ewelina28
Dum Spiro Spero...
Niby tak, ale ja taka niecierpliwa....chyba powrócę do jogi.....jakoś wytonować niepokój...;-);-)To już nie długo przecież wrzesień się już kończy ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niby tak, ale ja taka niecierpliwa....chyba powrócę do jogi.....jakoś wytonować niepokój...;-);-)To już nie długo przecież wrzesień się już kończy ;-)

A tam starzejesz...może nadwyrężyłaś??? W którym miejscu odczuwasz ból?A ja już w miarę prawie dzisiaj idę do lekarza, byłam już też robić badania na tarczycę ale wyniki dopiero w poniedziałek. I kurcze coś mi w nogę "wlazło" mam problem z chodzenie i boli strasznie nie wiem co jest grane od wczoraj mnie trzyma....ja się na prawdę strasznie szybko starzeję chyba![]()
o mam Was gaduły
Danusia wydaje mi sie ( z dedukcji),ze jak jeden jest ujemny a jeden dodatni to :
masz przeciwciała a wirusa nie ma bo jak by był wirus to miała by i przeciwciała(boo juz by sie wytworzyły) i wirusa ale ja sie nie znam ,kliknij na google moze:-)

a ja tez od 03.10 zaczynam szkole i nie wiem czy sie cieszyc,skoncza sie wolne weekendy:-(
A tam starzejesz...może nadwyrężyłaś??? W którym miejscu odczuwasz ból?
A może to jakieś zmiany reumatyczne....np. przy zmianie pogody....do lekarza się wybierz....na pewno przejdzie...Pod kolanem ale jak chodzę to czasami jak ból złapie to całe kolano i aż po kostki czuje promieniowanie