• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

właśnie madziu tak zrobię włanczam na luz i wszystko musi się w końcu ułożyć:-):-) a interesik zdradzę jak już dostaniemy zgodę ma być do końca miesiąca:-):-)
buziaczki słoneczko

reklama
Cześć kochane

Melduje, że żyje tylko czasu brak mam teraz na drugą zmianę i z niczym nie umiem nadąrzyć nie nawidzę tej zmiany :wściekła/y:
Wybaczcie zaległości ale nadrobie obiecuje jak tylko znajdę czas :tak:

Anecia pozdrawiam gdziekolwiek jesteś ;-)

Madziula jestem jestem ale nie mam czasu ostatnio na nic przez te zmiany :-(

Rudzia kochana wracaj gdzie jesteś??????????

Karola widzę jakiś interesik będzie ;-)zdradz szczegóły :tak: I masz racje wyluzuj im bardziej się chce tym bardziej nic nie wychodzi :tak:

Ilonka będzie dobrze odczekaj co ma być odczekane i próbuj dalej my wszystkie kciuki zaciskamy już teraz za dwie grubaśne kreseczki i szczęśliwe 9 miesięcy ;-)

Wyciągam łopatę bo widzę, ż potrzebna ostatnio Ilonka Ty chyba chciałaś?? Bierz i zakopuj dołki koniecznie potem polecimy do Rudzi :tak:

Ola, Iza, Motyl, Karola, Sówka, Agnieszka ściskam i buziole :-)

Danusiu łopatę pożyczam żeby zakopać te wstrętne dołki :)
Ja już śmigam od 6 rana. Byłam w kadrach, bo muszę znów badania okresowe robić, jak zwykle panie zaspane i do lekarza śmigam dopiero we wtorek, bo wszyscy się urlopują.
No nic, tak czy siak pracę zaczynam od poniedziałku :) A na oddziale ful dzieci więc będzie co robić

Pozdrawiam was wszystkie

Witam:-) ale dzisiaj tu cichutko:szok:
właśnie madziu tak zrobię włanczam na luz i wszystko musi się w końcu ułożyć:-):-) a interesik zdradzę jak już dostaniemy zgodę ma być do końca miesiąca:-):-)
buziaczki słoneczko
To pod koniec miesiąca Karolciu czekamy na dobre wieści:-)

Cześć kochane

Melduje, że żyje tylko czasu brak mam teraz na drugą zmianę i z niczym nie umiem nadąrzyć nie nawidzę tej zmiany :wściekła/y:
Wybaczcie zaległości ale nadrobie obiecuje jak tylko znajdę czas :tak:
:-)
Witam Danusiu, mam nadzieję ze w przyszłym tygodniu wreszcie sie złapiemy;-)

Danusiu łopatę pożyczam żeby zakopać te wstrętne dołki :)
Ja już śmigam od 6 rana. Byłam w kadrach, bo muszę znów badania okresowe robić, jak zwykle panie zaspane i do lekarza śmigam dopiero we wtorek, bo wszyscy się urlopują.
No nic, tak czy siak pracę zaczynam od poniedziałku :) A na oddziale ful dzieci więc będzie co robić

Pozdrawiam was wszystkie
Ilonko gdzie pracujesz jesli można wiedzieć?

Rudzia a ty gdzie jesteś?
Anetko pozdrawiam cię gorąco:-)
Miłego wieczoru dziewczynki:tak:

Madziu pracuję na noworodkach :) Praca fajna chociaż ciężka, ale która praca jest lekka
myślałam, ze dziś dostanę @ bo mnie cały dzień bolał brzuch, ale na szczęście jeszcze się odwlekło :)
śmignęłam dziś okna i zawiesiłam nowe firany od razu zrobiło się świeżo i humor mi się poprawił :)

Witam was dziewczynki gorąco :-):-) ja jak zwykle 12h dzisiaj pracuje a tu takie słoneczko za oknem:-):-).
Dziewczynki co to za interesik to napiszę dopiero jak już będę miała jakieś konkretne wieści bo w tej polsce jak zwykle zamiast ułatwiać ludzią życie to je utrudniają:-(:-( i już mamy schodki a tu dopiero początek ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze:-):-)
proszę trzymajcie jutro kciuki o 14,30 będę z mamą w szpitalu na rezonansie magnetycznym głowy i od razu dostaniemy wyniki boję się jak diabli.
życzę wam słoneczka kochane miłego dzionka i słonecznego:-):-) buziaczki później się jeszcze odezwę

Karolka trzymam kciuki za własną działalność i za zdrówko mamy
u mnie słoneczko i zapowiada się gorąc, ale słońca nigdy za wiele :)

miłego dzionka słoneczka

Cześć kochane

Ilonka łopata do Twojej dyspozycji kop ile wlezie ale skutecznie!!!! ;-)

Madziula będe w poniedziałek po południu wpadnij to się złapiemy :tak:

Karola trzymam mocno kciuki, będzie dobrze zobaczysz :tak:

Rudzia W TEJ CHWILI WRACAJ I PISZ CO SIĘ DZIEJE!!!!!!!!!! GDZIE JESTEŚ ???????????? :sorry:

Anecia pozdrawiam i pogode podsyłam na udany wypoczynek :tak:

Wpadłam na chwile z kawką bo dziś specjalnie trochę luzu zostawiłam na nadrabianie zaległości :tak:

Miłego dnia kochane ja za dwie godziny znowu do pracy :baffled: ale mi się nie chce nie macie nawet pojęcia jak bardzo :no:

Buziam i pozdrawiam wszystkie :-)

ps.
Zostawiam kawę może Rudzia się skusi i po zapachu trafi do nas spowrotem ;-)

Załączniki

• 1299388.jpg
    1299388.jpg
    3,8 KB · Wyświetleń: 39
reklama
witam UKOCHANE moje :))))) no nareszcie znalazlam chwilke odczytalam wszystko co tu naskrobalyscie :)))) nie wiele sie tego nazbieralo... cos tu ostatnio straszna cisza .... no co z wami???;-);-)

u mnie jak narzie wszystko wporzadku ciche dni sie skonczyly i jak to po burzy swieci teraz sloneczko :)

w poniedzialek podpisalismy umowe o mieszkanko i nareszcie moge powiedziec ze jestem u siebie:-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2:

Danusiu - ale sie za Toba stesknilam - dziekuje ze tak o mnie pamietasz :*:*:* cumolki wielkie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry