reklama

Odskocznia;))))

reklama
Kochana przy dzisiejszej nerwówce wolę z domu nie wychodzić, bo kogoś mogę przetrącić....(@ się zbliża) - masakra.....jeszcze dzisiaj poczekam, a jutro najwyżej pójdę na pocztę...;-)

Dziewczyny a ja po ostatnim zabiegu teraz co miałam nawet nie wiem, że mam @ nic mnie nie boli normalnie sama przyjemność :-D a wcześniej było masakrycznie wręcz...

To leć teraz jak jesteś nabuzowana wywalczyć swoje ;-)

Dziewczyny a ja po ostatnim zabiegu teraz co miałam nawet nie wiem, że mam @ nic mnie nie boli normalnie sama przyjemność :-D a wcześniej było masakrycznie wręcz...

To leć teraz jak jesteś nabuzowana wywalczyć swoje ;-)
Może i racja, podjadę, bo iść nie mam siły....
A ja wręcz przeciwnie, po zabiegu zaczęłam mieć takie bolesne @, ale jak...aż mi niedobrze, chodzić nie mogę, bo czuję parcie do dołu....ech.....muszę gin. o tym powiedzieć.....

Może i racja, podjadę, bo iść nie mam siły....
A ja wręcz przeciwnie, po zabiegu zaczęłam mieć takie bolesne @, ale jak...aż mi niedobrze, chodzić nie mogę, bo czuję parcie do dołu....ech.....muszę gin. o tym powiedzieć.....

Powiedz koniecznie może coś jest nie tak. Ja po pierwszym zabiegu miałam jak wczęsniej bolącą jak zawsze a po tym drugim nic mnie nie boli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry