Danula
czekam ciągle czekam.....
W sumie...masz rację, oby takie same....
No mam nadzieje

Marta dmuchaj nos jakieś wyjście się znajdzie więc nie płacz na zapas kobieto jesteś w ciąży masz tryskać uśmiechem :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W sumie...masz rację, oby takie same....

Dobra to jakieś 16 długość 4 w obwodzie na baczność do 20żylasty czy gładki?? Słuchaj a może z wypsutkami??
rany jak dobrze, że mój śpi jakby to poczytał
![]()

żadnych wypustków...niech bedzie taki...y.yy......cielisty......ha ha ha ha

co z tego ze ja mam jak godzin nie mam nie wiem kurna kazdy mowi co innego glupa jestem z tego i tyle:--
-(

Nie wolno Ci się smutać.....o uśmiech prosimy..już...już...!!!!co z tego ze ja mam jak godzin nie mam nie wiem kurna kazdy mowi co innego glupa jestem z tego i tyle:--
-(

Bo tak jest jak się pyta byle kogo, macie jakieś możliwości prawnego popytania?? Tam będzie najpewniej wtedy będziesz wiedziała co i jak a nie takie rozpytywanie ludzi![]()
żadncy wypustków...niech bedzie taki...y.yy......cielisty......ha ha ha ha
P jakby to czytał to by mi dał cielisty![]()

dobra będzie cielisty mówisz masz w końcu będziesz moją damą 

co z tego ze ja mam jak godzin nie mam nie wiem kurna kazdy mowi co innego glupa jestem z tego i tyle:--
-(
nie mam ale jutro ide do polozenej i znia pogadam ona wie co i jak bez niej i tak nic nie zalatwie bo musi i zaswiadczenia powypisywac.... wiec mam nadzieje ze ona mi cos powie:--
-(

Widzę, że nie jesteś wymagająca to dobrze dogadamy się wróżę nam długie pożycie małżeńskiedobra będzie cielisty mówisz masz w końcu będziesz moją damą
Teraz właśnie oplułam ekran a łzy mi kapią ze śmiechu![]()

Kochanie, przy Twoim męskim boku, innych wymagań mieć nie mogę, toć to byłby grzech!!!!

Kochanie, przy Twoim męskim boku, innych wymagań mieć nie mogę, toć to byłby grzech!!!!
Zaraz nówke krzesło rozwalę ha ha ha ha ha
Mam tremę....
"Świadoma praw i obowiązków (.......)![]()