reklama

Odskocznia;))))

Danula nie piękny tylko duuuży :shocked2:
A no marynarza to Nasza pierwsza rozłąka i źle to znoszę ale cóż przeciez nie umrę z tęsknoty :-p W końcu popłynął zarabiać na dzidzie :P

hheh jaki duzy??? ty naprawde wielkiego brzucholca nie widzialas :-):-):-)
no ja to sama troche pomieszalam z tym terminem bo nie bylam pewna kiedy mialam ostatnia @ i wpislaam 23 czerwca a mialam 2 lipca :-):-):-)

reklama
hheh jaki duzy??? ty naprawde wielkiego brzucholca nie widzialas :-):-):-)
no ja to sama troche pomieszalam z tym terminem bo nie bylam pewna kiedy mialam ostatnia @ i wpislaam 23 czerwca a mialam 2 lipca :-):-):-)
Widziałam hahahah :-p

Ja to w ogóle kosmos ahahahha podałam 12 maja i że nie był to okres a bardziej plamienie a tak naprawdę poźniej jak się zastanowiłam to tak naprawdę nie wiem czy to było 12 maja czy kwietnia ahahhahah bo ja dopiero na koniec lipca poszłam do lekarza :szok:
No i nie pamiętam no :szok:

a to moj ;-);-);-)

Załączniki

• Photo 14.jpg
    Photo 14.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 32
Widziałam hahahah :-p

Ja to w ogóle kosmos ahahahha podałam 12 maja i że nie był to okres a bardziej plamienie a tak naprawdę poźniej jak się zastanowiłam to tak naprawdę nie wiem czy to było 12 maja czy kwietnia ahahhahah bo ja dopiero na koniec lipca poszłam do lekarza :szok:
No i nie pamiętam no :szok:

hahaha dobre no widzisz ja mam to samo bo pewna na 100% tez nie jestem :-):-) ale bardziej skalanialabym sie do 2 lipca bo wiem ze wtedy byla u mnie juz moja siostra:-):-):-) niz ten 23 czerwca :-):-) wychodzi na to ze jestem w 8 tygodniu a nie dziesiatym :-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry