reklama

Odskocznia;))))

Mój mąż ma 3 - 2 braci i siostrę...i wszyscy po 2 dzieciaków, także rodzinka straaaaaasznie liczna:-) ja nie czuję tego "rozpieszczenia" :wściekła/y:;-)

Moja mama ma 4 rodzeństwa mój tata także każde z nich ma po 2-3 dzieci i te dzieci mają już dzieci więc jak się rodzinka zbiera na urodzinach to jest 40 osobowa gromadka prawie jak małe wesele....ale fajnie jest :tak:
Spokojnie nie denerwuj się tak się mówi co nie musi być prawdą ;-)

reklama
ach co ja jadłam:)
miałam zupe ale dziewczyny mówiły,ze nie dobra i dziewczyna z kuchni wydała mi pół kotlecika schabowego( który miała na próbkę ),do tego suruweczka i jakos poszło
a zupe zostawiłam,tzn.mniej wybredny kolega zjadł:-)

Moja mama ma 4 rodzeństwa mój tata także każde z nich ma po 2-3 dzieci i te dzieci mają już dzieci więc jak się rodzinka zbiera na urodzinach to jest 40 osobowa gormadka prawie jak małe wesele....ale fajnie jest :tak:
Spokojnie nie denerwuj się tak się mówi co nie musi być prawdą ;-)
Wiem, wiem...;-)
Nie ma to jak rodzinka, choć mówią, że najlepiej na zdjęciu - na szczęście nie w moim przypadku, przecież w Rodzinie Siła:-)

ach co ja jadłam:)
miałam zupe ale dziewczyny mówiły,ze nie dobra i dziewczyna z kuchni wydała mi pół kotlecika schabowego( który miała na próbkę ),do tego suruweczka i jakos poszło
a zupe zostawiłam,tzn.mniej wybredny kolega zjadł:-)

Ja mam dziś zupkę ogórkową ale dobrą to wpadnij do mnie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry