reklama

Odskocznia;))))

reklama
kochane ja uciekam sie polozyc troche stare kosci wyprostowac polozylam malego wiec mam chwilke dla siebie;-);-) wpadne pozniej cumolki;-);-)

miłego odpoczynku :-)

heheh to tak jak ja - ja tez wszytsko robie zawsze na oko - nawet jak placki pieke to nigdy nie robie tak jak jest w przepisie:-):-):-) takie sa najepsze:-):-)

no mnie się czasami zdarza nawet nie spróbowac...np fasolki po bretońsku :zawstydzona/y:

Echhh rób smaka dalej nie dobroto :-p:-)

hihi :-D:-D:-D:-D:-D

cześć
aleście się rozpisały :)

piękne macie brzuszki :) ale nie duże, mój w 12 tc był bardziej wyraźny niż twój Majsii obecnie :)

Rudzia świetnie urządzone mieszkanko, ja muszę jeszcze u siebie łazienkę i kuchnię wyremontować, ale teraz zbieramy kasiurkę :)

Byłam oczywista w pracy stąd moja nieobecność, od dziś mam już urlop więc po poniedziałkowym egzaminie odpoczynek :P

dzień dobry :-D:-D:-D

pobudka dziewczyny !!!!!!!!! :-D:-D:cool2:

zapraszam na kawkę !!!
images

Dzień dobry :D
Ja już nie spię od chyba 4 :-D Z psiakiem właśnie wróciłam i za 30 minut do lekarza :szok:

Hmm kawki to ja 3 w życiu wypiłam :P Ale na jakiś soczek chętnie się skuszę :D
A Wy jakie plany na dziś? :D

reklama
hej Majsi :-)

ja psiakami byłam o 6 :szok: budzimy sie i lecę jak szalona co by szczenior się w domku nie zdążył załatwic :cool2: Nuka na tym korzysta bo wychodzi oczywiscie razem z nami tak wczesnie:cool2: kochane psiaki:)
A Ty jakiego masz psiaka? pochwal się no :-D

ja dzisiaj musze trochę posprzątac i na zakupy isc... i tyle w sumie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry