reklama

Odskocznia;))))

cześć
co dziś taki zastój?? :)
ja mimo, ze miałam wolne to taka zmęczona chodzę, ze jak przyszliśmy po 1,5 godzinnym spacerze to padam na ryjek, tak w ogóle to ostatnimi czasy non stop bym spała i jestem zmęczona jak nie wiem co, badania zrobię w przyszłym tygodniu to może się wyjaśni co i jak
a tak w ogóle to jeszcze mnie trzyma @, wraca do normy bo zawsze miałam 6 dniowe :)

ciekawa jestem jak tam Karolka się trzyma, ale najważniejsze ze z dzidziom ok

Rudzia, gdzie ty się podziewasz?

Dziewczyny widzę, ze macie dziś lepsze nastroje i tak trzymać i się nie załamywać :)

reklama
Anecia dziś ja stawiam kawkę widzę, że Cię wyprzedziłam :-)No i małe co nie co do kawki ;-)

Karola czekam na wieści od nowej gin i mają być tylko pozytywne ;-)

Rudzia jak samopoczucie kochana po pracującym weekendzie??

A ja dziś coś spać nie mogę jak mój S tylko do pracy poszedł tak ja po spaniu i od piątke książkę czytam. Ale za okna musze się wziąść w małych pokojach z rana bo potem mam słońce z tej strony i z mycia nic nie wyjdzie.
A za chwilę do sklepu też trzeba bo w lodówce pustki jakoś ostatnio :sorry:

po weekendzie ciezko bo zmeczona jestem ale juz sobie wpisalam w grafik ze po 20 wrzesnia bede robic tylko od 8 do 2... poza tym tak dostalam w sobote w dupsko ze szkoda gadac. rasistka nie jestem ale kurcze NIENAWIDZE pracowac z czarnymi!!!! no poprostu nienawidze!!!! mialam jedna taka w sobote malo tego pierwszy dzien byla prosze ja zeby podniosla jednego dziadka z kibelka a ona do mnie z wyrzutem dlaczego JA tego nie zrobie.... no to jej mowie ze NIE moge dzwigac bo jestem w ciazy a ona do mnie ze ja reka boli i ona tez go podnosic nie bedzie - no to juz mi sie zagotowalo wszystko... poszlam do mojego menagera na naszej zmianie i mowie mu jak sprawa stoi... wkurzyl sie strasznie i wsadzil ja na drugie pietro a mi przyslam druga CZARNA jej przyjaciolke... i z deszczu pod rynne... no kurcze dziewczyny jak pracuje w tym zawodzie takiego czegos jeszcze w zyciu NIE widzialam... no jak przyszlam do domu to bylam poskladana w kosteczke... one do wsyztskich dziadkow chcialy urzywac podnosnikow bo one NIE beda podnosic dziadka z krzesla... takich podnosnikow uzywa sie tylko do tych co nie moga chodzic... rekawiczki no sprawa rekawiczek to wogole mnie rozbawila... ona nie podciagnie tej babci majtek dopoki ja jej nie dam rekawiczek bo ona jej nie dotknie - no matko kochana!!! no poprostu rece mi opadly wszytsko bylo na mojej glowie a w niedziele mialam powtorke z rozrywki... znajac zycie w poniedzialek mialy rozmowe z szefem i mam nadzieje ze juz tam nie robia... jedna z nich nawet chciala isc do naszej szefowej i z nia porozmawiac na temat pracy u nas ze ona tak nie moze 12 godzin latac tam i spowrotem ze powinno to byc zorganizowane ze o tej i o tej sniadanie ze o tej i o tej dziadki robia siusiu o tej i o tej kupka o tej i o tej obiad... no kurna gorzej jak z psami!!!! naprawde praca z czarnymi to jest masakra i wielu to powie a problem tkwi w tym ze sa cholernie leniwi to raz dwa jak im sie cos powie zrob cos to juz jestes rasista bo im rozkazujesz!!!! ja biala no wyobrazacie sobie??:D
no to sie rozpisalam :D

