reklama

Odskocznia;))))

a no ja jestem
mam wolne więc zajrzałam z rańca :)
Olu co u ciebie??
Karola cieszę się z fantastycznych wieści!!

ja trochę zapracowana jestem po urlopie, a od poniedziałku do wszystkiego dochodzi jeszcze uczelnia i już w ogóle nie będę miała czasu, pracę pisać trzeba a nawet nie wiem jak mam się za to wziąć, ale do maja mam czas :)

lecę zalać kawkę :)

reklama
a no ja jestem
mam wolne więc zajrzałam z rańca :)
Olu co u ciebie??
Karola cieszę się z fantastycznych wieści!!

ja trochę zapracowana jestem po urlopie, a od poniedziałku do wszystkiego dochodzi jeszcze uczelnia i już w ogóle nie będę miała czasu, pracę pisać trzeba a nawet nie wiem jak mam się za to wziąć, ale do maja mam czas :)

lecę zalać kawkę :)

No witaj jak ja Cię dawno nie "widziałam" ;-)

Witajcie kochane dopiero teraz wróciłam dzidzia jest duża i zdrowa ma 3,5cm i serduszko bjie 176 uderzeń na minutę:biggrin2::biggrin2: z usg dzidzia jest o pare dni starsza ale ja dostałam 2paczki zastrzyków na te upławy i mam nadzieję że przejdą dostałam taką dawkę tych zastrzyków domięśniowych że dupsko mi spuchnie ja talala:biggrin2: ale najważniejsze z maluszkiem jest wszystko dobrze a o to jego lub jej zdjęcie skarbek nasz spał więc się nie wiercił ale jest śliczniutki:biggrin2::biggrin2: dziękuję bardzo za trzymanie kciuków co ja bym tu bez was zrobiła. a i muszę częściej wychodzić na dwór bo jestem nie dotleniona i dlatego blada jak ściana.dobrze że zadzwoniłam i kazała mi przyjechać bo bym się martwiła jak diabli. Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)
Cieszę się Kochana, że wszystko OK (to było wręcz oczywiste;-)). Jak zwykle, wzruszyłam się fotką, booooska!!!!! Pozdrawiam:-):-):-):-)

Witajcie Kochanieńkie,
ja od rana na proszkach. Brzusio boli, że ho ho!!!!! I jakaś nerwówka z tego powodu mnie dopadła, wsio z rąk mi leci od rana, a wstałam o 04:00 (jeszcze mądra biegać polazłam).
Wypiję z Wami kawkę i lecę sprawy załatwiać....
PS>>> wyników nasionka jeszcze nie ma!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie Kochanieńkie,
ja od rana na proszkach. Brzusio boli, że ho ho!!!!! I jakaś nerwówka z tego powodu mnie dopadła, wsio z rąk mi leci od rana, a wstałam o 04:00 (jeszcze mądra biegać polazłam).
Wypiję z Wami kawkę i lecę sprawy załatwiać....
PS>>> wyników nasionka jeszcze nie ma!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jeszcze nie ma wyników? Nie no to już ludzkie pojęcie przechodzi :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry