie te lata co by się chwalić :-D

już nie wydziwiaj;-) 18-nastką zawsze można się chwalic:-D

Również wierzę, że się uda:tak: Nie możemy tracić nadziei!

ajaha!!! :-) musi :tak:

Anetko to kiedy wyjeżdzasz na urlop?
Też nie wiem co u Sówki:sorry:

wyjeżdżamy w niedzielę :-)
Mam nadzieję że u sówki wszystko w porządku :tak:

Motylku trzymamy kciuki :tak:

dzisiaj dla mnie smutny dzień.... dziś miał przyjsc na świat nasz mały skarb... właśnie 23 lipca....eh... jakie to wszystko niezrozumiałe

witaj Anetko :)
Jak najbardziej jestem za kawką :)

Anetko bardzo mi przykro, mam ogromną nadzieje ze kiedyś doczekamy się przyjścia na świat naszych pociech
Nikki zawsze ludziska nie wiedzą co w takiej sytuacji powiedzieć i palną głupstwo, dlatego w tym przypadku milczenie bywa złotem :)

hej Ilonko:-)
tez mam nadzieję że i nam się w końcu uda.... musi do jasnej cholery !!! ;-):-)
myślę pozytywnie Kochana :tak:

a kawkę bardzo proszę
images

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry