ewelina28
Dum Spiro Spero...
Jeszcze się piecze, ale jak tylko będzie gotowy wyślę gołąbka do ciebie z paczuszkąoj z chęcią:-):-):-) ale sobie narobiłam ochoty masakra :-):-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze się piecze, ale jak tylko będzie gotowy wyślę gołąbka do ciebie z paczuszkąoj z chęcią:-):-):-) ale sobie narobiłam ochoty masakra :-):-)

dobrze słoneczko to będę wyglądała do okienka kiedy ten gołąbeczek przyleci z pysznym ciachem:-):-):-)jeszcze się piecze, ale jak tylko będzie gotowy wyślę gołąbka do ciebie z paczuszką:-d
to ekstra :-):-) ja zjadłam 2 cukierki i na razie zaspokoiłam swój żołądek ale mi teraz słodko:-)noooo.....ciasto stygnie...kokos podsmażony, później tylko krem i można pałaszowaćnawet mi wyrósł...sukces:-)
, że aż mi humor troszkę wrócił 
A mnie, aż korci ukroić taki gorący kawałeczek tego ciasta...ale wiem, że to niezdrowe - tylko to mnie hamuje;-) drugą kawkę sobie siorbię, ale tym razem z mlekiemto ekstra :-):-) ja zjadłam 2 cukierki i na razie zaspokoiłam swój żołądek ale mi teraz słodko:-)
Masz jak w banku, a jak zasmakuje to i przepis podeślę:-)

anetka dzisiaj poprosimy to ciasto nie będziemy czekać do jutra bo mi już na samą myśl ślinka cieknie:-):-) tak naprawdę chyba muszę zadzwonić do męża żeby kupił mi kawałek jakiegoś ciacha:-)

Jeszcze się piecze, ale jak tylko będzie gotowy wyślę gołąbka do ciebie z paczuszką![]()

Witajcie Kochane mam nadzieję, że u Was juz lepiej troszeczkę :*
Ja dziś za długo spałam i jakoś tak przytłumiona jestem. Dowiedziałam się, że po maciezyńskim już praca na mnie nie będzie czekała więc poszłam sobie od dzis na l4 to ta głupia pinda do mnie dzwoni z jakimiś wontami to się tak nadarłam do tej słuchawki, że aż mi humor troszkę wrócił
Jak się czujecie Kochane?
Jak mija przedpołudnie?

i to pomaga 
A mnie, aż korci ukroić taki gorący kawałeczek tego ciasta...ale wiem, że to niezdrowe - tylko to mnie hamuje;-) drugą kawkę sobie siorbię, ale tym razem z mlekiem

Gołąbek i do Ciebie zaleci[
koniecznie
eh... w sumie masz racje :-) dzisiaj chcemy
to niech gołąbek do mnie też zawinie
czasami trza się wykrzyczeci to pomaga
e... ja tam czasami nie wytrzymuje i jem ciasto na gorąco
a już dawno po drugiej kawce, teraz piję herbatkę
i już po zakupach i po spacerku z psami![]()
w końcu przestało lac i wyszło piękne słonce![]()
:-)
Cieszę się, że humorek dopisujeWitajcie Kochane mam nadzieję, że u Was juz lepiej troszeczkę :*
Ja dziś za długo spałam i jakoś tak przytłumiona jestem. Dowiedziałam się, że po maciezyńskim już praca na mnie nie będzie czekała więc poszłam sobie od dzis na l4 to ta głupia pinda do mnie dzwoni z jakimiś wontami to się tak nadarłam do tej słuchawki, że aż mi humor troszkę wrócił
Jak się czujecie Kochane?
Jak mija przedpołudnie?

bo podczytuję Olivię...upatrzone butki i płaszczyk - miłość od pierwszego wejrzenia
Humorek mi się poprawia, mężuś dzwonił...:-)