• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Bo tak jest jak się pyta byle kogo, macie jakieś możliwości prawnego popytania?? Tam będzie najpewniej wtedy będziesz wiedziała co i jak a nie takie rozpytywanie ludzi :wściekła/y:

nie mam ale jutro ide do polozenej i znia pogadam ona wie co i jak bez niej i tak nic nie zalatwie bo musi i zaswiadczenia powypisywac.... wiec mam nadzieje ze ona mi cos powie:-(:-(:-(

:-D:-D:-D:-D:-D:-D żadncy wypustków...niech bedzie taki...y.yy......cielisty......ha ha ha ha
P jakby to czytał to by mi dał cielisty :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Widzę, że nie jesteś wymagająca to dobrze dogadamy się wróżę nam długie pożycie małżeńskie :-D:-D:-D:-D dobra będzie cielisty mówisz masz w końcu będziesz moją damą :-D:-D:-D
Teraz właśnie oplułam ekran a łzy mi kapią ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Widzę, że nie jesteś wymagająca to dobrze dogadamy się wróżę nam długie pożycie małżeńskie :-D:-D:-D:-D dobra będzie cielisty mówisz masz w końcu będziesz moją damą :-D:-D:-D
Teraz właśnie oplułam ekran a łzy mi kapią ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D Kochanie, przy Twoim męskim boku, innych wymagań mieć nie mogę, toć to byłby grzech!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Zaraz nówke krzesło rozwalę ha ha ha ha ha
Mam tremę....
"Świadoma praw i obowiązków (.......):-D:-D:-D:-D

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D Kochanie, przy Twoim męskim boku, innych wymagań mieć nie mogę, toć to byłby grzech!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Zaraz nówke krzesło rozwalę ha ha ha ha ha
Mam tremę....
"Świadoma praw i obowiązków (.......):-D:-D:-D:-D

No też się trochę nerwuje wiesz jako facet członek tej rodziny wystąpię po raz pierwszy no i ta noc poślubna siem wykazać muszem... ale co tam męski w końcu jestem dam radę :-D:-D:-D:-D:-D:-D
A Ty krzesło to zostaw w spokoju siem nam przydać może :-D:-D:-D:-D
Oczywiście wszyscy tu obecni zaproszeni są na nasze zaślubiny :cool2::-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry