karola322
Fanka BB :)
a rudzia zdjęcia są kosmiczne dzidzi ekstra:-):-) też mi wczoraj łezka ze wzruszenia poleciała :-)witaj... Pamietaj ze tu wszystkie zale i smutki przechodza... Wpadaj czesciej :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a rudzia zdjęcia są kosmiczne dzidzi ekstra:-):-) też mi wczoraj łezka ze wzruszenia poleciała :-)witaj... Pamietaj ze tu wszystkie zale i smutki przechodza... Wpadaj czesciej :*

Włoski mi urosły takie jaśniutkie na brzuchu od pępka w dół wtf? 

majsii czekam bo zamówiłam brzuch mnie boli od wczoraj i nie chce chodzić i wchodzić na 4piętro bo później to odczuwam wczoraj wyszłam na 1 spacer z koleżanką do parku taki nie długi a wieczorem była masakra myślałam że padnę wzięłam nospę i trochę przeszło ale dzisiaj tez boli więc lepiej żebym siedziała w domu.Kaśka miło mi poznać i zaglądaj częściej to Cię smutek opuści
Rudzia - Marta miło poznac jeszcze raz hahahah![]()
Karolcia ja wczoraj cały dzien jadłam pierogi i ruskie i z serem i to mrożone dziś mi nic nie jest Tobie też nie powinno bo przecież temp poniżej 0 stopni zabija wszystko co złe a później gotowanie w + 100 również więc jedz malenka jedz
Anetka na Wzajem i wracaj do nas szybciutko :*
Zjadłam właśnie obiad zaraz pęknę
I wiecie co ?Włoski mi urosły takie jaśniutkie na brzuchu od pępka w dół wtf?
![]()
Oj Karolciu to leż i odpoczywajmajsii czekam bo zamówiłam brzuch mnie boli od wczoraj i nie chce chodzić i wchodzić na 4piętro bo później to odczuwam wczoraj wyszłam na 1 spacer z koleżanką do parku taki nie długi a wieczorem była masakra myślałam że padnę wzięłam nospę i trochę przeszło ale dzisiaj tez boli więc lepiej żebym siedziała w domu.
Ja do 12 tc to w ogóle bóle podbrzusza miałam takie jak na okres czyli silne teraz lżejsze ale nadal boli no cóż macica widocznie rośnie mnie czasem boli z prawej strony kłuje a czasem cały brzuch ale przeważnie cały brzuch niech się rozciąga tylko żeby z dzidzią wszystko było dobrze.oj karolciu to leż i odpoczywajJa do 12 tc to w ogóle bóle podbrzusza miałam takie jak na okres czyli silne teraz lżejsze ale nadal boli no cóż macica widocznie rośnie :d

Z Dzidzią na pewno wszystko dobrzemnie czasem boli z prawej strony kłuje a czasem cały brzuch ale przeważnie cały brzuch niech się rozciąga tylko żeby z dzidzią wszystko było dobrze.
Kochana, to cudnie, że juz lepiej. Zdrówka życzę więcej...Buziaczki i trzymaj się:-):-):-)Cześć laseczki ja tylko na chwilkę z laptopem w łóżku się morduje ;-)
Nie mam siły wstać ale już znacznie lepiej :-)