reklama

Odskocznia;))))

mam nadzieje :)
a jak tam u Ciebie jak sie czujesz???

Trochę lepiej mam wrażenie, że wczęsniejsze dni uciekły mi z życiorysu przez gorączkę dziś jestem w miarę przytomna i gorączka mniejsza i dobrze, bo już mnie szpitalem straszyli a ja wole w domu chorować.
No i mama wpadła podkarmić swoje "piske" :-D więc szybko dojdę do siebie ;-)

reklama
Trochę lepiej mam wrażenie, że wczęsniejsze dni uciekły mi z życiorysu przez gorączkę dziś jestem w miarę przytomna i gorączka mniejsza i dobrze, bo już mnie szpitalem straszyli a ja wole w domu chorować.
No i mama wpadła podkarmić swoje "piske" :-D więc szybko dojdę do siebie ;-)

no jak mamusia przybyla na ratunek to napewno szybko staniesz na nozki :* i dobrze bo nam Ciebie brakowalo strasznie :*

dzień dobry :-)

a to nasza KRUSZYNKA :)

cudnie :-D wspaniałe wieści :-D a ja już się martwiłam... Rudzia gratulacje :-)

Kochaniutka, miłego popołudnia i dziękuję:-):-):-) Ty wiesz za co. Buziam mocno;-);-)

polecam się na przyszłośc :-D

Anecia kochana dziękuje wiesz za co a psiaki piękne są :-)Widzę, że humorek lepszy cieszę się ogromnie :tak:

e...nie ;-):-D
Dziękuję :-)
tak tak...humorek lepszy....zdecydowanie :-)
Kuruj się szybciutko i wracaj do nas :-) milutko że mamusia opiekuje się chorą córeczką :tak::-)

Gabrysia, Ilonka...halooo!!!! :szok:

Madzia... daj znac co u Ciebie...

POBUDKA !!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D
budzik_gif.gif

reklama
Majsi dobrze zrobiłas siedż w domu nie ma co się pchać na siłę :tak:
No wreszcie nas odwiedzilas :* Wypoczywaj wypoczywaj :tak:
Też tak myślę ale już się nudzę :-)

chciałam sobie zrobic sniadanko... mój M naostrzył wczoraj nóż... i efekt jest takie że koszmarnie sobie przeciełam łapę :szok: kurde.... krew nie chce sie przestac lac :wściekła/y::szok:
Dzien dobry Anetka :*
Oj biedna Ty ja już bym tam gdzieś pod stołem leżała bo tak reaguję na widok krwi :-D Wsadzałaś rączkę pod zimną wodę?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry