Danula
czekam ciągle czekam.....
"Chodź, chodź, chodź tu na siano...
Chodź, chodź, chodź,
a do domu znowu wrócisz rano...
Chodź, chodź, chodź tu na siano...
w stodole będę sam
i wino z sobą mam"
![]()
czy to propozycja? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
"Chodź, chodź, chodź tu na siano...
Chodź, chodź, chodź,
w stodole będę sam
i wino z sobą mam"
![]()
czy to propozycja? 
czy to propozycja?
![]()

Aj, mówię Ci...jestem tak fizycznie umęczona, że te tabletki to zbawienie..Spróbuj pewnie zobaczysz czy pomogą i odeśpisz

Mi bardzo w tej mojej bezssensości pomagało wymęczenie organzmu tzn dużo ćwiczeń i też samopoczucie miałam duuuuzo lepsze bo jak wiadomo podczas wysiłku fizycznego uwalniają się endrofiny zwane hormonem szczescia 
A co to za przyśpiewki wiejskie?!"Chodź, chodź, chodź tu na siano...
Chodź, chodź, chodź,
w stodole będę sam
i wino z sobą mam"
![]()

A co to za przyśpiewki wiejskie?!![]()

Witaj słońce,Ewelinka nie wiem czy może pamiętacie jak tu przyszłam do Was to miałam od jakiś 4 lat problemy ze snem spałam po 3 h na dobe a tabletki byly dobre do puki nie zaczely uzalezniacMi bardzo w tej mojej bezssensości pomagało wymęczenie organzmu tzn dużo ćwiczeń i też samopoczucie miałam duuuuzo lepsze bo jak wiadomo podczas wysiłku fizycznego uwalniają się endrofiny zwane hormonem szczescia
![]()
Nie moje klimaty, ale spiewaj śpiewaj.....;-):-)A tak jakoś mnie naszło..
A co nie ładne?
W końcu na wsi mieszkam![]()
Ewelinka nie wiem czy może pamiętacie jak tu przyszłam do Was to miałam od jakiś 4 lat problemy ze snem spałam po 3 h na dobe a tabletki byly dobre do puki nie zaczely uzalezniacMi bardzo w tej mojej bezssensości pomagało wymęczenie organzmu tzn dużo ćwiczeń i też samopoczucie miałam duuuuzo lepsze bo jak wiadomo podczas wysiłku fizycznego uwalniają się endrofiny zwane hormonem szczescia
![]()

Nie moje klimaty, ale spiewaj śpiewaj.....;-):-)