reklama

Odskocznia;))))

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Sówka no nareszcie jakieś ślady życia ;-)Dobrze, że już u Was wszystko lepiej i mam nadzieję, że się już nie powtórzy. A sówek jaki śliczny echhh zapatrzyłam się normalnie ;-) Odzywaj się częsciej :tak:

Anecia poczęstuje się kawką ;-)Jeju jaki szczenior jest świetny czy on wogole rośnie?? ;-)Aaaaa się melduje :cool2:

Madziula gdzie się podziewasz kochana?? Jakieś szaleństwa na weekend?? ;-)

Rudzia sałatka przepyszna normalnie mniammmmmmmm ;-):-)Jakie wagary?? Kto wagaruje?? Nic nie wiem :-p:cool2:
Jakie plany weekendowe??

Ilonka wspaniałego odpoczywania należy Ci się :tak:

Majsi no i potrzebne były te nerwy?? Mówiłam przecie, że wszystko będzie dobrze ;-)Ale masz psiaka olbrzyma :szok: strach się bać ;-)

Ja dziś trochę zawirowań ale już wszysztko ok i chyba jutro zostaje porwana przez mężusia ale nie wiem jeszcze gdzie i kiedy, ale mam taka cichą nadzieje na kino tak dawno nie byliśmy a leci "oszukać przeznaczenie 4" chętnie bym zobaczyła ;-)
No nic poczekamy zobaczymy :-)

Udanego odpoczynku w weekend kochane jak najmniej deszczu a więcej słoneczka :-)

Danusiu ja też jutro idę do kina :) Miałam iść na oszukać prz...... ale u mnie akurat w Cinema City nie puszczają:( Muszę więc znaleźć coś innego
Uczyłam się pół dnia, teraz przerwa, resztę jutro :(

Rudzia nie przemęczaj się w tej robocie

coś mnie nosi i gdzieś bym wyszła, ale mężydło drzemie :( pewnie przez tą głupią pogodę

To jak mnie przeczucie nie myli i pójdziemy na ten film powiem ci czy warto w Tychach akurat grają od dzisiaj :-)

Nie ucz się tyle odpoczywaj trochę.

Muszę uciekać papa :-)

Cześć Dziewczynki
pamiętacie mnie jeszcze??
Trochę napisałyście- muszę nadrobić, ale czasu coś mi brakuje.Wróciłam do pracy, chodzę na prawko - już jeżdżę po warszawce - brrrr.no i wieczorem zasypiam na stojąco. Ciężko przestawić się na to że TRZEBA coś zrobić...W pracy nie byłam od grudnia 2008 - a dziś minął pierwszy tydzień...uuuffff.przeżyłam
Niestety wyniki z posiewu szyjki nadal złe - co badanie to inne bakterie.normalnie ręce i piersi człowiekowi opadają.Teraz jakieś paciorkowce.kurna blaszka.Więc zabieg który miał się odbyć na jesien znowu przesuwa się w jakąś bliżej nieokreśloną przyszłość...:wściekła/y::-(:-(
Ilonka - co tam wkuwasz????

Danula - miłej rozrywki w weekendzik
Rudzia Anetka, Madzia, Majsi, Karola, Kasia i pozostałe koleżanki serdecznie pozdrawiam.
A co z tymi drinkami??może by tak w weekend spożytkować te 5-złotówki??? :-D:-D

reklama
Gabrysiu jasne, ze o tobie pamiętamy :) Tak myślałam, ze do pracy poszłaś i czasu ci na spanie nie starczy za niedługo :)
kurde szkoda, ze zabieg się przesunie i kolejne dziadostwo znaleźli, ale głowa do góry, lecz się kochana, pij kefirki albo jogurty naturalne i może te cholerne bakterie sobie pójdą, akysz!!
A ja się uczę na egzamin, bo mam sesję wrześniową pierwszy raz w mojej kadencji uczniowskiej :) Mam egzamin w poniedziałek więc jeszcze trochę mi zostało. Może wasze kciuki będą zbawienne i uda mi się zaliczyć :)

Danusiu troszkę wieczorkiem poodpoczywałam, bo pojechaliśmy z mężem do rodziców gdzie był mój 2,5 roczny chrześniak, uwielbiam tego małego :) Byliśmy na placu zabaw, zjedliśmy razem , wykąpałam go i poszedł spać. Przy dzieciach zapominam o wszystkim, nawet o poniedziałkowym stresie udało mi sie zapomnieć :)

ale się rozpisałam, no nic znikam i do juterka dzióbki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry