reklama

Odskocznia;))))

reklama
Kaśka miło mi poznać i zaglądaj częściej to Cię smutek opuści :tak:
Rudzia - Marta miło poznac jeszcze raz hahahah :D

Karolcia ja wczoraj cały dzien jadłam pierogi i ruskie i z serem i to mrożone dziś mi nic nie jest Tobie też nie powinno bo przecież temp poniżej 0 stopni zabija wszystko co złe a później gotowanie w + 100 również więc jedz malenka jedz :-D

Anetka
na Wzajem i wracaj do nas szybciutko :*

Zjadłam właśnie obiad zaraz pęknę :szok:
I wiecie co ?:confused: Włoski mi urosły takie jaśniutkie na brzuchu od pępka w dół wtf? :baffled::confused:

Kaśka miło mi poznać i zaglądaj częściej to Cię smutek opuści :tak:
Rudzia - Marta miło poznac jeszcze raz hahahah :D

Karolcia ja wczoraj cały dzien jadłam pierogi i ruskie i z serem i to mrożone dziś mi nic nie jest Tobie też nie powinno bo przecież temp poniżej 0 stopni zabija wszystko co złe a później gotowanie w + 100 również więc jedz malenka jedz :-D

Anetka
na Wzajem i wracaj do nas szybciutko :*

Zjadłam właśnie obiad zaraz pęknę :szok:
I wiecie co ?:confused: Włoski mi urosły takie jaśniutkie na brzuchu od pępka w dół wtf? :baffled::confused:
majsii czekam bo zamówiłam brzuch mnie boli od wczoraj i nie chce chodzić i wchodzić na 4piętro bo później to odczuwam wczoraj wyszłam na 1 spacer z koleżanką do parku taki nie długi a wieczorem była masakra myślałam że padnę wzięłam nospę i trochę przeszło ale dzisiaj tez boli więc lepiej żebym siedziała w domu.

majsii czekam bo zamówiłam brzuch mnie boli od wczoraj i nie chce chodzić i wchodzić na 4piętro bo później to odczuwam wczoraj wyszłam na 1 spacer z koleżanką do parku taki nie długi a wieczorem była masakra myślałam że padnę wzięłam nospę i trochę przeszło ale dzisiaj tez boli więc lepiej żebym siedziała w domu.
Oj Karolciu to leż i odpoczywaj :tak: Ja do 12 tc to w ogóle bóle podbrzusza miałam takie jak na okres czyli silne teraz lżejsze ale nadal boli no cóż macica widocznie rośnie :D

oj karolciu to leż i odpoczywaj :tak: Ja do 12 tc to w ogóle bóle podbrzusza miałam takie jak na okres czyli silne teraz lżejsze ale nadal boli no cóż macica widocznie rośnie :d
mnie czasem boli z prawej strony kłuje a czasem cały brzuch ale przeważnie cały brzuch niech się rozciąga tylko żeby z dzidzią wszystko było dobrze.

Witam Kochaniutkie na chwil kilka. Dzisiaj zadowolona, radosna i pełna energii...Normalnie nie rozumiem tej huśtawki emocjonalnej!!!!
Obiadek z teściówką jakoś zleciał....zaciskałam zęby, bo oczywiście komoda stoi, tam gdzie nie powinna...lustro nie pasuje do całości....a i głupiego świecznika się przywaliła!!!!! Nie wiem o co jej chodzi, ale od dłuższego czasu sie czepia!!! Skomentowałam tylko, że "jak zwykle pani mamie nic nie pasuje"....i miałam spokój. Chyba tak szybko na obiadek nie przyjdzie:tak:
Dzisiaj wiem, że nie zasnę (jutro P ma badanie nasienia), stracham się jak nic...ale wiem, że musi być dobrze. Pozdrawiam:-):-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry