reklama

Odskocznia;))))

reklama
no widzisz szkoda, że wcześniej sie nie zgadałyśmy byśmy sie podzieliły:-) zjadłybyśmy troche makaronu i poprawiły pizza:-)

No niestety, akurat to co najsmaczniejsze jest najbardziej kaloryczne, ja kiedyś byłam chuda jak patyk, a teraz już musze uważać bo wchodzi w brzuszek;-), a podjeść sobie lubie.

Witam kochane:-)
cześć dziewczyny

Madzia od kiedy śmigasz na urlop?? Ja od czwartku :)

Witam nową koleżankę i pozdrawiam was wszystkie
lecę, bo trzeba się wyspać przed robotą :)
Ilonko to wreszcie sobie wypoczniesz , nalezy Ci się za te nocki:-) ja ide na urlop dopiero od 2 paździrnika, a podanie już złozyłam bo chcę sobie szybciej kupic bilet, zawsze będzie troszke taniej;-)

Cześć dziewczynki :-)

Dobrze, że koleżanka zostaje a atmosfera...no cóż już tak to jest, że robota bywa nie wdzięczna, mam nadzieje, że jednak się to uspokoi.
Kolegów masz fajnych hihihihihi :-D
A na urlopik to na wyjzd do Twojego M???? ;-)
:tak:
Tak, już nie mogę się doczekać:szok::cool2: Co do kolegów to są super, dzisiaj ja nasypałam mu papierków z dziurkacza do butów:-) ale było wesoło:tak:

tez dobry tylko łapie mnie chyba nerwica bo duzi mnie ,podejrzewam,ze to strach przed lotem.Wiem,ze to smieszne ale co poradze
Olu ja też boję się latać, dlatego zawsze pije mocną meliske i staram sie zasnąć podczas lotu:-)

Karola gtrzymam mocno kciuki za wizyte:-)
Ilonka współczuje nocek...ja nigdy w takim systemie nie pracowałam ale widze jak mój mąż sie meczy..
Madzia kiedy zobaczysz sie z M :-)?urlop podpisany?
Anetka cos mało ie tu ostatnio
Rudzia jak zdrówko,prosze sie odezwac
Jeszcze szef mi nie podpisał, przyszedł do mnie i sobie żartował że ma jakies podanie na biurku ale nie wie co z nim zrobić i że w październiku będzie bardzo zimno:cool:

hej:)
jestem tylko na sekundkę zameldowac że żyje... mam ogromniastego doła... więc wybaczcie...

pozdrawiam gorąco!

I ja się melduję na chwil kilka :)

dziewczynki witam
dawno nie zaglądałam ale niestety dopadł mnie dół mam nadzieje ze niedługo mi przejdzie

a oto moja drugoklasistka

Zobacz załącznik 161513
Kobitki co to za dołki? Łopatkę do ręki i zakopujemy;-) :-)

Karola jak po wizycie?
Pani Prezes haaallllo, gdzie Pani sie podziewa?:confused:

A ja dzisiaj tez jestem tylko na chwilke bo jestem wykończona, otóż wczoraj postanowilam najeść sie przed snem serka ze smietaną:sorry: około 3 obudził mnie straszny ból brzucha i do 6 spedziłam czas w toalecie:szok: na szczęście pomógł mi stoperan bo musieli by mi w pracy wtawic biurko i telefon do kibelka:-D:-D

Kolorowych snów kobitki:-)

Ostatnia edycja:
cześć

no kochane co was takie doły dopadły?? Brać łopaty i zakopujemy wspólnie dołeczki :)

Ola, na pewno podróż wam szybko minie, a kropelki sobie zarzuć jak mają ci pomóc

Karolka
co tam po wizycie słychać, mam nadzieje ze niedługo dasz nam znać co i jak

Madzia, nieźle cię wzięło, ale mam nadzieje ze już ok?

A ja po pracy prawie nie do życia, nawet gadać mi się z mężem nie chce

hej dziewczynki
wpadłam życzyc dobrej nocki
ze mną źle psychicznie a jeszcze do tego ten stres jutrzejszy
proszę o kciuki o godz. 11
jak wrócę napiszę choc pewnie nie będzie się z czego cieszyć bo idzie mi niestety fatalnie dziś

spokojnej nocy

reklama
Dobry wieczór :)

Z tego co tu widzę to nie tylko ja mam taki parszywy nastrój :-( Jakiś dzień dupny chyba ^^
Życzę miłej i spokojnej nocy i do juterka :)

p.s chyba mi się coś ze snem poprawiło bo normalnie spiąca jestem :D Może to będzie pierwsza przespana noc od kilkuset dni ... :szok:

Ilonka odpocznij wyspij się i jutro będzie lepiej :)
Kaśka powodzenia jutro :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry