Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
będzie dobrze. U nas jak ktoś z egzaminu na studiach nie dostał pały - to profesor mawiał, że żaden z niego student
nie wiem co robić dalej ze zwoim życiem, ubieram się i idę na spacer bo zwariuję
U mnie niestety słabo i psychicznie i fizycznie. Nawet gadać mi się nie chce - a to już baaaaaaaaaaaardzo źle. Posiedzę troszkę z Wami i poczytam, ale jak na razie to sama chyba jestem....

Malutka pomyłka, każdemu się zdarzanie ma nikogo??? poniedzialek rano a tu taka cisza???
u mnie dzis kiepski dzien:--
-( po weekendzie dobrze... w pracy byl najlepszy team w domu wiec bylo wesolo w sobote zrobilysmy dziadkom impreze... niektorzy to sie napewt troszke upili ;-);-);-) ale milo ich widziec w takich nastrojach a nie w szarosci dnia powrzedniego...
za to dzis moj tom strasznie sie zdenerwowal na mnie :--( i chyba bedzie cichy dzien:-
-( wzial sobie wolne na dzisiaj bo mialam miec pierwsze USG zajechalismy do szpitala spojrzalam jeszcze raz na kartke a tu nie 7 tylko 17!!!!!!!!!!:-
-
-
-( naprawde nie zauwazylam tej jedynki:-
-
-( jak dostalam wezwanie to kurcze tak sie ucieszylam - naprawde jej nie zauwazylam:-
-
-( tak wiec z USG nici dopiero za tydzien:-
-
-(