reklama

Odskocznia;))))

Witaj słońce,
ja bardzo dużo się ruszam....wieczorkiem biegam, rowerek....rolki....także w moim przypadku wymęczenie nie pomaga....musiałam sięgnąć po "chemię", bo najzwyczajniej w świecie bym sie wykończyła....i nie mam zamiaru ich przyjmować codziennie...tylko w ostateczności....żeby odespać w końcu....bo przez ostatnie miesiące po 2-3h spałam;-)
No wiem jak to jest nie móc spać i jaki to ból i jak wygląda wyczerpanie organizmu :wściekła/y: Mam nadzieję, że Ci to minie i będziesz sypiała chociaż po 6 h na dobe :tak: Może rzeczywiście odpocząć musisz jak nie ma funduszu albo innych rzeczy które nie pozwalają gdzies wyjechać zacznij robić coś dla siebie jakieś armoatyczne kąpiele dobra książka czy film ....

reklama
No wiem jak to jest nie móc spać i jaki to ból i jak wygląda wyczerpanie organizmu :wściekła/y: Mam nadzieję, że Ci to minie i będziesz sypiała chociaż po 6 h na dobe :tak: Może rzeczywiście odpocząć musisz jak nie ma funduszu albo innych rzeczy które nie pozwalają gdzies wyjechać zacznij robić coś dla siebie jakieś armoatyczne kąpiele dobra książka czy film ....
Kochanie to wszystko spełniam.......a jeśli chodzi o wyjazd, to po prostu nie jest to możliwe, ale nie ze względów materialnych.....nie mogę tego wszystkiego ot tak zostawić, zbyt dużo jest na mojej głowie i zbyt dużo rzeczy, których pilnować muszę......ech ta ambicja......:zawstydzona/y:;-)

Toż dlatego jej radzę:
Dużo kina przed snem!!!
i kłopoty z brakiem snu znikną. :cool2:
Ja z racji tego, że jestem na L4 odjakiegoś czasu oprócz obiadu nie muszę nic robić na tym zadupiu nie znam nikogo z kim mogła bym pogadać czy gdzieś wyjśc a jak już znam to wszyscy są zajęci potrafie przeleżeć pół dnia i oglądać filmy :-D i niestety one mi nie pomagały :P Jak zaszłam w ciążę to odespałam spałam prawie pół nocy i całe dnie a teraz się boję zasypiac bo mnie koszmary męczą :crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry