reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam wszystkie
Ewelina cześć - bo chyba nie małyśmy jeszcze okazji?;-)

Powiedzcie co tam u Magdy?????
jutro nadrobie zaległosci.rany ta praca mnie wykonczy...
Danulka na co chorujesz co tam sie dzieje???

Rudzia Karola Ilonka Kaska Majsii Anetka pozdrawiam już weekendowo

Witam Kochaniutkie na chwil kilka. Dzisiaj zadowolona, radosna i pełna energii...Normalnie nie rozumiem tej huśtawki emocjonalnej!!!!
Obiadek z teściówką jakoś zleciał....zaciskałam zęby, bo oczywiście komoda stoi, tam gdzie nie powinna...lustro nie pasuje do całości....a i głupiego świecznika się przywaliła!!!!! Nie wiem o co jej chodzi, ale od dłuższego czasu sie czepia!!! Skomentowałam tylko, że "jak zwykle pani mamie nic nie pasuje"....i miałam spokój. Chyba tak szybko na obiadek nie przyjdzie:tak:
Dzisiaj wiem, że nie zasnę (jutro P ma badanie nasienia), stracham się jak nic...ale wiem, że musi być dobrze. Pozdrawiam:-):-):-):-):-)
Ewelinka ja dziś od rana Trzymam kciuki za poprawne wyniki :tak:Musi być dobrze nie ma innej opcji :-)
O jej z tymi Teściowymi :dry: dobrze, że ja swoją widziałam jak do tej pory 2 razy :-D Czekam z niecierpliwościa na wieści :tak:
Rudzia Karola Ilonka Kaska Majsii Anetka pozdrawiam już weekendowo
Na wzajem Kochana :tak:

A ja wieczorem z Dziubasem gadałam :-D Zgadnijcie ile czasu? :-D Normalnie nie 15 minut tylko półtora godziny!!!! oj jak mi tego brakowalo :tak: A spałam po takiej pogawędce jak aniołek hahahahha
Dziś przechlapany dzien :crazy:
Wstałam i jem śniadanie i nie wiem za co się najpierw zabrać :-(
Taty chrześnica dziś wychodzi za mąż dla połowy rodziny robię jaki fryzjer o 15 trzeba wyjechać żeby na 16 być w kościele później na szczęście ja do domku a reszta na wesele a nad ranem będę robić jako taxi :crazy: wrrrrrrr :wściekła/y:

A Wy Kochane jakie plany na weekend?
Pozdrawiam :*

Kochane moje, jesteśmy już po badanku, mój P był dzielny!!!!! Ale jestem tak cholernie zła, że głowa mała!!!Babka w rejestracji wprowadziła Nas w błąd, wyniki miały być od razu dzisiaj....Ale nie ma!!!!!:angry: Jeszcze próbowała kretynkę ze mnie zrobić, że niby nam mówiła, że dopiero w poniedziałek...nie miałam siły się z nią kłócić. Więc na wyniki czekamy.......pocztą przyjdą....kolejne dni wycięte z życiorysu:wściekła/y:
Dziewczynki, dziękuję za trzymanie kciuczków, ale jakbyście jeszcze mogły pościskać hahaha była bym wdzięczna;-);-);-) Będę wypatrywać listonosza, jak nigdy:-)
Buziam mocno....lecę jakiś pyszny obiadek zrobić mojemu P, bo mu się należy...mówił, że pokoik miał...hmmm...bajka hahahhaa
Buziam mocno, pozdrawiam i dużo słoneczka

Witam kochane, wybaczcie ale nie mam siły na nadrabianie zaległości, przed rodziną robię dobrą minę do złej gry ale prawda jest taka że czuję się fatalnie, nie moge spać, jeść i z byle powodu wybucham płaczem, nie potrafię się pozbierać, eeeeeehhhhhhhhhhhh:hmm: życie jest do niczego.................

Madzia - ale porozmawialiście???
może nie warto robić dobrej miny - tylko sobie wyjasnić a innym oznajmić zę jest tak i tak. I koniec.No i nie tłumaczyć ciotkom itp co się stało jesli nie masz na to ochoty!
trzymaj się kochana!!!!

witajcie
przepraszam, ze mnie ostatnio tak mało, ale jakoś nie miałam o czym pisać :)
Rudzia śliczny bobo, cieszę się ze jest wszystko ok, jedz i śpij ile chcesz, dobrze że będziesz pod opieka lekarza :)

Ola cieszę się, że wróciłaś :) Czekam na zdjęcionka i może małą relacje :)

Madziu
nie tłum w sobie emocji, wiem ze jest ci ciężko ale może faktycznie tak jak napisała Gabrysia lepiej rodzince powiedzieć o co chodzi i że jest ci ciężko, na pewno cię wesprą w tym trudnym okresie. Przytulam cię bardzo mocno!!!

Ewelinka
trzymam kciuki za wyniki badań

Majsii dobrze, ze mogliście z mężem tak długo porozmawiać, zawsze lżej na duszy :)

Danusiu, Anetko, Kaśka
pozdrowionka robaczki

Ilonka - jak tam widzę suwaczek - czyli staranka rozpoczęte? :-p
Heh u mnie walki z bakteriami ciąg dalszy... nie wie co robic (prócz lekarstw żeby pozbyc sie siństwa...) za tydzień w pon mam posiew i zobaczymy - oby jałowy - wtedy umówię się na zabieg iiiii 8 tygodni bez sexu - a później to.... hulaj dusza hahaha

reklama
dzień dobry :-)

Madzia
kochana... trzymaj sie i pamiętaj ze jesteśmy z Tobą...!

Danula
jak zdrówko? lepiej?

mnie dzisiaj pewnie nie będzie na bb... za chwilę jadę z moim Kochaniem do lekarza bo sobie w sobotę tak przeciął rękę myjąc szklanki (pękła mu ona w ręce) że nie mogliśmy zatrzymac krwawienia :szok::szok::szok: a na ostrym dyżyrze potraktowali nas tak... ze szkoda gadac.... wiec wróciliśmy do domu. A że M pracuje przy biurku musi wziasc L4 bo to prawa ręka i nie ma jak pracowac :eek:

Rudzia, Gabrysia, Majsi, Ilonka, Karola. Ewelinka, Kasia pozdrawiam gorąco !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry