Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ilonko to wreszcie sobie wypoczniesz , nalezy Ci się za te nocki:-) ja ide na urlop dopiero od 2 paździrnika, a podanie już złozyłam bo chcę sobie szybciej kupic bilet, zawsze będzie troszke taniej;-)cześć dziewczyny
Madzia od kiedy śmigasz na urlop?? Ja od czwartku
Witam nową koleżankę i pozdrawiam was wszystkie
lecę, bo trzeba się wyspać przed robotą![]()
Tak, już nie mogę się doczekaćCześć dziewczynki :-)
Dobrze, że koleżanka zostaje a atmosfera...no cóż już tak to jest, że robota bywa nie wdzięczna, mam nadzieje, że jednak się to uspokoi.
Kolegów masz fajnych hihihihihi
A na urlopik to na wyjzd do Twojego M???? ;-)
![]()

Co do kolegów to są super, dzisiaj ja nasypałam mu papierków z dziurkacza do butów:-) ale było wesoło
Olu ja też boję się latać, dlatego zawsze pije mocną meliske i staram sie zasnąć podczas lotu:-)tez dobry tylko łapie mnie chyba nerwica bo duzi mnie ,podejrzewam,ze to strach przed lotem.Wiem,ze to smieszne ale co poradze
Jeszcze szef mi nie podpisał, przyszedł do mnie i sobie żartował że ma jakies podanie na biurku ale nie wie co z nim zrobić i że w październiku będzie bardzo zimnoKarola gtrzymam mocno kciuki za wizyte:-)
Ilonka współczuje nocek...ja nigdy w takim systemie nie pracowałam ale widze jak mój mąż sie meczy..
Madzia kiedy zobaczysz sie z M :-)?urlop podpisany?
Anetka cos mało ie tu ostatnio
Rudzia jak zdrówko,prosze sie odezwac

hej
jestem tylko na sekundkę zameldowac że żyje... mam ogromniastego doła... więc wybaczcie...
pozdrawiam gorąco!
I ja się melduję na chwil kilka![]()
Kobitki co to za dołki? Łopatkę do ręki i zakopujemy;-) :-)dziewczynki witam
dawno nie zaglądałam ale niestety dopadł mnie dół mam nadzieje ze niedługo mi przejdzie
a oto moja drugoklasistka
Zobacz załącznik 161513

około 3 obudził mnie straszny ból brzucha i do 6 spedziłam czas w toalecie
na szczęście pomógł mi stoperan bo musieli by mi w pracy wtawic biurko i telefon do kibelka