Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podsyłam słoneczko może i u Ciebie zaświeci dzisiaj :-)
Nie zazdrość u nas ma być od jutra tak jak u Ciebie ;-)
Dzień dobry
Ilonka co do czarnych nie jestem absolutnie rasistką ale to co Rudzia napisała to nie do końca kwestia tylko charakteru. Sama miałam okazję się przekonać, że nie robili by nic a jak się krzywo spojrzy to już człowieka posądzają o rasizm. Mój wujek pracuje z dwoma Irlandczykami i dwoma Afrykańczykami i też twierdzi, że robota z Irlandczykami idzie bez problemu każdy chce jak najwięcej zarobić a z Afrykańczykami się nie da po prostu. Mojego kolegi siostra ożeniła się z Afrykańczykiem mają dwójkę małych dzieci ona pracuje od rana do wieczora a on nie robi po prostu nic. Musiała opiekunkę do dzieciaczków zatrudnić bo mu ciężko nawet im śniadanie robić ehhh ;/
Nie chcę nikogo szufladkować, że jest innej rasy to jest leń ale fakty mówią same za siebie. Inna strona medalu jest taka, że My mamy taką pogoń za pieniędzmi, że czasem pracowali byśmy podwójnie dlatego inni przy Nas blado wypadają ;-)
Anetka nie wiem czego to jest kwestia dla mnie liczy sie fakt ze wlasnie oni sa najbardziej leniwi jesli chodzi o prace i to jaka kolwiek... a najgorsze jest to kiedy juz nie kaze a poprosi sie ich zeby pomogli... ciezki temat ale ja musze sie z tym zmagac niestety na codzien...
Nie ma za co kochana :-) jakby co wiesz ja mam miotłe pomogę zakopać do końca te dołki ;-)Ja dziś nadal nie najlepiej głowa mi pęka ale idę na 10 do mojego lekarza może coś na to zaradzi
Kawkę ja chętnie poprosze tego nie odmówie :-)
A ja jutro walcze z laboratorium mam tyle badań do zrobienia, że nie wiem czy krwi mi nastarczy, lekarz robi też mi teraz pod kontem kolejnej ciąży, szukamy co jest nie tak ;-)

Wiem wiem choć czasami...echh dobra nie ma tego myslenia bo wpadne w dołek ;-)
i jeszcze jedno![]()
i te ramki ze świecami kurcze mogę co nie co podejrzeć?
podoba mi się
jest ciepło i przytulnie takie mieszkania lubie 
kochana taka pogoda jak tu nigdy nie bedzie w PL:-):-)

eh... może można pare cech przypisywac konkretnym narodom/rasom ale nie można uogólniac... to moje zdanie.
Moja kolezanka wyszła za mąż za białego i miała tak samo jak Twoja która wyszła za Afrykanczyka...
nie ma znaczenia kolor skóry tylko charakter, to co się ma w głowie i to jak się zostało wychowanym.
akurat trafiłas na "takich czarnych"
ale uwierz mi że biali potrafia byc identyczni
wiem że mogę zawsze na Ciebie liczyc!!! i buziaki za to ogormne !!!!
łoo... to zycze dobrych wyników!!! musisz wiec dużo barszczyku czerwonego pic co by zapasy krwi jak najszybciej uzupełnic
Ty mi tu w żadne dołki nie wpadaj !!!
Ja też ogromnie zazdroszczę dziewczynom tych brzuszków i żałuję że nie dane mi było przeżywac tego wszystkiego - mdłości, braku snu itp... ale mam nadzieję że kiedyś i nam się uda !!! MUSI !!!
mnie przyświeca ood dłuższego czasu ta myśl która pięknie ujął P. Coehlo "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca"
Fajny masz kolor na ścianachi te ramki ze świecami kurcze mogę co nie co podejrzeć?
podoba mi się

No nareszcie Anetka jaką lubię ;-)Jak miło znowu Cię taką widzieć nie zmieniaj tego nigdy w życiu!!!!!!!!!! :-)