reklama

Odskocznia;))))

Witam. uff wróciłam z pracy i mam momencik.Ale za chwilę idę do przedszkola na zebranie :)
Ola - zdjęcia super - pozazdroscić takiego urlopu...
Ewelina - no proszę proszę -atrakcyjna pani domu całą gębą :tak::-)

reklama
dzieki Ola mam ochote pobawic sie w zdjecia tylko nie mam sprzetu do tego i nie wiem czy mam jakies predyspozycje
bo kupie jakis drogi aparat a okaze sie,ze jestem zupełnie beztalencie i co:-)

Słoneczka moje kochane a ja się uczę uczę i uczę mam nadzieję że jutro zdam i zostanie ostatni roczek. Trochę jestem zmartwiona tym że mam pomarańczowy śluz muszę jutro zadzwonić do mojej ginki niby ona powiedziała że on może być dlatego że macica się powiększa ale i tak mam głupie obawy. To fakt że przez ostatnie pare dni w moim ciele zaszły zmiany bo piersi mi urosły i brzuszek troszkę urósł ale nie za dużo może to dlatego. Boli mnie czasem ale to chyba normalne bo się rozciąga. Dobra kochane już wam nie marudzę jutro się rano odezwę buziaczki kochane kolorowych snów

Cześć laseczki :-)

Anecia szalona ;-):-) a dziękuje już znacznie lepiej :-) teraz będe biegać i opłacać wszystko bo jak się coś mężczyżnie zostawi szkoda gadać :-D:-D:-D a jak Twój mężczyzna dzisiaj? Lepiej? :-)

Madziula kochana wiem jak Ci ciężko więc może rzeczywiście powiedz rodzince nie udawaj, że wszystko jest ok na pewno będą Cię wspierać i będzie Ci znacznie łatwiej kochana, ściskam mocno

Martuś a co u Ciebie?? Jak po weekendzie?? Byłaś w pracy?? No i jak się czujesz?? mdłości przeszły??

Gabrysia miałam zapalenie płuc no jeszcze trochę mam ale teraz to już pikuś według tego co było wczesniej :tak:

Monika u Ciebie nadal goście?? Dobrze, że do mnie żadko wpadają :tak: a jak już są to tylko na dwa dni i wystarczy ;-):-D

Iza o rany jakie piękne zdjęcia tych delfinów to zazdroszczę Ci nie samowicie uwielbiam te zwierzęta. Ten wysoki mężczyzna to Twój mąż? :-) Pięknie :-)

Ola co tam u Ciebie? Dawno Cię u nas nie było :-)

Ewelina a kiedy macie te wyniki?? Już doczytałam wczoraj miały być i co???? Jak wyszły?? Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :tak:

Kaśka co to za smutki Cię dopadają?? Chodż do nas mamy łopatę zakopiemy wszystko dokładnie :tak:

Karola trzymam mocno kciuki &&& no i czekam na zdjęcia powiększonego brzusia :tak:

Ilonka jak nie masz o czym pisać pomilcz sobie z nami to też fajne, jak w pracy?? :-)

A ja w końcu czuje, że wracam do żywych, wierzcie mi te kilka dni to czarna dziura w mojej pamięci. Lekrz chciał koniecznie do szpitala ale ja się uparłam i do domu, ale byłam pod kontrolą a chorowanie w domu jest "lżejsze" jak w szpitalach.
Ale już jest znacznie lepiej, trochę kontroli i będzie ok :-)

Dziś muszę rachunki uregulować bo przez mężusia jeszcze nas odetną od cywilizacji :-D:-D biedny pogubił się we wszystkim :-D:-D:-D:-D

reklama
Anecia POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dawaj na kawkę co to za lenistwo?? Ja wiem, że mężczyzna w domu ale nie zaniedbuj obowiązków ;-):-)

Niech stracę dziś ja stawiam kawkę dla tych co lubią a kto nie to i herbatkę też ;-):-)

Załączniki

• wehxLdjrh7vlWV28RA.jpg
    wehxLdjrh7vlWV28RA.jpg
    6,7 KB · Wyświetleń: 44

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry