reklama

Odskocznia;))))

reklama
Anecia dziś ja stawiam kawkę widzę, że Cię wyprzedziłam :-)No i małe co nie co do kawki ;-)

Karola czekam na wieści od nowej gin i mają być tylko pozytywne ;-)

Rudzia jak samopoczucie kochana po pracującym weekendzie??

A ja dziś coś spać nie mogę jak mój S tylko do pracy poszedł tak ja po spaniu i od piątke książkę czytam. Ale za okna musze się wziąść w małych pokojach z rana bo potem mam słońce z tej strony i z mycia nic nie wyjdzie.
A za chwilę do sklepu też trzeba bo w lodówce pustki jakoś ostatnio :sorry:

a dziękuje dziękuję :-)
już poniedziałek więc czekam na Ciebie :-)

dziękuję :-) mam nadzieje że Tobie też weekendzik miło minął :tak::-D
jak samopoczucie Kochana? lepiej mam nadzieję :tak:

ja do niej pisałam na gg... ale też nie odpisała...
ja Ci od razu koparkę mogę pożyczyc...ok??
images

ano... ale co się odwlecze to nie uciecze :-)
ja nie przepadam za chodzeniem po galeriach... przeraża mnie ilośc sklepó i ludzi... i ten cały harmider :-):zawstydzona/y::szok:
Miłego poniedziałku Kochana :-)

Ilonka kawusi ???

Gabrysia pozdrawiam gorąco !!!

muszę powiedziec że weekendzik minął nam bardzo miło :-):-)
Witam ranne ptaszki:-) podziwiam ja potrafie spać jak borsuk:-D

eh... dostałam własnie maila że nie zdecydowali się na mnie... poszukiwan pracy ciąg dalszy :-(
Głowa do góry Anetko, znajdziesz coś lepszego;-)

hej laseczki:-)

no ładnie co za lajcik dziewczyny:-)
a ja jeszcze dzis i jutro w pracy i urlop

a wycieczkę załatwiłam u nas w Polsce :-)
do Turcji
Szczęściara zabierz mnie w walizkę:-) jestem mała zmieszczę się:szok::-D:cool2:

Ja mam dziś zupkę ogórkową ale dobrą to wpadnij do mnie ;-)
Też dzisiaj jadłam ogórkowa ale roboty mojej mamy:-)

Madziula i jak tam w pracy?? Pani została czy odeszła?? Czekam na wieści :tak:
:-)
A w pracy nerwowo, od samego rana szef tak mnie zdenerwował że uszami szła mi para:szok::-D ale potem przyłapałam kolege jak chciał mi nasypac trocin do kurtki dowcipniś:rofl2: i humor mi sie poprawił:-) złożyłam podanie o urlop i czekam aż szef mi podpisze, Pani Ela postanowiła zostać.

Kochane jutro wizyte mam o 14.00. Buziaczki uciekam narazie bo tak sie zle czuje ze masakra
Witam Karolciu, napisz po wizycie:-) buuziaczki:-)
A gdzie sie ukrywa Pani Prezes?
Witam nową koleżankę Ewelinę:-)

Miłego wieczoru kochane:-)

Dziewczynki bo0je sie bo czasem te uplawy sa tak mocne jak bym miala okres najwazniejsze zeby z malenstwem bylo dobrze ja leze caly czas i na razie nie wstajd. Kochane uciekam lulu bo mdlosci mam okropne buziacxki
DAM NA PEWNO ZNAC JAK PO WIZYCIE

cześć dziewczyny

Danusiu
śpię i śpię i odespać nocki nie umiem :) Zajrzałabym wcześniej, ale wiecie jak to jest jak chłopina w domu siedzi??
Jutro mam znów na rano, więc znów pewnie zajrzę koło 21, ale od czwartku mam urlop więc będę częściej :)

Karolka trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę, mdłości współczuję ale dzidziuś się ujawnia :)

Anetko pracą się nie przejmuj, nie ta to inna, myślę ze wszystko tam na górze jest zapisane i gdzieś czeka na ciebie praca, pewnie kwestia czasu.

