• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

a qq :))))
jest tu ktos???;-);-);-)

kochane moje ale mam wiesci :)))) kurcze zaraz usiadlam i pisze do was:-):-):-)

a wiec przed chwila byla u nas babka ktora prowadzi nasza sprawe z mieszkaniem i....... w poniedzialek podpisujemy umowe!!!!!!:-):-):-) nareszcie wlasne 4 katy!!!!!

ale sie CIESZE:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Rudzia no to jeden kłopot z głowy:-) ,no i oczywiscie gratulacje.

A ja po wizycie dowiedziałam sie ze przez te cieknące wody mam infekcje i antybiotyki musze łykac:angry:.Pozytywne jest to ze teraz az do rozwiązanie dwa razy w tyg. do szpitala na kontrole mam latac.Z jednej strony mi sie to nie usmiecha a z drugiej to dobrze.A i serduszko Weroniki jak dzwon bije:tak:.

dzisiaj dla mnie smutny dzień.... dziś miał przyjsc na świat nasz mały skarb... właśnie 23 lipca....eh... jakie to wszystko niezrozumiałe

Anetko, przytulam Cie mocno, moja Emilka też miała urodzić się w lipcu...:-(:-(

Mi tesciowa po poronieniu tez powiedziala,ze to bylo takie male...
No szlag mnie trafial...

Aga, moja teściowa na szczęście nic nie powiedziała, bo sama przez tą tragedię przeszła....

witaj Anetko :)
Jak najbardziej jestem za kawką :)

Anetko bardzo mi przykro, mam ogromną nadzieje ze kiedyś doczekamy się przyjścia na świat naszych pociech
Nikki zawsze ludziska nie wiedzą co w takiej sytuacji powiedzieć i palną głupstwo, dlatego w tym przypadku milczenie bywa złotem :)

Masz rację, myślą, że pocieszą bagatelizując sytuację...

a wiec przed chwila byla u nas babka ktora prowadzi nasza sprawe z mieszkaniem i....... w poniedzialek podpisujemy umowe!!!!!!:-):-):-) nareszcie wlasne 4 katy!!!!!

Rudzia, to gratuluję zakupu własnego mieszkanka!!

A ja po wizycie dowiedziałam sie ze przez te cieknące wody mam infekcje i antybiotyki musze łykac:angry:.Pozytywne jest to ze teraz az do rozwiązanie dwa razy w tyg. do szpitala na kontrole mam latac.Z jednej strony mi sie to nie usmiecha a z drugiej to dobrze.A i serduszko Weroniki jak dzwon bije:tak:.

Motyl, trzymam za Was kciuki!!

Pozdrawiam w ten upalny dzień, miłego wieczoru!!

dziekuje bardzo Motylku.... ;);-);-)

ciesze sie rowniez ze Ty dajesz sobie rade i z mala Perelka wporzadku :);-);-)

pozdrawiam serdecznie

a qq :))))
jest tu ktos???;-);-);-)

kochane moje ale mam wiesci :)))) kurcze zaraz usiadlam i pisze do was:-):-):-)

Gratuluję mieszkanka:-) zmykam bo mam dzisiaj strasznego doła:zawstydzona/y: tylko bym wyła do poduszki:-( milego wieczoru dziewczynki.

Cześć kochane

Rudzia no widzisz a nie mówiłam???????? Słuchaj mnie a nie nerwuj się na zapas. Strasznie się cieszę kochana i gratuluje własnych 4 kątów :-)

Madziula chyba wcześniej się nie złapiemy jak będe miała na rano, teraz nocki mało mnie potem druga dopiero brak czasu ale po rance trochę go będzie :tak:

Anecia teraz na kawkę się skuszę o ile została jeszcze jakaś ;-)Przytulam kochana nasze maleństwo we wrześniu by się uodziło

Ilonka to mieszkamy nie daleko siebie w Rudzie będe miała genetykę w "genomie" :tak:

Motylek trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku.

No właśnie ciekawe co u Sówki mam nadzieje, że wszystko dobrze :sorry:

Cyba wszystkie już pouciekały więc i ja uciekam nie długo do pracy trzeba jeszcze poleżeć ;-)

Rudzia to kiedy opijamy Twojem "M"?????????? ;-)

Anecia jak się nie złapiemy kochana to wspaniałego wypoczynku Wam życzę. Wypocznij i za mnie :tak:;-)

Miłego wieczorku kochane buziole :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry