Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anecia dziś ja stawiam kawkę widzę, że Cię wyprzedziłam :-)No i małe co nie co do kawki ;-)
Karola czekam na wieści od nowej gin i mają być tylko pozytywne ;-)
Rudzia jak samopoczucie kochana po pracującym weekendzie??
A ja dziś coś spać nie mogę jak mój S tylko do pracy poszedł tak ja po spaniu i od piątke książkę czytam. Ale za okna musze się wziąść w małych pokojach z rana bo potem mam słońce z tej strony i z mycia nic nie wyjdzie.
A za chwilę do sklepu też trzeba bo w lodówce pustki jakoś ostatnio![]()
Witam ranne ptaszki:-) podziwiam ja potrafie spać jak borsuka dziękuje dziękuję :-)
już poniedziałek więc czekam na Ciebie :-)
dziękuję :-) mam nadzieje że Tobie też weekendzik miło minął
jak samopoczucie Kochana? lepiej mam nadzieję
ja do niej pisałam na gg... ale też nie odpisała...
ja Ci od razu koparkę mogę pożyczyc...ok??![]()
ano... ale co się odwlecze to nie uciecze :-)
ja nie przepadam za chodzeniem po galeriach... przeraża mnie ilośc sklepó i ludzi... i ten cały harmider :-)
Miłego poniedziałku Kochana :-)
Ilonka kawusi ???
Gabrysia pozdrawiam gorąco !!!
muszę powiedziec że weekendzik minął nam bardzo miło :-):-)

Głowa do góry Anetko, znajdziesz coś lepszego;-)eh... dostałam własnie maila że nie zdecydowali się na mnie... poszukiwan pracy ciąg dalszy :-(
hej laseczki:-)
no ładnie co za lajcik dziewczyny:-)
a ja jeszcze dzis i jutro w pracy i urlop
Szczęściara zabierz mnie w walizkę:-) jestem mała zmieszczę sięa wycieczkę załatwiłam u nas w Polsce :-)
do Turcji

Też dzisiaj jadłam ogórkowa ale roboty mojej mamy:-)Ja mam dziś zupkę ogórkową ale dobrą to wpadnij do mnie ;-)
A w pracy nerwowo, od samego rana szef tak mnie zdenerwował że uszami szła mi paraMadziula i jak tam w pracy?? Pani została czy odeszła?? Czekam na wieści![]()
:-)

ale potem przyłapałam kolege jak chciał mi nasypac trocin do kurtki dowcipniś
i humor mi sie poprawił:-) złożyłam podanie o urlop i czekam aż szef mi podpisze, Pani Ela postanowiła zostać.Witam Karolciu, napisz po wizycie:-) buuziaczki:-)Kochane jutro wizyte mam o 14.00. Buziaczki uciekam narazie bo tak sie zle czuje ze masakra
Dobre pytanieJak się wczoraj rano położyłam i zaczęłam oglądać filmy tak nie chce mi się wstać
![]()
Poza tym nadal mam niskie ciśnienie i cały czas się senna czuje ale ja spac nie mogę -.-
a u Was co tam się dzieje jak poniedziałek mija? ;-)

Kochane dziewczyny dzisiaj chyba nie pójdę na wizytę dzwonie od rana do ginki a ona nie odbiera ustalona wizytę mam na 7wrzesnia ale jeśli ktoś zrezygnuje to zadzwonią ale myśle ze jak sie do niej dodzwonie to pujde jutro bo dzisiaj to chyba juz nie da rady. Leze sobie w łózeczku i odpoczywam dzisiaj mnie mecza mdłosci strasznie ale jakos mam nadzieje ze mi przejdzie. Wiec skarbeczki musze sie do niej dodzwonic i od razu wam powiem co i jak.
Kochane jutro wizyte mam o 14.00. Buziaczki uciekam narazie bo tak sie zle czuje ze masakra
Witam ranne ptaszki:-) podziwiam ja potrafie spać jak borsuk
Głowa do góry Anetko, znajdziesz coś lepszego;-)
Szczęściara zabierz mnie w walizkę:-) jestem mała zmieszczę się
Też dzisiaj jadłam ogórkowa ale roboty mojej mamy:-)
A w pracy nerwowo, od samego rana szef tak mnie zdenerwował że uszami szła mi paraale potem przyłapałam kolege jak chciał mi nasypac trocin do kurtki dowcipniś
i humor mi sie poprawił:-) złożyłam podanie o urlop i czekam aż szef mi podpisze, Pani Ela postanowiła zostać.
Witam Karolciu, napisz po wizycie:-) buuziaczki:-)
A gdzie sie ukrywa Pani Prezes?
Witam nową koleżankę Ewelinę:-)
Miłego wieczoru kochane:-)

cześć dziewczyny
Danusiu śpię i śpię i odespać nocki nie umiemZajrzałabym wcześniej, ale wiecie jak to jest jak chłopina w domu siedzi??
Jutro mam znów na rano, więc znów pewnie zajrzę koło 21, ale od czwartku mam urlop więc będę częściej
Karolka trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę, mdłości współczuję ale dzidziuś się ujawnia
Anetko pracą się nie przejmuj, nie ta to inna, myślę ze wszystko tam na górze jest zapisane i gdzieś czeka na ciebie praca, pewnie kwestia czasu.
Ola, cieszę się że jedziesz do Turcji, nie zapomnij porobić dużej ilości zdjeć, żebyśmy miały co pooglądać po twoim powrocie
Majsii, odpoczywaj ile wlezie, może a nóż widełki uda ci się dłużej pospać, bezsenności mówimy NIE
Madzia od kiedy śmigasz na urlop?? Ja od czwartku
Witam nową koleżankę i pozdrawiam was wszystkie
lecę, bo trzeba się wyspać przed robotą![]()
No to widzę, że nie tylko na nocki robisz 
:-)
no i jestem na chwilke
jak humory?:-)