Ola, cieszę się że jedziesz do Turcji, nie zapomnij porobić dużej ilości zdjeć, żebyśmy miały co pooglądać po twoim powrocie :)

Majsii, odpoczywaj ile wlezie, może a nóż widełki uda ci się dłużej pospać, bezsenności mówimy NIE :)

Madzia od kiedy śmigasz na urlop?? Ja od czwartku :)

Witam nową koleżankę i pozdrawiam was wszystkie
lecę, bo trzeba się wyspać przed robotą :)

Cześć dziewczynki :-)

Dobre pytanie :D Jak się wczoraj rano położyłam i zaczęłam oglądać filmy tak nie chce mi się wstać :P
Poza tym nadal mam niskie ciśnienie i cały czas się senna czuje ale ja spac nie mogę -.-
a u Was co tam się dzieje jak poniedziałek mija? ;-)

No moja droga to już nie jest tylko oglądanie filmów to już cały maraton filmowy ;-)Ja dziś pospałam aż sama jestem zdziwiona :tak:

Kochane dziewczyny dzisiaj chyba nie pójdę na wizytę dzwonie od rana do ginki a ona nie odbiera ustalona wizytę mam na 7wrzesnia ale jeśli ktoś zrezygnuje to zadzwonią ale myśle ze jak sie do niej dodzwonie to pujde jutro bo dzisiaj to chyba juz nie da rady. Leze sobie w łózeczku i odpoczywam dzisiaj mnie mecza mdłosci strasznie ale jakos mam nadzieje ze mi przejdzie. Wiec skarbeczki musze sie do niej dodzwonic i od razu wam powiem co i jak.
Kochane jutro wizyte mam o 14.00. Buziaczki uciekam narazie bo tak sie zle czuje ze masakra

Czekam na jakieś wieści jak już będziesz po wizycie i trzymam mocno kciuki &&&&

Witam ranne ptaszki:-) podziwiam ja potrafie spać jak borsuk:-D
Głowa do góry Anetko, znajdziesz coś lepszego;-)
Szczęściara zabierz mnie w walizkę:-) jestem mała zmieszczę się:szok::-D:cool2:
Też dzisiaj jadłam ogórkowa ale roboty mojej mamy:-)
A w pracy nerwowo, od samego rana szef tak mnie zdenerwował że uszami szła mi para:szok::-D ale potem przyłapałam kolege jak chciał mi nasypac trocin do kurtki dowcipniś:rofl2: i humor mi sie poprawił:-) złożyłam podanie o urlop i czekam aż szef mi podpisze, Pani Ela postanowiła zostać.
Witam Karolciu, napisz po wizycie:-) buuziaczki:-)
A gdzie sie ukrywa Pani Prezes?
Witam nową koleżankę Ewelinę:-)
Miłego wieczoru kochane:-)

Dobrze, że koleżanka zostaje a atmosfera...no cóż już tak to jest, że robota bywa nie wdzięczna, mam nadzieje, że jednak się to uspokoi.
Kolegów masz fajnych hihihihihi :-D
A na urlopik to na wyjzd do Twojego M???? ;-)

cześć dziewczyny
Danusiu śpię i śpię i odespać nocki nie umiem :) Zajrzałabym wcześniej, ale wiecie jak to jest jak chłopina w domu siedzi??
Jutro mam znów na rano, więc znów pewnie zajrzę koło 21, ale od czwartku mam urlop więc będę częściej :)
Karolka trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę, mdłości współczuję ale dzidziuś się ujawnia :)
Anetko pracą się nie przejmuj, nie ta to inna, myślę ze wszystko tam na górze jest zapisane i gdzieś czeka na ciebie praca, pewnie kwestia czasu.
Ola, cieszę się że jedziesz do Turcji, nie zapomnij porobić dużej ilości zdjeć, żebyśmy miały co pooglądać po twoim powrocie :)
Majsii, odpoczywaj ile wlezie, może a nóż widełki uda ci się dłużej pospać, bezsenności mówimy NIE :)
Madzia od kiedy śmigasz na urlop?? Ja od czwartku :)
Witam nową koleżankę i pozdrawiam was wszystkie
lecę, bo trzeba się wyspać przed robotą :)

Wiem wiem jak to jest jak chłop w domu nie ma czasami nawet okazji wejść na kamputer :tak: No to widzę, że nie tylko na nocki robisz :tak:

Ostatnia edycja:
RUDZIA gdzie jesteś niedobroto?????????? Wszystko u Ciebie dobrze????? Odezwij się bo jak nie to mimo prezesostwa wezme przez kolano i tyłek wytrzepie :tak: :-)

Anecia no kochana co to dzisiaj za spóżnienie?? Ja tu szybko na kawkę a tu nie ma co pić :-(

Ewelina wstawać, pobudka!!!!!! :-)

Iza Ty na pewno tu zerkniesz muszę tylko poczekać ;-)

Gdzie się podziewacie dziewczyny??? :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry