reklama

Odskocznia;))))

Cześć kobiety :-)

A ja jutro walcze z laboratorium mam tyle badań do zrobienia, że nie wiem czy krwi mi nastarczy :-D:-D, lekarz robi też mi teraz pod kontem kolejnej ciąży, szukamy co jest nie tak ;-)

U mnie też będzie padać naaaaaaaaaaareszcie będzie się człowiek lepiej czuł :tak:

kochana to ja trzymam kciuki za Ciebie zeby tej krewki starczylo i zeby wyniki byly super :*

reklama
No ja to jestem niby w 20 tygodniu 0o a od niby plamienia ( niby okresu) w 16 w sumie sama nie wiem dokladnie jeden lekarz 2 terminy porodu -.-
Ja już powoli głodnieje więc może tą rybke wcisnę w siebie :D

Danula pomyślnych badań ! :tak::tak::tak::tak:

ja jestem ciekawa co mi w poniedzialek powiedza jak oblicza z USG termin... mnie to sie wydaje ze jestem w 8 tygodniu a nie w 10...:-):-)

090903_094953.jpg

Brzusio :szok:

A mój M jest na Filipinach nie ma to jak chłop marynarz ^^
No to przynajmniej będziesz wiedziała który to dokładnie tydzień mnie tez niech oświecą jakoś dokładniej bo tyle tyg rozbieżności to przesada :wściekła/y:

Danula nie piękny tylko duuuży :shocked2:
A no marynarza to Nasza pierwsza rozłąka i źle to znoszę ale cóż przeciez nie umrę z tęsknoty :-p W końcu popłynął zarabiać na dzidzie :P

Danula nie piękny tylko duuuży :shocked2:
A no marynarza to Nasza pierwsza rozłąka i źle to znoszę ale cóż przeciez nie umrę z tęsknoty :-p W końcu popłynął zarabiać na dzidzie :P

Dziewczyno jaki duży????? Maleńki brzusio a ona duży :rolleyes2:
Chyba dużego brzusia nie widziałaś :-D:-D:-D
Wróci nie długo a pieniądzki musi zarabiać ;-)

reklama
090903_094953.jpg

Brzusio :szok:

A mój M jest na Filipinach nie ma to jak chłop marynarz ^^
No to przynajmniej będziesz wiedziała który to dokładnie tydzień mnie tez niech oświecą jakoś dokładniej bo tyle tyg rozbieżności to przesada :wściekła/y:

heheh super brzusio;-);-)
no tak wiem co to znaczy miec marynarza w domu - maz mojej kuzynki jest marynarzem.. nie latwa sprawa... kiedy wraca??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry