rudzia789
szczęściara
Witam was dziewczynki ja dopiero wróciłam z pracy od samego rana i musze ugotować jedzonko bo jestem głodna:-):-)
hihih u mnie dzis Tom robil spagetti
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam was dziewczynki ja dopiero wróciłam z pracy od samego rana i musze ugotować jedzonko bo jestem głodna:-):-)
niunia ja jak zwykle jestem całe dnie w pracy a jutro o 12.00 jadę pow yniki mamy boję sie strasznie:-(dziekuje karolcia... Zaluje tylko ze nie moglam podzielic sie z nim dobra nowina....
Co tam u ciebie kochana jak mama??
już biegnę to znaczy frunę:-):-):-):-)hihih u mnie dzis tom robil spagettizapraszam do mnie na obiadek:-):-)
kobietki brakuje mi was strasznie :-):-) mama sówka i rudzia zaraźcie mnie brzuszkiem ja też chce:-):-):-):-)
buziaczki uciekam chwilowo bo mój mężuś wrócił i muszę obiadek ugotować odezwę się póxniej:-):-)
to musisz tu koniecznie do nas przylecieć:-):-) ja musze kontrolować pęcherzyk bo nie wiem kiedy on pęka bo nic nie czuję więc co miesiąc zostaje mi usgkochanie gdyby tylko tak mozna juz bym cie zainfekowala:-):-):-) dzidziulcem:-):-):-) podobno ja sie dotyka brzucha ciezarnej to przynosi szczescie....;-);-)
już biegnę to znaczy frunę:-):-):-):-)
kochanie gdyby tylko tak mozna juz bym cie zainfekowala:-):-):-) dzidziulcem:-):-):-) podobno ja sie dotyka brzucha ciezarnej to przynosi szczescie....;-);-)

hihih u mnie dzis Tom robil spagettizapraszam do mnie na obiadek:-):-)

Guzik prawda co ja się na dotykałam brzuchów i co? ?Nico![]()
danulka jestem załamana bo my się wogóle nie widzimy pracujemy po 12h i zaczyna być między nami nie najlepiej a tu nawet jeszcze rok nie minął od ślubu ale mam nadzieję że to tylko mały kryzys.leć leć do męża i na obiadek smacznego!!!! :-)