Nie nie mam na L-4 że mam leżeć ale w razie kontroli jakby mnie nie było sprawdzają gdzie byłam i wiesz jak to potem jest, jak powiesz, że u lekarza musisz dostarczyć poświadczenie, że rzeczywiście tam byłaś.
Do sklepu to chwila ale jakbym chciała gdzieś pojechać może być w razie kontroli problem lepiej nie ryzykować nie potrzebne mi problemy ;-)

co?? kontrola??? tak w domu?? czy naprawde jestes chora??? o matko kochana:szok::szok::szok:

Witajcie dziewczynki wlasie dzwonie do tej nowej ginki ale jest chyba na obchodzie w szpitalu bo nie odbiera. Mam dalej upławy ale na szczescie to nie krew tylko takie ciemniejsze brudne ale jest tego sporo. Mam nadzieje ze sie do niej dodzwonie i mnie przyjmie. Buziaczki kochane miłego dzionka wam zycze

oj kochana ty to moasz jakiegos pecha z tymi ginami... mam nadzieje ze wszytsko bedzie wporzadku :*

No teraz czas na spokojne wypicie kawki....ktoś chętny????
Jakby co zostawiam dla spragnionych ;-)

ps
Dla nie pijacych kawki zostawiam wyśmienitą herbatkę ;-)

my to sie jeszcze nie znamy ;-);-) milo mi bardzo rudzia - marta czyli pani prezes jestem :-):-):-)

a wycieczkę załatwiłam u nas w Polsce :-)
do Turcji
ciesze sie kochana - milego wypoczynku zycze :cool::cool:

Madziula i jak tam w pracy?? Pani została czy odeszła?? Czekam na wieści :tak:

Anecia miłego popołudnia i do zobaczenia jutro na kawce ;-)

Ilonka odespana w końcu?? Co tam u Ciebie?

Rudzia prezesie coś się w obowiązkach uchylasz kochana nie ładnie ;-)
Jak się czujesz kochana??

Karola czekam na wieści!!!!

Sówka a jak tam Wy się czujecie?? Napisz choć kilka słów :tak:

Marti ni jak nie można się z Tobą skontaktować....co się dzieje kochana?? Czy któraś coś wie??

Gabrysia kiedy kolejne jazdy?? Jak Ci idzie??

Majsi a gdzie Ty się podziałaś??

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-)

kochana ja dzien i noc mysle o was :tak::tak:

Kochane dziewczyny dzisiaj chyba nie pójdę na wizytę dzwonie od rana do ginki a ona nie odbiera ustalona wizytę mam na 7wrzesnia ale jeśli ktoś zrezygnuje to zadzwonią ale myśle ze jak sie do niej dodzwonie to pujde jutro bo dzisiaj to chyba juz nie da rady. Leze sobie w łózeczku i odpoczywam dzisiaj mnie mecza mdłosci strasznie ale jakos mam nadzieje ze mi przejdzie. Wiec skarbeczki musze sie do niej dodzwonic i od razu wam powiem co i jak.

Kochane jutro wizyte mam o 14.00. Buziaczki uciekam narazie bo tak sie zle czuje ze masakra

mam nadzieje ze wsyztsko bedzie dobrze nie martw sie kochana;* mysle o Tobie :*

RUDZIA gdzie jesteś niedobroto?????????? Wszystko u Ciebie dobrze????? Odezwij się bo jak nie to mimo prezesostwa wezme przez kolano i tyłek wytrzepie :tak: :-)

Anecia no kochana co to dzisiaj za spóżnienie?? Ja tu szybko na kawkę a tu nie ma co pić :-(

Ewelina wstawać, pobudka!!!!!! :-)

Iza Ty na pewno tu zerkniesz muszę tylko poczekać ;-)

Gdzie się podziewacie dziewczyny??? :sorry:

heheh moze przydalo by mi sie takie trzepanie tylka;-);-);-)

Karola gtrzymam mocno kciuki za wizyte:-)
Ilonka współczuje nocek...ja nigdy w takim systemie nie pracowałam ale widze jak mój mąż sie meczy..
Madzia kiedy zobaczysz sie z M :-)?urlop podpisany?
Anetka cos mało ie tu ostatnio
Rudzia jak zdrówko,prosze sie odezwac

jestem jestem Kochana :*

dziewczynki witam
dawno nie zaglądałam ale niestety dopadł mnie dół mam nadzieje ze niedługo mi przejdzie

a oto moja drugoklasistka

Zobacz załącznik 161513

no to juz prawie dorosla kobietka ;-) pogratulowac ;-)

Kurcze wszystkie dziś mają doły, trzeba coś na to zaradzić, dziołchy weźcie ciepłą kąpiel, powylegujcie sie w pachnącej wodzie, może to wam pomoże, albo jakiś fajny make-up sobie zróbcie.Czekam z niecierpliwością na wieści od Karoli.

a my to tez sie jeszcze nie znamy ;-);-) milo poznac;-);-)

no to nadrobilam chyba wszytsko i jestem wam winna przeprosiny ze sie nie odzywalam tyle ale u mnie ostatnio kiepsko po weekendzie musialam dojsc do siebie a tak ogolnie to ostatnio u mnie gory i doliny... mam dzien ze jest dobrze mam chwile ze chce mi sie wyc do ksiezyca ale najgorsze jest to ze ostatnio WSZYSTKO doprowadza mnie do szewskiej pasji - najbardziej cierpi na tym Kacper bo nakrzycze na niego a potem mi tak smutno bo przeciez w zasadzie nic sie nie stalo... nie wiem co sie ze mna dzieje - wiem hormony i wogole ale czasami jestem zla sama na siebie i nie umiem nad tym zapanowac...
poza tym martwie sie bo schudlam juz 4kg - nie moge nic jesc bo wszytsko mi staje w gardle a jak mam robic obiad to jestem chora.. a kto mnie zna ten wie ze przeciez lubie siedziec w kuchni...:-(:-( martwi mnie to bardzo mam w poniedzialek USG i ciekawa jestem co mi powiedza...:-(:-( martwie sie naprawde:-(:-(:-(

jeszcze raz bardzo przepraszam obiecuje sie poprawic;-) cumolki dla wszystkich

a MADZIU dziekuje za KOSZULKE :-D:-D jest SUPER

cześć
co dziś taki zastój?? :)
ja mimo, ze miałam wolne to taka zmęczona chodzę, ze jak przyszliśmy po 1,5 godzinnym spacerze to padam na ryjek, tak w ogóle to ostatnimi czasy non stop bym spała i jestem zmęczona jak nie wiem co, badania zrobię w przyszłym tygodniu to może się wyjaśni co i jak
a tak w ogóle to jeszcze mnie trzyma @, wraca do normy bo zawsze miałam 6 dniowe :)

ciekawa jestem jak tam Karolka się trzyma, ale najważniejsze ze z dzidziom ok

Rudzia, gdzie ty się podziewasz?

Dziewczyny widzę, ze macie dziś lepsze nastroje i tak trzymać i się nie załamywać :)

kochana wrocilam do was ;-);-) co tam u ciebie??

Ilonka koniecznie rób badania :tak::tak:
Ja wróciłam z pracy biorę się za kolacyjkę :) I maraton filmowy c.d :P
A Wy jakie plany na wieczór?

o to ja poprosze jakas kanapeczke jesli mozna bo mam takiego lenia ze nawet mi sie tylka nie chce podniesc z kanapy;-);-) ja za niedlugo klade malego do lozkowic i moze jakis filmik obejze bo dzis wieczorem siedze sama moj tom musial wrocic do pracy i siedzi do 10:-(:-(

Oj Rudzia, Majsii fajnie, ze ktoś tu zawitał :)

Rudzia ty to spylaj na L4 bo za niedługo to sama będziesz musiała robić, bo z tych Afroamerykanek widzę zero pożytku :(

planów na wieczór nie mam, pewnie będę siedziała przed kompem i tv :)
Majsii pójdę na badanka, bo sama nie wiem o co chodzi

Oj Rudzia, Majsii fajnie, ze ktoś tu zawitał :)

Rudzia ty to spylaj na L4 bo za niedługo to sama będziesz musiała robić, bo z tych Afroamerykanek widzę zero pożytku :(

planów na wieczór nie mam, pewnie będę siedziała przed kompem i tv :)
Majsii pójdę na badanka, bo sama nie wiem o co chodzi

zostal mi jeszcze miesiac do macierzynskiego... ale ja naprawde dobrze czuje sie w tej pracy i wolalabym jak najdluzej sobie chodzic... tylko jak widze cos takiego to mi rece opadaja...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry