reklama

Odskocznia;))))

Ogólnie czuję się dobrze jestem tylko przygnębiona ale to z powodu tęsknoty za Dziubkiem i z powodu schizy mojej, że coś jest nie tak ;/ Ja będę miała przez całą ciążę tylko 3 usg z tego co pytałam pań które chodziły do tego ginekologa.
Na początku października dostanę pieniążki to się chyba skuszę na 2 jakieś wizyty prywatne ... Ale do tego czasu to ja w głowe dostanę chyba .... :-(

nie martw sie kochana wszytsko jest wporzadku jesli sie dobrze czujesz... ja tez mam ostatnio gory i doliny... tez tak mam ze sie boje i kruszynke poza tym wlaczyla mi sie tesknota z domem a szczegolnie za dziadkami... ostatnio dzwonie do nich codziennie chociaz tak moge przy nich byc... smutno mi bardzo ze jestem tak daleko...:-(:-(

reklama
Joł z rana :-)

Ilonko, Anetko, nie wiem czy widziałyście na "ciąży po poronieniu" informację od Oli, że u Karoli z dzidzią wszystko ok, ale jest krwiak i z tego powodu Karola miała zostać w szpitalu

dziękuje:) mam nadzieję że u nich wszystko w porządku :tak:

Kochana co się dzieje??? Nie uciekaj tylko wracaj tu i pisz pomożemy a jak nie to łopata w ręce i już pomagam zakopać ten mega dołek :tak::-)
Dzień dobry kochana jak dzisiaj, lepiej????

dziękuję Kochana wiesz za co :-)
dzisiaj już troszkę lepiej... powoli zakopuje dołek i mam nadzieje że mi się uda do końca :tak:
a Ty jak dzisiaj Kochana ?

Madzia wiem wiem że w końcu znajdę jakąs prace... tylko że ja bym chciała już... z wielu względów a najbardziejj z jednego :tak:
No i jak z Twoim urlopem? dowcipny szef podpisał ? :-)

Rudzia zdziwiło mnie troszkę to jak napisałaś o "czarnych"...
to nie kwestia koloru skóry tylko charakteru...

Ilonka czy dzisiaj w pracy?

Gabrysia a Ty gdzie się podziewasz ?

zapraszam na kawkę
images

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)
Rudzia wszystko będzie dobrze :) A wiem jak tęsknota boli ... :(
Ilonka co do czarnych nie jestem absolutnie rasistką ale to co Rudzia napisała to nie do końca kwestia tylko charakteru. Sama miałam okazję się przekonać, że nie robili by nic a jak się krzywo spojrzy to już człowieka posądzają o rasizm. Mój wujek pracuje z dwoma Irlandczykami i dwoma Afrykańczykami i też twierdzi, że robota z Irlandczykami idzie bez problemu każdy chce jak najwięcej zarobić a z Afrykańczykami się nie da po prostu. Mojego kolegi siostra ożeniła się z Afrykańczykiem mają dwójkę małych dzieci ona pracuje od rana do wieczora a on nie robi po prostu nic. Musiała opiekunkę do dzieciaczków zatrudnić bo mu ciężko nawet im śniadanie robić ehhh ;/
Nie chcę nikogo szufladkować, że jest innej rasy to jest leń ale fakty mówią same za siebie. Inna strona medalu jest taka, że My mamy taką pogoń za pieniędzmi, że czasem pracowali byśmy podwójnie dlatego inni przy Nas blado wypadają ;-)
Myślę, że się sprawdza "co kraj to obyczaj" :P
Narzeczony był na statku z Ruskami to praca w ogóle nie szła bo byli wiecznie zapici i nikt ich nie umiał dopilnować :D
Teraz jest jedynym białym na statku reszta to Filipińce to jest dopiero kongo z tego co opowiada :-D

OOO się rozpisałam :-)
Ilonka bardzo dobrze, że dołek powoli się zakopuje :tak::tak:
Rudzia zawsze chce mi się dziekować, że wynaleziono telefon tylko nie wiem komu :-D
Ja właśnie miałam miłą niespodziankę z rana bo Narzeczony mnie zbudził i nawet dobre pół godzinki mogliśmy pogadać pierwszy raz od tygodnia :happy2:

Ja już byłam z pieskiem na spacerku jestem po śniadanku :D a Wam jak poranek mija? Jakie plany na dziś?

dziendoberek ... ja dzis tak z rana bo wlasnie tom do pracy wyszedl maly wcina sniadanko a jak dostalam takiego gloda ze musze cos wszamac ;-)

Anetka nie wiem czego to jest kwestia dla mnie liczy sie fakt ze wlasnie oni sa najbardziej leniwi jesli chodzi o prace i to jaka kolwiek... a najgorsze jest to kiedy juz nie kaze a poprosi sie ich zeby pomogli... ciezki temat ale ja musze sie z tym zmagac niestety na codzien...

a u mnie taka pogoda ze aby usiasc i plakac... leje, ciemno jakby byla 4 w nocy na szczescie wiatr sie uspokoil bo w nocy jeszcze wialo... zaczyna sie kochana szkocka pogoda:-(:-( nic sie czlowiekowi nie chce:-(:-( w PL pewnie piekne sloneczko i cieplutko.... oj jak ja wam zazdroszcze...

a u mnie taka pogoda ze aby usiasc i plakac... leje, ciemno jakby byla 4 w nocy na szczescie wiatr sie uspokoil bo w nocy jeszcze wialo... zaczyna sie kochana szkocka pogoda:-(:-( nic sie czlowiekowi nie chce:-(:-( w PL pewnie piekne sloneczko i cieplutko.... oj jak ja wam zazdroszcze...

To prawda u nas dziś znowu ładnie świeci słoneczko od rana :tak:
To podsyłam Ci trochę, żeby jaśniej się zrobiło ;-)

Załączniki

• images (4).jpg
    images (4).jpg
    2,8 KB · Wyświetleń: 33
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry