reklama

Odskocznia;))))

reklama
o... aż mi ślinka cieknie... musi byc pychotka :-D
Prawda....niby żadna rewelacja, ale każdy ze smakiem zje....chociaż znając moja teściową to powie, że miała ochotę na kurczaka, zawsze tak jest, a jakbym kuraka zrobiła, to by powiedziała, że zjadłaby schabowego...nie dogodzisz!!:wściekła/y: W zapasie mam flaki, jakby się krzywiła na zapiekankę;-)

Prawda....niby żadna rewelacja, ale każdy ze smakiem zje....chociaż znając moja teściową to powie, że miała ochotę na kurczaka, zawsze tak jest, a jakbym kuraka zrobiła, to by powiedziała, że zjadłaby schabowego...nie dogodzisz!!:wściekła/y: W zapasie mam flaki, jakby się krzywiła na zapiekankę;-)

eh... te teściowe :szok::-D
no to daj flaki i z głowy :-D

pokaże Wam jak Shira urosła... własnie przeglądam zdjęcia i sama nie mogłam uwierzyc że kiedyś toto było takie małe :szok:

tak sobie śpimy

1001590cf.jpg

1001592a.jpg

i dla porównania... pierwsze dni Shirki u nas

1009677.jpg

Masz słodkie psiaki!!! Mój kundel też był taki malusi, a teraz....zrobił się jakiś długi i gruby...mój rudzielec ma już prawie 6 lat...i jak się ostatnio dowiedziałam od pana weterynarza, że cierpi na ADHD....masakra:angry:

Masz słodkie psiaki!!! Mój kundel też był taki malusi, a teraz....zrobił się jakiś długi i gruby...mój rudzielec ma już prawie 6 lat...i jak się ostatnio dowiedziałam od pana weterynarza, że cierpi na ADHD....masakra:angry:

dziękuje :-D
my też z M podejrzewamy ADHD u Shiry :szok:

jedzonko psiakom już się gotuje :-D

A kurczaczek dla nas już w piekarniku :-D

reklama
dziękuje :-D
my też z M podejrzewamy ADHD u Shiry :szok:

jedzonko psiakom już się gotuje :-D

A kurczaczek dla nas już w piekarniku :-D
Nasz weterynarz powiedział, że dopóki go nie wykastrujemy to taki będzie (ani razu nie był dopuszczony), ale mój P powiedział, że nie da psa skrzywdzić...a ja nie mam zdania...chyba wolę, żeby był taki, jaki jest....troszkę to uciążliwe, ale pół dnia przebywa na podwórzu, więc nie jest to, aż tak odczuwalne:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry