reklama

Odskocznia;))))

reklama
Anecia kochana dziękuje wiesz za co a psiaki piękne są :-)Widzę, że humorek lepszy cieszę się ogromnie :tak:

Rudzia jakie piękne maleństwo, normalnie cudne ale kamień z serca, że wszystko u Was dobrze :tak:

Majsi dobrze zrobiłas siedż w domu nie ma co się pchać na siłę :tak:

Ilonka zmieniaj lekarza koniecznie wogole nie ma o czym mówić szok normalnie :sorry2:

Karola jak dobrze, że u Was już wszystko w porządku cieszę się :-)

Ewelina nie smutaj nie można i koniec, ja już łopatę łapie jak tylko będe na siłach lece dołki zakopać, nie ma tu na nie miejsca i słuchaj Aneci ona dobrze mówi ;-)

Madziula kochanie gdzie zniknęłaś na tak długo?? Wracaj będzie Ci z nami rażniej, czekamy na Ciebie :tak: wracaj jak tylko będziesz się czuć na siłach, buziam :-)

Iza witaj spowrotem :-) czekam na relacje i zdjęcia z tego urlopiku :tak::-)

Ostatnia edycja:
Witaj kochana :-)
To ja Ciebie wyściskam za te zdjęcia przepiękne ;-)specjalnie szybko wchodziłam sprawdzić jak po usg u Ciebie :-)

tylko uwazaj na siebie i odpoczywaj :*

no na szczescie jest wszystko wporzadku - troche sie jeszcze denerwuje bo nie wiem co bedzie z porodem... wytlumaczyli mi wszystkto... jakie sa zagrozenia jakie mam sanse na to ze malenstwo znow sie odwroci... oj .... szkoda gadac :*

dobrze ze u cibeie coraz lepiej :*

tylko uwazaj na siebie i odpoczywaj :*
no na szczescie jest wszystko wporzadku - troche sie jeszcze denerwuje bo nie wiem co bedzie z porodem... wytlumaczyli mi wszystkto... jakie sa zagrozenia jakie mam sanse na to ze malenstwo znow sie odwroci... oj .... szkoda gadac :*
dobrze ze u cibeie coraz lepiej :*

Kochana nie martw sie na zapas porodem jeszcze trochę czasu do niego jest teraz skoncentruj się na dobrym samopoczuciu i Waszym zdrowiu. Potem wszystko się ułoży jak przyjdzie na to czas.
A jak się czujesz? Dalej męczą mdłości?

Kochana nie martw sie na zapas porodem jeszcze trochę czasu do niego jest teraz skoncentruj się na dobrym samopoczuciu i Waszym zdrowiu. Potem wszystko się ułoży jak przyjdzie na to czas.
A jak się czujesz? Dalej męczą mdłości?

zaczelam troche wiecej jesc ale nadal malo mam ochote na cokolwiek... spadlam juz 5 kg ale na szczescie z malenstwem jest wszystko ok.... mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej... a tak to zmeczona jestem okropnie i moglabym spac 24h ;) jak tylko mam okazje to zamykam oczka...;)

zaczelam troche wiecej jesc ale nadal malo mam ochote na cokolwiek... spadlam juz 5 kg ale na szczescie z malenstwem jest wszystko ok.... mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej... a tak to zmeczona jestem okropnie i moglabym spac 24h ;) jak tylko mam okazje to zamykam oczka...;)

A zmęczenie to akurat normalne wiem po sobie też spanie miałam po 24 godziny i nadal mogłabym spać ;-) Będzie lepiej jak tylko mdłości przestaną męczyć zaczniesz normalnie jadać szybko przybierzesz te braki ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry