reklama

Odskocznia;))))

Madziula kochana co z Tobą?? Napisz choc kilka słów czekam!!!!!!!!!!!!

Sówka jak się czujecie kochana??? Pewnie już grubasek z Ciebie ;-)

Marti a co z Tobą???? Wie może coś któraś??? :sorry:

Gabrysia taka zagoniona??

Ola echh Ty to masz fajnie na tym urlopie, pozdrawiam i życzę duuuuużo słoneczka :tak:

reklama
Spokojnie kochana nic takiego małe co nie co w kuchni le to efekt pokaże jak już będzie gotowe :tak:
Ja chcę już :D Nie lubię czekać :D

Co Ty brzuch Ci rośnie?? :szok: a może Ty w ciąży jesteś :tak::szok::cool2: :-D:-D:-D:-D
Hahahhahah! Nie śmiej się ze mnie no :P No bo najpierw był cały czas taki sam a teraz jest większy z dnia na dzień :szok:

Napisał karola322
Witajcie kochane ja leze w łozeczku jak zwykle:biggrin2::biggrin2: jakby liczac to juz 3tydzien a gdzie do konca ciazy ale najwazniejszy dzidzius:biggrin2::biggrin2: ja jak zwykle mam mdłosci ale moze w koncu przejda:biggrin2::biggrin2:.

Oby szybko przeszły :)

A mam pytanie :D
Co macie w domu na podłogach? :d
Ja mam wykładzinę i właśnie ją zrolowałam i mam zamiar wyrzucić :D
A teraz nie wiem co paneli nie bardzo chcę bo mnie wkurza ten odgłos ;/ Inna wykładzina odpada nie będę tego znów szorować ;/
Nie wiem co można jeszcze na podłogę w pokoju połozyć ;/

dziendoberek...;-);-) my dopiero z lozka wyszlismy z malym maly len jak zawsze od rana ale kacper spal wiec ja sie tez nie wynurzalam:-):-):-)

Danusiu taka kawke robilam jak pracowalam w meksykanskiej restauracji... na zime dodaje sie rowniez zamiast cynamonu krople tabasco... super rozgrzewa ;-);-) masz racje przepyszna kawusia;-);-)

Karolcia odpoczywaj kochana mnie mdlosci jeszcze nie opuscily niestety malo tego jak juz pisalam dopada mnie ten paskudny stan :-( ale mam nadzieje ze szybko przejdzie :* cumolki :*

Hahahhahah! Nie śmiej się ze mnie no :P No bo najpierw był cały czas taki sam a teraz jest większy z dnia na dzień :szok:
A teraz nie wiem co paneli nie bardzo chcę bo mnie wkurza ten odgłos ;/ Inna wykładzina odpada nie będę tego znów szorować ;/

No dobra już się nie śmieje ale ciesz się, że brzuch rośnie znaczy małe się rozwija i jest wszystko ok :tak:
A co masz pod wykładziną?? Luminat? teraz są fajne luminaty imitujące panele, posadzkę albo płytki może coś takiego?? Chyba, że masz starą dobrą kup coś do wypastowania i tylko jakiś mały dywanik :tak:

dziendoberek...;-);-) my dopiero z lozka wyszlismy z malym maly len jak zawsze od rana ale kacper spal wiec ja sie tez nie wynurzalam:-):-):-)
Danusiu taka kawke robilam jak pracowalam w meksykanskiej restauracji... na zime dodaje sie rowniez zamiast cynamonu krople tabasco... super rozgrzewa ;-);-) masz racje przepyszna kawusia;-);-)
Karolcia odpoczywaj kochana mnie mdlosci jeszcze nie opuscily niestety malo tego jak juz pisalam dopada mnie ten paskudny stan :-( ale mam nadzieje ze szybko przejdzie :* cumolki :*

Witaj :-)
No kawka wspaniała :-) o to może masz jeszcze jakieś przepisy na dobrą kawkę ?? :-)

heheh no ja z kacprem do 4 miesiaca nie mialam wogole brzucha a potem to z dnia na dzien jak mi wystrzelil to tak do 9 miesiaca ojjjjjj dzialo sie dzialo :-D:-D

ja to mam panele bo dywany to mi juz bokiem wyszly ze sprzataniem i wogole... mam panele plus dywanik pod lawa w duzym pokoju.. tak wiec polecam ;-);-)

No oby nie był niedzwiadkiem bo marnie Was wtedy widzę jak "maleństwo" podrośnie :-D:-D:-D a nic takiego do głowy nie wpadło takie tam małe co nie co ;-)Efekt pokaże potem ;-)

haha :-D:cool2::cool2:
no dobra, niech Ci będzie poczekam ;-):happy:

Dziewczyny mam przepis na pyszną kawkę normalnie pije od wczoraj i napić się nie mogę podaje przepis może któraś spróbuje :-)

Kawka z ekspresu, do filiżanki lub kubka 1 łyżeczka miodu i kakao (ja daje rozpuszczalne w granulkach) wymieszać dolać kawki rozmieszać, można dodać trochę mleka jak ktoś lubi, wymieszać na koniec dodać szczyptę cynamonu.
Spróbujcie naprawdę warto :-)

łoo... ja poprosze :-D:-D:-D z dostawa do domu :-D

a ja zrobiłam wczoraj cosik takiego http://o-pysznym-jedzeniu.bloog.pl/id,4767480,title,Paluchy-czosnkowo-serowe,index.html?ticaid=68b72

na prawdę fajne :-D

zmykam za chwilkę na zakupy a pozniej na spacerek z moimi dziewczynkami :-):-):-)

ale nie cieszcie sie tak bardzo !!! bo będę do Was z doskoku zaglądac :-D:-D:-D:cool2:

reklama
heheh no ja z kacprem do 4 miesiaca nie mialam wogole brzucha a potem to z dnia na dzien jak mi wystrzelil to tak do 9 miesiaca ojjjjjj dzialo sie dzialo :-D:-D
ja to mam panele bo dywany to mi juz bokiem wyszly ze sprzataniem i wogole... mam panele plus dywanik pod lawa w duzym pokoju.. tak wiec polecam ;-);-)

Ja też mam panele w stołowym i tylko dywanik pod ławą czyli mamy tak samo :-) i przedpokojach i w małym pokoju, łazienka, ubikacja i kuchnia płytki a w sypialni wykładzina :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry