reklama

Odskocznia;))))

dziewczyny dajcie mi kilka dni bo zdjecia sa nie zgrane jeszcze ale obiecuje,ze dam:-)
byłam w delfinarium,zakochałam sie w delfinach ,zreszta dawno juz byłam ale teraz..całkiem:-)

reklama
a jak Wasze humory:-)
dojrzałam do decyzji,ze nie poddam sie jeszcze i planuje histerokopie ,tylko,ze ja jezdze sto km do gina i jak znam zycie to potrwa troche zanim sie zbiore kurde,no chyba ,ze mnie ktos wpakuje w auto i zawiezie:-)

eh... nieźle ;-):szok:

a jak humorek dzisiaj?
Net mi padł :wściekła/y: i poszłam sobie na zakupy i nic nie kupiłam czyli nic nowego
Monia a cio tam u ciebie ????
Karolcia no ja jak zawsze czekam na telefon od Dziubasa niedlugo się do niego przykleje :-D
monisia jak tam dzionek mija... ;) no nareszcie po imieniu mozna ;)
Właśnie jakoś powoli mija ale zleci mam nadzieję :D a ja nie wiem jak Ty masz na imię :(
hello kobity:-)
Hello :-)
dziewczyny dajcie mi kilka dni bo zdjecia sa nie zgrane jeszcze ale obiecuje,ze dam:-)
byłam w delfinarium,zakochałam sie w delfinach ,zreszta dawno juz byłam ale teraz..całkiem:-)
O jaaaaa a gdzie jest delfinarium? :-)
a jak Wasze humory:-)
dojrzałam do decyzji,ze nie poddam sie jeszcze i planuje histerokopie ,tylko,ze ja jezdze sto km do gina i jak znam zycie to potrwa troche zanim sie zbiore kurde,no chyba ,ze mnie ktos wpakuje w auto i zawiezie:-)
To zbieraj się zbieraj Kochana i powodzonka życzę :tak:

A jak tau Was dzionek mija ? Jak humorki ?

reklama
Dziewczynki jaką ja mam ochotę na pierogi z kapustą i grzybami chyba muszę kupić bo zwariuje ale napiszcie mogę takie zamrożone boje się żeby mi nie zaszkodziły.
olcia zdjęcia delfinów są cudowne aż mam łezkę w oku :-)
jak wiecie mam teraz humory i często płaczę masakra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry