• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Madziu pracuję na noworodkach :) Praca fajna chociaż ciężka, ale która praca jest lekka
myślałam, ze dziś dostanę @ bo mnie cały dzień bolał brzuch, ale na szczęście jeszcze się odwlekło :)
śmignęłam dziś okna i zawiesiłam nowe firany od razu zrobiło się świeżo i humor mi się poprawił :)
Ilonko teraz wiem dlaczego boisz sie wrócic do pracy, ale będzie dobrze zobaczysz:-) trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy;-)

Witam was dziewczynki gorąco :-):-) ja jak zwykle 12h dzisiaj pracuje a tu takie słoneczko za oknem:-):-).
Dziewczynki co to za interesik to napiszę dopiero jak już będę miała jakieś konkretne wieści bo w tej polsce jak zwykle zamiast ułatwiać ludzią życie to je utrudniają:-(:-( i już mamy schodki a tu dopiero początek ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze:-):-)
proszę trzymajcie jutro kciuki o 14,30 będę z mamą w szpitalu na rezonansie magnetycznym głowy i od razu dostaniemy wyniki boję się jak diabli.
życzę wam słoneczka kochane miłego dzionka i słonecznego:-):-) buziaczki później się jeszcze odezwę
Karolinko kochana będzie dobrze, daj znać jak odbierzesz wyniki, wiem ze bardzo sie denerwujesz ale musisz być dobrej myśli:-)

Cześć kochane
Madziula będe w poniedziałek po południu wpadnij to się złapiemy :tak:
:tak:
złapię Cię:-D
Ale tu ciszaaa...
Nie mam humoru i jestem zla na caly swiat.
Tesknie za domem,ogolnie za Polska i czuje,ze sie zaczynam tu dusic...
Poza tym ostatnio Artur jest nie do wytrzymania i od wczoraj mamy ''cisze''...
Nie wiem chyba uderza mu juz do glowy brak pracy...
Ach szkoda gadac...
Agniecha głowa do góry, wszystko się ułoży;-)

Madziula a gdzie Ty?? Ech normalnie mijamy się jak dwa pociągi :-D:-D:-D:-D:-D
I to jak pośpieszne:-D:-D:-D

hihihi motylku bo ja sama nie wiem co sie dzieje :) ale chyba nie musze czekac do jutra bo wyszlo :))))) 2 kreseczki:-):-):-) DWIE KRESECZKI no poprostu niewierze... jeszcze jutro zrobie dla upewnienia sie ale.... ja to juz planuje ze w przyszlym tygodniu ide do lekarza !!!!!!:-):-):-)
Ale niespodzianka:-D:szok: Rudzia GRATULUJĘ!!!!!!!!:-):-):-):-)

Miłego weekendu dziewczęta:-)

Rudzia kochana normalnie mnie zatkało :szok: nie no gratulacje ogromniaste:-)trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy:tak: rany jak fajnie :tak: a jak tam Tom? Co on na to? GRATULUJE jeszcze raz :-)

reklama
Cześć laseczki :-)

Normalnie mnie zatkało jak przeczytałam wieści ;-)

Madziula Ty wiesz kochana jeszcze raz wszystkiego naj naj :tak: ściskam ogromniaście :-)

Pozdrawiam serdecznie wszystkie laseczki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry