reklama

Odskocznia;))))

Dzien dobry Anetka :*
Oj biedna Ty ja już bym tam gdzieś pod stołem leżała bo tak reaguję na widok krwi :-D Wsadzałaś rączkę pod zimną wodę?

czesc Majsi :-) (eh... nie wiem czy już pytałam ale jak tak to przepraszam...jak masz na imię?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

tak wsadzałam... teraz mam juz zaklejoną ranę i mam nadzieje ze powoli przestanie krwawic:tak: eh... łajza ze mnie :szok::-D

reklama
czesc Majsi :-) (eh... nie wiem czy już pytałam ale jak tak to przepraszam...jak masz na imię?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

tak wsadzałam... teraz mam juz zaklejoną ranę i mam nadzieje ze powoli przestanie krwawic:tak: eh... łajza ze mnie :szok::-D
Monika mam na imię :)
Żadna łajza ja ostatnio pyrki na frytki kroiłam i myślałam, że palca sobie odcięłam hahahha ale w sumie jak głęboko się zraniłam nie wiem bo jak bym tylko spojrzała to bym runęła tak jak stałam więc z głową odwróconą od ręki biegałam po domu by mi to ktoś opatrzył :-D

Monika mam na imię :)
Żadna łajza ja ostatnio pyrki na frytki kroiłam i myślałam, że palca sobie odcięłam hahahha ale w sumie jak głęboko się zraniłam nie wiem bo jak bym tylko spojrzała to bym runęła tak jak stałam więc z głową odwróconą od ręki biegałam po domu by mi to ktoś opatrzył :-D

miło mi :-D;-)
eh... aż tak nie znosisz widoku krwi??

ja tylko raz prawie zemdlałam jak mi wenflon próbowala pielegniarka założyc (wtedy gdy miałam zabieg) wkuła się i grzebała mi igłą... ból niesamowity :szok: i mówię jej że zaraz stracę przytomnośc... połóżyła mnie na lezance i po chwili przeszło... a ta do mnie "trza było mówic że pani mdleje przy pobieraniu krwi" :szok: a ja do nie że gdybym mdlała to bym powiedziała...ale nigdy mi się to nie zdarzyło bo nigdy tak nie bolało... wredna małpa :wściekła/y:

miło mi :-D;-)
eh... aż tak nie znosisz widoku krwi??

ja tylko raz prawie zemdlałam jak mi wenflon próbowala pielegniarka założyc (wtedy gdy miałam zabieg) wkuła się i grzebała mi igłą... ból niesamowity :szok: i mówię jej że zaraz stracę przytomnośc... połóżyła mnie na lezance i po chwili przeszło... a ta do mnie "trza było mówic że pani mdleje przy pobieraniu krwi" :szok: a ja do nie że gdybym mdlała to bym powiedziała...ale nigdy mi się to nie zdarzyło bo nigdy tak nie bolało... wredna małpa :wściekła/y:
Mi również :-)
Nie wiem czy aż tak nie znoszę na kogoś innego krew moge patrzeć tylko na swoją nie :P mi przed operacją jak zakładali wenflon to póxniej mnie z dobrą godzinę cucili :-D a na rane po operacji dobre 3 miesiące nie mogłam patrzeć :-D Nie wiem dlaczego tak mam ale mam :-p

Witajcie kochane ja jestem po śniadanku i tak średnio się czuje:-( dzisiaj znowu jestem sama w domku bo mężuś znowu w pracy ale dzisiaj ostatni dzień więc będzie jutro ze mną i w niedzielę:-):-) buziaczki kochane miłego dzionka życzę
anetka jaka łajza ja ostatnio starłam ziemniaki na placki ziemniaczane i tak starłam palce 3 że masakra bolą mnie do tej pory.
Monia a cio tam u ciebie ????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry