Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam rano u urologa u gina niestety nie bo on robi USG tylko na początku ciąży w 20 tygodniu i dwa razy pod koniec ciąży ^^ Więć więcej wiem od urologa niż od gina ^^ Urolog pokazał jak dzidzia się ładnie wierci gin dał serduszka posłuchaćMajsii cieszę się,z ę po wizycie ok, miałaś usg?
Oj dużo zdrówka życzę wiem co znaczą kolki nerkowe itd ;/
Miałam rano u urologa u gina niestety nie bo on robi USG tylko na początku ciąży w 20 tygodniu i dwa razy pod koniec ciąży ^^ Więć więcej wiem od urologa niż od gina ^^ Urolog pokazał jak dzidzia się ładnie wierci gin dał serduszka posłuchać![]()
Jadę na początku października na USG 3d czy jak tam się to zwie już nie mogę się doczekać a to jeszcze cały miesiąc -.-
matko kochana jaki masz glos... no nie mozna poleniuchowac :-):-):-)

własnie wróciłam z pieskami i zaraz zabieram się za sprzątanie... a cosik chyba mnie łapie bo źle sie czuję...eh... masakra
a pogoda do D***
a jak u Was ?

u mnie jeszcze gorzej niz wczoraj a w nocy to wogole spac nie moglam... chyba jakies oberwanie chmury bylo czy cos i ten wiatr... no masakra...
Kochana aspirynke i odpoczywac![]()

u nas w nocy też lało a teraz jest duszno niewiarygodnie ale brak słonca
no chyba rzeczywiscie cosik łyknę bo nie chcę się rozłozyc
ktoś chętny żeby za mnie posprzatac??![]()
o ja chetnie wezme sie za sprzatanie wczoraj wszystko porobilam u siebie i jakos mnie tak nosi bo jak siedze na miejscu to jestem zmeczona i len straszny mnie lapie.... juz wsiadam na moja miotle bede za niedlugo u Ciebie:-):-)

a czy ktos widzial ostatnio Karolcie??? wiecie co sie z nia dzieje???