Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ewelinka ja dziś od rana Trzymam kciuki za poprawne wynikiWitam Kochaniutkie na chwil kilka. Dzisiaj zadowolona, radosna i pełna energii...Normalnie nie rozumiem tej huśtawki emocjonalnej!!!!
Obiadek z teściówką jakoś zleciał....zaciskałam zęby, bo oczywiście komoda stoi, tam gdzie nie powinna...lustro nie pasuje do całości....a i głupiego świecznika się przywaliła!!!!! Nie wiem o co jej chodzi, ale od dłuższego czasu sie czepia!!! Skomentowałam tylko, że "jak zwykle pani mamie nic nie pasuje"....i miałam spokój. Chyba tak szybko na obiadek nie przyjdzie
Dzisiaj wiem, że nie zasnę (jutro P ma badanie nasienia), stracham się jak nic...ale wiem, że musi być dobrze. Pozdrawiam:-):-):-):-):-)
Musi być dobrze nie ma innej opcji :-)
dobrze, że ja swoją widziałam jak do tej pory 2 razy
Czekam z niecierpliwościa na wieści 
Na wzajem KochanaRudzia Karola Ilonka Kaska Majsii Anetka pozdrawiam już weekendowo

Zgadnijcie ile czasu?
Normalnie nie 15 minut tylko półtora godziny!!!! oj jak mi tego brakowalo
A spałam po takiej pogawędce jak aniołek hahahahha 
wrrrrrrr 
Jeszcze próbowała kretynkę ze mnie zrobić, że niby nam mówiła, że dopiero w poniedziałek...nie miałam siły się z nią kłócić. Więc na wyniki czekamy.......pocztą przyjdą....kolejne dni wycięte z życiorysu
Milusio:-):-):-):-)Witam wszystkie
Ewelina cześć - bo chyba nie małyśmy jeszcze okazji?;-)
Powiedzcie co tam u Magdy?????
jutro nadrobie zaległosci.rany ta praca mnie wykonczy...
Danulka na co chorujesz co tam sie dzieje???
Rudzia Karola Ilonka Kaska Majsii Anetka pozdrawiam już weekendowo
życie jest do niczego.................

a na ostrym dyżyrze potraktowali nas tak... ze szkoda gadac.... wiec wróciliśmy do domu. A że M pracuje przy biurku musi wziasc L4 bo to prawa ręka i nie ma jak pracowac