• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

w szpitalu zazwyczaj są dyżury 12-godzinne :)

Danusiu dzięki za pozdrowionka od Anetki, pozdrów ją też od nas :)

Motylku trzymam kciuki za jutro :)

oj kochana wiem co to znaczy robic po 12h bo sama tyle robie teraz znow wracam tylko na weekendy wiec sobota i niedziela od 8 do 8...

w pracy juz wiedza ze jestem w dwupaku wiec uwazaja na mnie strasznie i teraz to chyba glownie bede sie lenic;-);-);-)

reklama
Rudzia nie przejmuj sie ta sennoscią ,spij jak masz ochote.Ja na początku to nawet po 14 godzin spałam i z zycia towarzyskiego zrezygnowałam bo nic mi sie nie chciało:-p.Wiec spij widocznie organizm tego potrzebuje.

no wlasnie pamietam jak to bylo z Kacprem... nie mialam zadnych nudnosi itp rzeczy za to spalam jak susel :) mam nadzieje ze i tym razem nie dopadna mnie poranne mdlosci:-):-):-) ojojoj juz sie boje;-);-)

Witajcie kochane ja jestemw wpracy a tu takie słoneczko za oknem:-):-) dobrze że do 18.00 bo jak bym tu miała sama siedzieć do 21.00 to bym chyba szału dostał:-(:-(
miłej niedzieli wam życzę dziewczynki:-) buziaczki

Witajcie kochane ja jestemw wpracy a tu takie słoneczko za oknem:-):-) dobrze że do 18.00 bo jak bym tu miała sama siedzieć do 21.00 to bym chyba szału dostał:-(:-(
miłej niedzieli wam życzę dziewczynki:-) buziaczki

witaj karolcia... no ja nie zazdroszcze siedzenia w pracy w weekendy... ja dzis wyjatkowo mam wolne wiec korzystam jak moge :-):-)

witaj karolcia... no ja nie zazdroszcze siedzenia w pracy w weekendy... ja dzis wyjatkowo mam wolne wiec korzystam jak moge :-):-)
a u nas dwie osoby są na urlopie jedna niespodziewanie poszła na zwolnienie i zostałam sama z kierownikiem:-(:-( i tak od środy jestem codziennie w pracy i jutro i pojutrze też idę do pracy.już mam naprawdę dość:-( ale na szczęście zostały mi jeszcze dwie godzinki i do domku:-):-)
rudzia a ty kiedy idziesz do lekarza????
buziaczki

jutro po pracy ide sie umowic na wizyte wiec pewnie jakos w przyszlym tygodniu... ale za wiele sie nie dowiem zalozy mi ksiazke malego i umowi na nastepna wizyte.... tu nie robia zadnych konkretnych badan... pierwsze USG bede miala po 20 tygodniu... :(
obliczylam ze jestem w mniej wiecej 3 tygodniu... wg mojej ostatniej miesiaczki ale.... cos mi sie zdaje ze chyba juz wtedy bylam w ciazy... bo cos niesamowicie szybko rosnie mi brzuch i przybieram na wadze... dlatego mysle ze moge byc juz i w 6 tygodniu....;-);-)

jutro po pracy ide sie umowic na wizyte wiec pewnie jakos w przyszlym tygodniu... ale za wiele sie nie dowiem zalozy mi ksiazke malego i umowi na nastepna wizyte.... tu nie robia zadnych konkretnych badan... pierwsze USG bede miala po 20 tygodniu... :(
obliczylam ze jestem w mniej wiecej 3 tygodniu... wg mojej ostatniej miesiaczki ale.... cos mi sie zdaje ze chyba juz wtedy bylam w ciazy... bo cos niesamowicie szybko rosnie mi brzuch i przybieram na wadze... dlatego mysle ze moge byc juz i w 6 tygodniu....;-);-)

Kurcze tak myślisz? No kto wie pewnie intuicja Cię nie zawiedzie ;-)

a u nas dwie osoby są na urlopie jedna niespodziewanie poszła na zwolnienie i zostałam sama z kierownikiem:-(:-( i tak od środy jestem codziennie w pracy i jutro i pojutrze też idę do pracy.już mam naprawdę dość:-( ale na szczęście zostały mi jeszcze dwie godzinki i do domku:-):-)
rudzia a ty kiedy idziesz do lekarza????
buziaczki

Bidulo nie dziwie się, że masz dość kto by nie miał. A co u mamy? Jak po badaniach bo nie znalazłam wieści jak wyniki? :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry