Danula
czekam ciągle czekam.....
Ha ha ha.......
Tylko mam nadzieję, że nie skasujesz za "zegarynkę"?! ha ha ha
Nie no nie będe taka ;-) nic nie skasuje niech strace

Papa :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ha ha ha.......
Tylko mam nadzieję, że nie skasujesz za "zegarynkę"?! ha ha ha

Buziaczki:-):-):-)Uciekam czas coś w domu porobić
Miłego dnia kochane :-)
Buziam :*
A kochanie przepisała mi jakiś "bellergot" na spanie....i w ogóle kazała mi gdzieś wyjechać, odpocząć.....jednym słowem pierdoły lekarskie;-)
Nie no nie będe taka ;-) nic nie skasuje niech strace
Papa :-)
Zazdraszczamzapomnialam wam napisac !!! wczoraj poczulam pierwsze kopniaczki od naszej kruszynki dzis rano tez baraszkowala!!!!

Cześć skarbku,zadzwonila do mnie moja psispsiola z bloku obok i sie rozgadala jak zwyke a wy tyle naskrobalyscie
witaj ewelinka![]()
Zazdraszczam
To musi być cudowne uczucie
Gratki:-):-):-)
To najważniejsze....żeby czuć ruchy....ile bym dała, by to poczuć...:-) wszystko w swoim czasie.....(pocieszenie):-)oj cudownie wiedziec ze z bablem wszytsko wporzadku... pod reka jeszcze tego nie czuc - tom sie juz nie moze doczekac ale wazne ze ja wiem ze jest wszytsko ok i maly sobie baraszkuje lub mala![]()
To najważniejsze....żeby czuć ruchy....ile bym dała, by to poczuć...:-) wszystko w swoim czasie.....(pocieszenie):-)
To najważniejsze....żeby czuć ruchy....ile bym dała, by to poczuć...:-) wszystko w swoim czasie.....(pocieszenie):-)