Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

I masz racje wyluzuj im bardziej się chce tym bardziej nic nie wychodzi 

To pod koniec miesiąca Karolciu czekamy na dobre wieści:-)właśnie madziu tak zrobię włanczam na luz i wszystko musi się w końcu ułożyć:-):-) a interesik zdradzę jak już dostaniemy zgodę ma być do końca miesiąca:-):-)
buziaczki słoneczko
Witam Danusiu, mam nadzieję ze w przyszłym tygodniu wreszcie sie złapiemy;-)Cześć kochane
Melduje, że żyje tylko czasu brak mam teraz na drugą zmianę i z niczym nie umiem nadąrzyć nie nawidzę tej zmiany
Wybaczcie zaległości ale nadrobie obiecuje jak tylko znajdę czas![]()
:-)
Ilonko gdzie pracujesz jesli można wiedzieć?Danusiu łopatę pożyczam żeby zakopać te wstrętne dołki
Ja już śmigam od 6 rana. Byłam w kadrach, bo muszę znów badania okresowe robić, jak zwykle panie zaspane i do lekarza śmigam dopiero we wtorek, bo wszyscy się urlopują.
No nic, tak czy siak pracę zaczynam od poniedziałkuA na oddziale ful dzieci więc będzie co robić
Pozdrawiam was wszystkie

ale mi się nie chce nie macie nawet pojęcia jak bardzo