Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wracaj jak tylko będziesz się czuć na siłach, buziam :-)
:-)Cześć laseczki ja tylko na chwilkę z laptopem w łóżku się morduje ;-)
Nie mam siły wstać ale już znacznie lepiej :-)
kochana TY moja niech cie wysciskam :*:*:*:*:*:*:*:*:* ojojojoj :* ale sie stesknilam :*
Witaj kochana :-)
To ja Ciebie wyściskam za te zdjęcia przepiękne ;-)specjalnie szybko wchodziłam sprawdzić jak po usg u Ciebie :-)
tylko uwazaj na siebie i odpoczywaj :*
no na szczescie jest wszystko wporzadku - troche sie jeszcze denerwuje bo nie wiem co bedzie z porodem... wytlumaczyli mi wszystkto... jakie sa zagrozenia jakie mam sanse na to ze malenstwo znow sie odwroci... oj .... szkoda gadac :*
dobrze ze u cibeie coraz lepiej :*
Kochana nie martw sie na zapas porodem jeszcze trochę czasu do niego jest teraz skoncentruj się na dobrym samopoczuciu i Waszym zdrowiu. Potem wszystko się ułoży jak przyjdzie na to czas.
A jak się czujesz? Dalej męczą mdłości?
zaczelam troche wiecej jesc ale nadal malo mam ochote na cokolwiek... spadlam juz 5 kg ale na szczescie z malenstwem jest wszystko ok.... mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej... a tak to zmeczona jestem okropnie i moglabym spac 24hjak tylko mam okazje to zamykam oczka...
![]()
A zmęczenie to akurat normalne wiem po sobie też spanie miałam po 24 godziny i nadal mogłabym spać ;-) Będzie lepiej jak tylko mdłości przestaną męczyć zaczniesz normalnie jadać szybko przybierzesz te braki ;-)