reklama

Odskocznia;))))

reklama
dzień dobry :-)

Madzia
kochana... trzymaj sie i pamiętaj ze jesteśmy z Tobą...!

Danula
jak zdrówko? lepiej?

mnie dzisiaj pewnie nie będzie na bb... za chwilę jadę z moim Kochaniem do lekarza bo sobie w sobotę tak przeciął rękę myjąc szklanki (pękła mu ona w ręce) że nie mogliśmy zatrzymac krwawienia :szok::szok::szok: a na ostrym dyżyrze potraktowali nas tak... ze szkoda gadac.... wiec wróciliśmy do domu. A że M pracuje przy biurku musi wziasc L4 bo to prawa ręka i nie ma jak pracowac :eek:

Rudzia, Gabrysia, Majsi, Ilonka, Karola. Ewelinka, Kasia pozdrawiam gorąco !
Oj, to biedactwo:-( Ściskam serdecznie i zdrówka życzę, buziaki:-)

Witam kochane, wybaczcie ale nie mam siły na nadrabianie zaległości, przed rodziną robię dobrą minę do złej gry ale prawda jest taka że czuję się fatalnie, nie moge spać, jeść i z byle powodu wybucham płaczem, nie potrafię się pozbierać, eeeeeehhhhhhhhhhhh:hmm: życie jest do niczego.................
Kochana trzymaj się mocno...jeśli ma Ci ulżyć...wypłacz się, wykrzycz!!! Pozdrawiam serdecznie. Trzymaj się, będzie dobrze...buziaczki

Witam kochane, wybaczcie ale nie mam siły na nadrabianie zaległości, przed rodziną robię dobrą minę do złej gry ale prawda jest taka że czuję się fatalnie, nie moge spać, jeść i z byle powodu wybucham płaczem, nie potrafię się pozbierać, eeeeeehhhhhhhhhhhh:hmm: życie jest do niczego.................
Kochana z czasem będzie lepiej wierze w to :tak:Pamiętaj, że masz nas i zawsze możesz liczyć na dobre słowo :) A porozmawialiście w ogóle?
witajcie

Majsii dobrze, ze mogliście z mężem tak długo porozmawiać, zawsze lżej na duszy :)
Oj lżej na duszy i to bardzo :) Tylko Łukaszek nie jest jeszcze moim Mężem ponieważ dzidzia miała się dopiero począć w tym miesiącu a ona ma teraz już 19 tygodni :-p więc wszystko trzeba było poprzesuwać :-p a co będzie ślub ze chrzcinami :-D
Ilonka - jak tam widzę suwaczek - czyli staranka rozpoczęte? :-p
Heh u mnie walki z bakteriami ciąg dalszy... nie wie co robic (prócz lekarstw żeby pozbyc sie siństwa...) za tydzień w pon mam posiew i zobaczymy - oby jałowy - wtedy umówię się na zabieg iiiii 8 tygodni bez sexu - a później to.... hulaj dusza hahaha
Trzymam kciuki za badania :)
Witam królewny moje:-):-):-)
Od 04.00 nie śpię...tak przejęłam się tymi wynikami, których jeszcze nie ma!
Życzę miłego poniedziałku:-) buziaczki
Wyniki będą na pewno dobre wierze w to :tak:
dzień dobry :-)

Madzia
kochana... trzymaj sie i pamiętaj ze jesteśmy z Tobą...!

Danula
jak zdrówko? lepiej?

mnie dzisiaj pewnie nie będzie na bb... za chwilę jadę z moim Kochaniem do lekarza bo sobie w sobotę tak przeciął rękę myjąc szklanki (pękła mu ona w ręce) że nie mogliśmy zatrzymac krwawienia :szok::szok::szok: a na ostrym dyżyrze potraktowali nas tak... ze szkoda gadac.... wiec wróciliśmy do domu. A że M pracuje przy biurku musi wziasc L4 bo to prawa ręka i nie ma jak pracowac :eek:

Rudzia, Gabrysia, Majsi, Ilonka, Karola. Ewelinka, Kasia pozdrawiam gorąco !
ehhhhhhhh ta nasza służba zdrowia pozabijać i nic więcej :wściekła/y:

U mnie nadal goście są i już mnie szlak trafia ! Nie wyspana przez nichjestem zła i w ogóle ehhhh mam nadzieję, że dziś sobie pojadą bo szewskiej pasjii dostane ;[
Miłego poniedziałku Kochane :)

Kochana z czasem będzie lepiej wierze w to :tak:Pamiętaj, że masz nas i zawsze możesz liczyć na dobre słowo :) A porozmawialiście w ogóle?

Oj lżej na duszy i to bardzo :) Tylko Łukaszek nie jest jeszcze moim Mężem ponieważ dzidzia miała się dopiero począć w tym miesiącu a ona ma teraz już 19 tygodni :-p więc wszystko trzeba było poprzesuwać :-p a co będzie ślub ze chrzcinami :-D

Trzymam kciuki za badania :)

Wyniki będą na pewno dobre wierze w to :tak:

ehhhhhhhh ta nasza służba zdrowia pozabijać i nic więcej :wściekła/y:

U mnie nadal goście są i już mnie szlak trafia ! Nie wyspana przez nichjestem zła i w ogóle ehhhh mam nadzieję, że dziś sobie pojadą bo szewskiej pasjii dostane ;[
Miłego poniedziałku Kochane :)
Kochana moja...trzymaj się mocno i cieplutko:-) Pozytywnej energii wysyłam;-) buziam mocno

hej dziewczyny

wklejam Wam fotki z Urlopu choc nie wiem czy mi sie uda:-)

Załączniki

• urlop.jpg
    urlop.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 39
  • urlop1.jpg
    urlop1.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 35
  • urlop3.jpg
    urlop3.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 44
  • urlop4.jpg
    urlop4.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Posprzątane, poprane, obiadek i zakupy zrobione....uffff....narobiłam się....szponki umalowane, maseczka na buźce i można posiedzieć;-) tylko widzę, że samiuteńka:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry