Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj, to biedactwo:-( Ściskam serdecznie i zdrówka życzę, buziaki:-)dzień dobry :-)
Madzia kochana... trzymaj sie i pamiętaj ze jesteśmy z Tobą...!
Danula jak zdrówko? lepiej?
mnie dzisiaj pewnie nie będzie na bb... za chwilę jadę z moim Kochaniem do lekarza bo sobie w sobotę tak przeciął rękę myjąc szklanki (pękła mu ona w ręce) że nie mogliśmy zatrzymac krwawieniaa na ostrym dyżyrze potraktowali nas tak... ze szkoda gadac.... wiec wróciliśmy do domu. A że M pracuje przy biurku musi wziasc L4 bo to prawa ręka i nie ma jak pracowac
Rudzia, Gabrysia, Majsi, Ilonka, Karola. Ewelinka, Kasia pozdrawiam gorąco !
Kochana trzymaj się mocno...jeśli ma Ci ulżyć...wypłacz się, wykrzycz!!! Pozdrawiam serdecznie. Trzymaj się, będzie dobrze...buziaczkiWitam kochane, wybaczcie ale nie mam siły na nadrabianie zaległości, przed rodziną robię dobrą minę do złej gry ale prawda jest taka że czuję się fatalnie, nie moge spać, jeść i z byle powodu wybucham płaczem, nie potrafię się pozbierać, eeeeeehhhhhhhhhhhhżycie jest do niczego.................
Kochana z czasem będzie lepiej wierze w toWitam kochane, wybaczcie ale nie mam siły na nadrabianie zaległości, przed rodziną robię dobrą minę do złej gry ale prawda jest taka że czuję się fatalnie, nie moge spać, jeść i z byle powodu wybucham płaczem, nie potrafię się pozbierać, eeeeeehhhhhhhhhhhhżycie jest do niczego.................
Pamiętaj, że masz nas i zawsze możesz liczyć na dobre słowo Oj lżej na duszy i to bardzowitajcie
Majsii dobrze, ze mogliście z mężem tak długo porozmawiać, zawsze lżej na duszy![]()
więc wszystko trzeba było poprzesuwać
a co będzie ślub ze chrzcinami 
Trzymam kciuki za badaniaIlonka - jak tam widzę suwaczek - czyli staranka rozpoczęte?![]()
Heh u mnie walki z bakteriami ciąg dalszy... nie wie co robic (prócz lekarstw żeby pozbyc sie siństwa...) za tydzień w pon mam posiew i zobaczymy - oby jałowy - wtedy umówię się na zabieg iiiii 8 tygodni bez sexu - a później to.... hulaj dusza hahaha
Wyniki będą na pewno dobre wierze w toWitam królewny moje:-):-):-)
Od 04.00 nie śpię...tak przejęłam się tymi wynikami, których jeszcze nie ma!
Życzę miłego poniedziałku:-) buziaczki

ehhhhhhhh ta nasza służba zdrowia pozabijać i nic więcejdzień dobry :-)
Madzia kochana... trzymaj sie i pamiętaj ze jesteśmy z Tobą...!
Danula jak zdrówko? lepiej?
mnie dzisiaj pewnie nie będzie na bb... za chwilę jadę z moim Kochaniem do lekarza bo sobie w sobotę tak przeciął rękę myjąc szklanki (pękła mu ona w ręce) że nie mogliśmy zatrzymac krwawieniaa na ostrym dyżyrze potraktowali nas tak... ze szkoda gadac.... wiec wróciliśmy do domu. A że M pracuje przy biurku musi wziasc L4 bo to prawa ręka i nie ma jak pracowac
Rudzia, Gabrysia, Majsi, Ilonka, Karola. Ewelinka, Kasia pozdrawiam gorąco !

Kochana moja...trzymaj się mocno i cieplutko:-) Pozytywnej energii wysyłam;-) buziam mocnoKochana z czasem będzie lepiej wierze w toPamiętaj, że masz nas i zawsze możesz liczyć na dobre słowo
A porozmawialiście w ogóle?
Oj lżej na duszy i to bardzoTylko Łukaszek nie jest jeszcze moim Mężem ponieważ dzidzia miała się dopiero począć w tym miesiącu a ona ma teraz już 19 tygodni
więc wszystko trzeba było poprzesuwać
a co będzie ślub ze chrzcinami
Trzymam kciuki za badania![]()
Wyniki będą na pewno dobre wierze w to
ehhhhhhhh ta nasza służba zdrowia pozabijać i nic więcej
U mnie nadal goście są i już mnie szlak trafia ! Nie wyspana przez nichjestem zła i w ogóle ehhhh mam nadzieję, że dziś sobie pojadą bo szewskiej pasjii dostane ;[
Miłego poniedziałku Kochane![]()
Witaj,hej dziewczyny
wklejam Wam fotki z Urlopu choc nie wiem czy mi sie uda:-)
Ja również kocham delfiny, choć nie miałam okazji z nimi obcować....może kiedyś....;-)dzieki:-)
czekam na płyte z delfinarium,tam dopiero sa zdjecia,uwielbiam te delfiny