reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witajcie Kochane mam nadzieję, że u Was juz lepiej troszeczkę :*
Ja dziś za długo spałam i jakoś tak przytłumiona jestem. Dowiedziałam się, że po maciezyńskim już praca na mnie nie będzie czekała więc poszłam sobie od dzis na l4 to ta głupia pinda do mnie dzwoni z jakimiś wontami to się tak nadarłam do tej słuchawki :wściekła/y:, że aż mi humor troszkę wrócił :-D
Jak się czujecie Kochane?
Jak mija przedpołudnie?

[

Masz jak w banku, a jak zasmakuje to i przepis podeślę:-)

koniecznie :-D

anetka dzisiaj poprosimy to ciasto nie będziemy czekać do jutra bo mi już na samą myśl ślinka cieknie:-):-) tak naprawdę chyba muszę zadzwonić do męża żeby kupił mi kawałek jakiegoś ciacha:-)

eh... w sumie masz racje :-) dzisiaj chcemy :-D

Jeszcze się piecze, ale jak tylko będzie gotowy wyślę gołąbka do ciebie z paczuszką:-D

to niech gołąbek do mnie też zawinie :tak:

Ja dziś za długo spałam i jakoś tak przytłumiona jestem. Dowiedziałam się, że po maciezyńskim już praca na mnie nie będzie czekała więc poszłam sobie od dzis na l4 to ta głupia pinda do mnie dzwoni z jakimiś wontami to się tak nadarłam do tej słuchawki :wściekła/y:, że aż mi humor troszkę wrócił :-D
Jak mija przedpołudnie?

czasami trza się wykrzyczec :-D:szok: i to pomaga :zawstydzona/y:

A mnie, aż korci ukroić taki gorący kawałeczek tego ciasta...ale wiem, że to niezdrowe - tylko to mnie hamuje;-) drugą kawkę sobie siorbię, ale tym razem z mlekiem

e... ja tam czasami nie wytrzymuje i jem ciasto na gorąco :zawstydzona/y::-D
a już dawno po drugiej kawce, teraz piję herbatkę
i już po zakupach i po spacerku z psami :-D
w końcu przestało lac i wyszło piękne słonce :-D

[

koniecznie :-D

eh... w sumie masz racje :-) dzisiaj chcemy :-D

to niech gołąbek do mnie też zawinie :tak:

czasami trza się wykrzyczec :-D:szok: i to pomaga :zawstydzona/y:

e... ja tam czasami nie wytrzymuje i jem ciasto na gorąco :zawstydzona/y::-D
a już dawno po drugiej kawce, teraz piję herbatkę
i już po zakupach i po spacerku z psami :-D
w końcu przestało lac i wyszło piękne słonce :-D
Gołąbek i do Ciebie zaleci:tak::-)
Wróciłam ze sklepu, bo zapomniałam cukru rano kupić...kto nie ma w głowie, ten ma w nogach! I skusiłam się na pastylki miętowe w czekoladzie...mniammmm....mój pierwszy posiłek dzisiaj (nie licząc 2 kaw)
A pogoda szaleje, raz słoneczko, raz się chmurzy...nie wiadomo co to z tego będzie:angry:
Teraz od czasu do czasu zaglądam do Was, bo podczytuję Olivię...upatrzone butki i płaszczyk - miłość od pierwszego wejrzenia
Humorek mi się poprawia, mężuś dzwonił...:-)

Jak mija przedpołudnie?
Cieszę się, że humorek dopisuje:tak:
Ja niedawno też pracę straciłam....po urlopie nie miałam do czego wracać, ale nie żałuję...mam w końcu czas dla siebie i spełniać się w tym co lubię....zaczęłam cenić czas!:-) no i stonowałam...bo wiecznie zabiegana byłam:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry