reklama

Odskocznia;))))

reklama
Majsii cieszę się,z ę po wizycie ok, miałaś usg?
Miałam rano u urologa u gina niestety nie bo on robi USG tylko na początku ciąży w 20 tygodniu i dwa razy pod koniec ciąży ^^ Więć więcej wiem od urologa niż od gina ^^ Urolog pokazał jak dzidzia się ładnie wierci gin dał serduszka posłuchać :D
Jadę na początku października na USG 3d czy jak tam się to zwie już nie mogę się doczekać a to jeszcze cały miesiąc -.-

Miałam rano u urologa u gina niestety nie bo on robi USG tylko na początku ciąży w 20 tygodniu i dwa razy pod koniec ciąży ^^ Więć więcej wiem od urologa niż od gina ^^ Urolog pokazał jak dzidzia się ładnie wierci gin dał serduszka posłuchać :D
Jadę na początku października na USG 3d czy jak tam się to zwie już nie mogę się doczekać a to jeszcze cały miesiąc -.-

oj a ja myslalam ze to ja najbardziej pokrzywdzona bo dziewczyny t juz po kilka razy widzialy swoje kruszynki a Ty dopiero w 20 tyogndiu??? ja po 20 tygodniu bede miala 2 USG i ostatnie juz niestety:-(:-(

u mnie jeszcze gorzej niz wczoraj a w nocy to wogole spac nie moglam... chyba jakies oberwanie chmury bylo czy cos i ten wiatr... no masakra...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kochana aspirynke i odpoczywac :(

u nas w nocy też lało a teraz jest duszno niewiarygodnie ale brak słonca :wściekła/y:

no chyba rzeczywiscie cosik łyknę bo nie chcę się rozłozyc :eek:

ktoś chętny żeby za mnie posprzatac?? :shocked2::-D

u nas w nocy też lało a teraz jest duszno niewiarygodnie ale brak słonca :wściekła/y:

no chyba rzeczywiscie cosik łyknę bo nie chcę się rozłozyc :eek:

ktoś chętny żeby za mnie posprzatac?? :shocked2::-D

o ja chetnie wezme sie za sprzatanie wczoraj wszystko porobilam u siebie i jakos mnie tak nosi bo jak siedze na miejscu to jestem zmeczona i len straszny mnie lapie.... juz wsiadam na moja miotle bede za niedlugo u Ciebie:-):-)

reklama
o ja chetnie wezme sie za sprzatanie wczoraj wszystko porobilam u siebie i jakos mnie tak nosi bo jak siedze na miejscu to jestem zmeczona i len straszny mnie lapie.... juz wsiadam na moja miotle bede za niedlugo u Ciebie:-):-)

suuuperrrrrrrrr :-D:-D:-D

a czy ktos widzial ostatnio Karolcie??? wiecie co sie z nia dzieje???

tak, są wiadomosci na innym naszym wątku "ciąży po poronieniu" odszedł jej krwiak ale jeszcze polezy do przyszłego tyg w szpitalu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry