Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobry![]()
Anetka a Ty co tak wcześnie na nóżkach?

A moi Rodzice na grzyby pojechali i oni nie umieja po cichu wyjść -.-
:-)

Nareszcie jakaś bratnia dusza. Nie mogę już wytrzymać. To siedzenie w domu i domowe obowiązki wychodzą mi powoli bokiem. Może macie kilka rad jak przetrwać?![]()
dziewczyny ja też usiedzieć w miejscu nie mogę, idę zrobić chyba babeczki czekoladowe, a później skiknę do pracy bo muszę zawieźć dziewczynom kosmetyki![]()

witaj Kochana moja :*
dziekuje :* mam nadzieje ze szybko minie bo ja sama ze soba juz nie wytrzymuje...;-);-)
a co to za zmiany??? na jakie idziesz zakupy??? chwal sie tu szybciutko
cumolki:*

Dobry wieczór![]()
Jakiego ja mam leniaNic kompletnie nic mi się nie chce ani leżeć ani siedziec no nic ;/
Mamuska11 mnie czeka jeszcze 4 miesiące takiego siedzenia. Ukochany jest na końcu świata w domu wszystko robi Mama no ja gotujęDo pracy chodzę tylko na godzinkę dwie dziennie i umieram z nudów -.- Ja to filmy oglądam chętnie bym pospacerowała ale sama nie lubię ;/ Książki przeczytałam już jakie miałam no nuuuuuda też nie mam na to sposobu;/
Rudzia czytałam o tej Twojej pomyłce itd... Ja jestem tak rozkojarzona, że o niczym nie pamiętam ani nic nie zapamiętuję a Twojemu M szybko minie na pewno![]()
Ilonka ja jakiś przepis poproszę bo uwielbiam czekoladowe babeczki![]()
Danula oby w piątek było wszystko dobrze
A w ogóle to...
Brzuch mi rośnie ... !!!![]()
a może Ty w ciąży jesteś 

dzisiaj też zapraszam
zobaczymy co z tego naszego szoguna urośnie ;-) mam nadzieję że jej tatuś który nosi status NN nie był jakimś niedźwiadkiem ;-)
mnie też się wydaje że wyniki sa ok !
no staram się staram
nie no mów co Ci wpadło do głowy !!! no !!!
Mamuśka11 witaj na odskoczni wśród aniołkowych mamuśGabrysia a Ty co ???
Madzia co tam u Ciebie Kochana? lepiej już...?

a nic takiego do głowy nie wpadło takie tam małe co nie co ;-)Efekt pokaże potem ;-)Witajcie kochane ja leze w łozeczku jak zwykle:-):-) jakby liczac to juz 3tydzien a gdzie do konca ciazy ale najwazniejszy dzidzius:-):-) ja jak zwykle mam mdłosci ale moze w koncu przejda:-):-).
hej
co tu takie pustki![]()