Danula
czekam ciągle czekam.....
Witam,
ale żeście naprodukowały!!!Gaduły ;-)
Nie chce mi się nadrabiać.....
Od lekarza wróciłam![]()
I co u lekarza?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam,
ale żeście naprodukowały!!!Gaduły ;-)
Nie chce mi się nadrabiać.....
Od lekarza wróciłam![]()
Dostałam prochy na spanie.....................![]()
A kochanie przepisała mi jakiś "bellergot" na spanie....i w ogóle kazała mi gdzieś wyjechać, odpocząć.....jednym słowem pierdoły lekarskie;-)I co u lekarza?
Dostałam prochy na spanie.....................![]()

W/g ścisłych zaleceń mam przyjmować, więc bez obaw....i w ostatecznościKurcze uważaj z tymi prochami co by się nie przyzwyczaić za bardzo![]()

A kochanie przepisała mi jakiś "bellergot" na spanie....i w ogóle kazała mi gdzieś wyjechać, odpocząć.....jednym słowem pierdoły lekarskie;-)

W/g ścisłych zaleceń mam przyjmować, więc bez obaw....i w ostateczności![]()
No rewelacji to mi nie powiedziała doktorka, że odpocząć, odstresować się...wyjechać......toć to wszystko wiem nie?!!!!No tak jak to lekarz byle coś zapisać![]()
Ale leki zobaczymy dzisiaj jak na nockę sobie strzelę to jutro wstanę w południe.....może w końcu odeśpię....bo dzisiaj tylko 2 h snu.....No rewelacji to mi nie powiedziała doktorka, że odpocząć, odstresować się...wyjechać......toć to wszystko wiem nie?!!!!Ale leki zobaczymy dzisiaj jak na nockę sobie strzelę to jutro wstanę w południe.....może w końcu odeśpię....bo dzisiaj tylko 2 h snu.....