reklama

Odskocznia;))))

no to nie pozostaje ci nic innego jak przeczekać, może jak wywalą tamte dwie to przyjdzie ktoś normalny?

tam kazdy robi to co ma robic ja jestem ze tak powiem pod ochrona i kazdy wie ze jestem w ciazy nie wymagaja ode mnie cudow... naprawde przyjemnie sie pracuje w takim towarzystwie... a szczegolnie kiedy ja robie tylko w sobote i niedziele sa dziewczyny ktore tez robia zawsze ze mna...i sa tak kochane ze najchetniej wsadzily by mnie do lozka na 12 godzin i one robia wsyztsko za mnie... poprostu sa ludzie ktorzy nie nadaja sie do takiej pracy... uwazam ze do tego trzeba miec serducho... dlatego ze nie da sie tego robic dla pieniedzy bo nie placa jakis wielkich pieniedzy....

reklama
Rudzia moja siostra schudła w pierwszej ciąży 6 kg, koleżanka 9 kg i dzieciaki urodziły się zdrowe, najważniejsze ze odżywiasz się zdrowo, w miarę regularnie

oki miałam być dłużej, ale mój luby za chwilę zje klawiaturę od komputera, więc zmykam coś wykombinować na kolacyjkę :)
zajrzę jutro, ale wieczorkiem, bo idę znów na 12h
całuski kobitki i pozdrowionka

O Rudzia :D czeeeeść :))
Ale masz przebije w tej pracy ;/ Ale oby się normalne kobitki znalazły :)
Ja schudłam jakieś 4 kg a nie wymiotowałam nic a nic teraz przytyłam 0,7 kg w sumie od 3 tygodni niecałe 10 gramów :szok:
Ale w moim brzuszku jest cicho wcześniej jak się najadłam czułam bąbelkowanie jak sie kładłam wieczorem też a od 2 dni nic zupełna głusza w tym brzucholu ehhh

Ilonka smacznego i spokojnej nocki :))

O Rudzia :D czeeeeść :))
Ale masz przebije w tej pracy ;/ Ale oby się normalne kobitki znalazły :)
Ja schudłam jakieś 4 kg a nie wymiotowałam nic a nic teraz przytyłam 0,7 kg w sumie od 3 tygodni niecałe 10 gramów :szok:
Ale w moim brzuszku jest cicho wcześniej jak się najadłam czułam bąbelkowanie jak sie kładłam wieczorem też a od 2 dni nic zupełna głusza w tym brzucholu ehhh

Ilonka smacznego i spokojnej nocki :))

witaj Kochana ... zobaczymy co mi powiedza w poniedzialek mam najdzieje ze z kruszynka wszytsko wporzadku - jak tylko wroce napewno zdam wam relacje ;-);-)

witaj Kochana ... zobaczymy co mi powiedza w poniedzialek mam najdzieje ze z kruszynka wszytsko wporzadku - jak tylko wroce napewno zdam wam relacje ;-);-)
Ja w piątek do lekarza ale na USG da mi pewnie dopiero za 3 tygodnie konował jeden ;/ Rudzia to czekam z niecierpliwością mam nadzieję, że z Twoim maleństwem wszystko ok :)

Ja w piątek do lekarza ale na USG da mi pewnie dopiero za 3 tygodnie konował jeden ;/ Rudzia to czekam z niecierpliwością mam nadzieję, że z Twoim maleństwem wszystko ok :)

w PL i tak jest lepiej jesli chodzi o USG... ja w calej ciazy mam tylko dwa razy robine USG... zazdroszcze tym co moga podgladac swoje kruszynki czesciej;-);-)

napewno bedzie wszystko ok :) a jak sie czujesz???

reklama
Ogólnie czuję się dobrze jestem tylko przygnębiona ale to z powodu tęsknoty za Dziubkiem i z powodu schizy mojej, że coś jest nie tak ;/ Ja będę miała przez całą ciążę tylko 3 usg z tego co pytałam pań które chodziły do tego ginekologa.
Na początku października dostanę pieniążki to się chyba skuszę na 2 jakieś wizyty prywatne ... Ale do tego czasu to ja w głowe dostanę chyba .... :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry