• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Czemu tak myślisz? Sporo kobiet woli cesarkę jak naturalny poród

wszystkie moje znajome ktore tutaj rodzily mimo ze w bolach itd... rodzily naturalnie... jednak brakuje tego czekos... tym bardziej kidy cala ciaze myslisz ze bedziesz rodzic naturalnie a tu nagle bum.... maluszek wypina sie na wszystkich;-);-)

nie umiem tego dokladnie wytlumaczyc... ale poprostu brakuje tego dopelniena ciazy...;-)

reklama
wszystkie moje znajome ktore tutaj rodzily mimo ze w bolach itd... rodzily naturalnie... jednak brakuje tego czekos... tym bardziej kidy cala ciaze myslisz ze bedziesz rodzic naturalnie a tu nagle bum.... maluszek wypina sie na wszystkich;-);-)

nie umiem tego dokladnie wytlumaczyc... ale poprostu brakuje tego dopelniena ciazy...;-)

No pewnie masz racje w końcu jedno dziecko masz już więc Twoje odczucia co do porodu są normalne. No to trzymam kciuki, żeby tym razem maleństwo się nie wypieło. Ale powiedz mi czemu tam tak póżno jest usg? Nie robią szybciej? :sorry2:

No pewnie masz racje w końcu jedno dziecko masz już więc Twoje odczucia co do porodu są normalne. No to trzymam kciuki, żeby tym razem maleństwo się nie wypieło. Ale powiedz mi czemu tam tak póżno jest usg? Nie robią szybciej? :sorry2:

nie slonce tutaj robia USG 2 razy w calej ciazy... jest w 20 i 30 tygodniu... tutaj opieka nad ciezarna wyglada zupelnie inaczej.... pierwszy raz bylam przerazona jak sie dowiedzialam jak tu wszytsko dziala.... doprowadzili mnie do takiego stanu ze w 21 tygoniu wyjechalam do PL na badania i sie okazalo ze mam dosc grozna infekcje nerek... bylam wtedy na antybiotykach... tutaj nie chcieli mi zrobic badania moczu bo mialam poczekac na swoj termin... mimo moich uwag ze odczuwam bole itd.... troche sie togo boje ale jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze wszytsko dobrze pojdzie...

to co tu przeszlam w ciazy - duzo by naprawde opowiadac;-);-)

przepraszam ze tak zniknelam ale Tom mi wszedl na kompa:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry