reklama

Odskocznia;))))

reklama
cześć dziewczyny
ja dziś też od rańca na nogach, mianowicie od 5, też wyprawiłam zakatarzonego męża do pracy a sama pojechałam do pracy po zaświadczenie potrzebne mi do szkoły, załatwione wszystko więc jestem happy :)
Jeszcze tylko na usg śmignę po południu na przegląd podwozia i dzień wolny :)

Witajcie kochane ja leze w łozeczku jak zwykle:-):-) jakby liczac to juz 3tydzien a gdzie do konca ciazy ale najwazniejszy dzidzius:-):-) ja jak zwykle mam mdłosci ale moze w koncu przejda:-):-).

Cześć dziewczyny :-)

Nareszcie jakaś bratnia dusza. Nie mogę już wytrzymać. To siedzenie w domu i domowe obowiązki wychodzą mi powoli bokiem. Może macie kilka rad jak przetrwać?:confused2:

Witaj :-) jak przetrwać?? Szukaj sobie jakiś zajęć może jakieś zmiany w domu?? Książki, film, kawki z koleżankami no i nasze forum :-)Wychodż sobie na spacery, pochodz po sklepach znajdz czas tylko dla siebie może jakaś kawka w kawiarni?? Mnie to poprawia humor :-)

dziewczyny ja też usiedzieć w miejscu nie mogę, idę zrobić chyba babeczki czekoladowe, a później skiknę do pracy bo muszę zawieźć dziewczynom kosmetyki :)

Daj gryza :szok::-D

witaj Kochana moja :*
dziekuje :* mam nadzieje ze szybko minie bo ja sama ze soba juz nie wytrzymuje...;-);-)
a co to za zmiany??? na jakie idziesz zakupy??? chwal sie tu szybciutko:szok::szok:
cumolki:*

Spokojnie kochana nic takiego małe co nie co w kuchni le to efekt pokaże jak już będzie gotowe :tak:

Dobry wieczór :D
Jakiego ja mam lenia :szok: Nic kompletnie nic mi się nie chce ani leżeć ani siedziec no nic ;/
Mamuska11 mnie czeka jeszcze 4 miesiące takiego siedzenia. Ukochany jest na końcu świata w domu wszystko robi Mama no ja gotuję :P Do pracy chodzę tylko na godzinkę dwie dziennie i umieram z nudów -.- Ja to filmy oglądam chętnie bym pospacerowała ale sama nie lubię ;/ Książki przeczytałam już jakie miałam no nuuuuuda też nie mam na to sposobu;/
Rudzia czytałam o tej Twojej pomyłce itd... Ja jestem tak rozkojarzona, że o niczym nie pamiętam ani nic nie zapamiętuję a Twojemu M szybko minie na pewno :)
Ilonka ja jakiś przepis poproszę bo uwielbiam czekoladowe babeczki :D
Danula oby w piątek było wszystko dobrze :tak:
A w ogóle to...
Brzuch mi rośnie ... !!! :szok:

Na pewno będzie dobrze :-) Co Ty brzuch Ci rośnie?? :szok: a może Ty w ciąży jesteś :tak::szok::cool2: :-D:-D:-D:-D

dzisiaj też zapraszam :-D
zobaczymy co z tego naszego szoguna urośnie ;-) mam nadzieję że jej tatuś który nosi status NN nie był jakimś niedźwiadkiem ;-):cool2::-D
mnie też się wydaje że wyniki sa ok ! :tak:
no staram się staram :-D:-D:-D
nie no mów co Ci wpadło do głowy !!! no !!!:-D
Mamuśka11 witaj na odskoczni wśród aniołkowych mamuś :happy:Gabrysia a Ty co ??? :cool2::szok:
Madzia
co tam u Ciebie Kochana? lepiej już...?

No oby nie był niedzwiadkiem bo marnie Was wtedy widzę jak "maleństwo" podrośnie :-D:-D:-D a nic takiego do głowy nie wpadło takie tam małe co nie co ;-)Efekt pokaże potem ;-)

Witajcie kochane ja leze w łozeczku jak zwykle:-):-) jakby liczac to juz 3tydzien a gdzie do konca ciazy ale najwazniejszy dzidzius:-):-) ja jak zwykle mam mdłosci ale moze w koncu przejda:-):-).

Przejdą przejdą a Ty leż i pachnij jak przystało na ciężarną kobietę ;-)

hej :-D
co tu takie pustki :szok:

Jakie pustki?? Przecież ja się produkuje strasznie :cool2::-D:-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny mam przepis na pyszną kawkę normalnie pije od wczoraj i napić się nie mogę podaje przepis może któraś spróbuje :-)

Kawka z ekspresu, do filiżanki lub kubka 1 łyżeczka miodu i kakao (ja daje rozpuszczalne w granulkach) wymieszać dolać kawki rozmieszać, można dodać trochę mleka jak ktoś lubi, wymieszać na koniec dodać szczyptę cynamonu.
Spróbujcie naprawdę warto :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry