reklama

Odskocznia;))))

a to nasza KRUSZYNKA :)

Załączniki

• img005.jpg
    img005.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 28
  • img007.jpg
    img007.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 28
reklama
przepraszam ze wczesniej sie nie odezwalam ale jak wrocilismy to polozylam sie spac... troche sie najadlam nerwow...
jak zajechalismy do szpitala to myslalam ze USG bede miala tam gdzie ostatnio a oni mnie wyslali do jakies kliniki... co sie potem okazalo bede tam pod stalym okiem lekarza dlatego ze ostatnio mialam cesarke , ze maly mial ulozenie posladkowe itd... oczywiscie to dobrze ale ja oczywiscie zaczelam sobie wyobrazac niewiadomo co ;) no ale USG sie udalo wszytsko jest wporzadku jedna Kruszynka siedzi w brzuszku... jestem w 11 tygodniu i 6 dniu i dostalam termin na 2 kwietnia ;) tak wiec wszytsko jest wporzadku no i bede miala kolejne USG w 20 tygodniu i dodatkowo w 36 zey sprawdzic czy malenstwo jest gotowe i w jakim polozeniu.... dostalam tez tabletke na te moje swedzenia... ;) szkoda ze was nie ma moze jutro zobaczycie fotki ;)
cumolki dla wszystkich :*
karolcia dziekuje za smika ;)

reklama
dobrze ze to juz za mna bo naprawde sie martwilam ze moze cos jest nie tak... ale jak zobaczylam babla jak ssie kciuk i wogole to ojjjjjj... nastepne mam w 20 tygodniu... zapewne juz bedzie kopac :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry