• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

No też się trochę nerwuje wiesz jako facet członek tej rodziny wystąpię po raz pierwszy no i ta noc poślubna siem wykazać muszem... ale co tam męski w końcu jestem dam radę :-D:-D:-D:-D:-D:-D
A Ty krzesło to zostaw w spokoju siem nam przydać może :-D:-D:-D:-D
Oczywiście wszyscy tu obecni zaproszeni są na nasze zaślubiny :cool2::-D:-D:-D:-D:-D
Właśnie mi uświadomiłEś, że czeka nas "TA NOC" i wyjdzie, że dziewicą nie jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Będzie balanga, że hej!!
Wariatki.......;-):-)

reklama
No też się trochę nerwuje wiesz jako facet członek tej rodziny wystąpię po raz pierwszy no i ta noc poślubna siem wykazać muszem... ale co tam męski w końcu jestem dam radę :-D:-D:-D:-D:-D:-D
A Ty krzesło to zostaw w spokoju siem nam przydać może :-D:-D:-D:-D
Oczywiście wszyscy tu obecni zaproszeni są na nasze zaślubiny :cool2::-D:-D:-D:-D:-D

O proszę !Jakie zmiany nadchodzą :-D
Dziękuję za zaproszenie, oczywiście będę. Jeśli tylko chcecie to mogę zostać Waszym świadkiem :laugh2:

Właśnie mi uświadomiłEś, że czeka nas "TA NOC" i wyjdzie, że dziewicą nie jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Będzie balanga, że hej!!
Wariatki.......;-):-)

Jak to nie jesteś??????? :szok: ktoś Cię splamił???????? Ochhh nie wiem jak to przeżyje taki afront toć ja na ciebie czekałem i mimo wieku 40 lat jeszcze nic z nikim :cool2::szok::-D:-D:-D

O proszę !Jakie zmiany nadchodzą :-D
Dziękuję za zaproszenie, oczywiście będę. Jeśli tylko chcecie to mogę zostać Waszym świadkiem :laugh2:

Pewnie że możesz być :-)

Ooooooo, to świadkową mamy!!!! ;-);-);-):-D:-D:-D

Słuchaj kwestia formalna to może my druchny będziemy mieli wiesz sporo koleżanek się ma nie??? :-D:-D:-D:-D:-D

Jak to nie jesteś??????? :szok: ktoś Cię splamił???????? Ochhh nie wiem jak to przeżyje taki afront toć ja na ciebie czekałem i mimo wieku 40 lat jeszcze nic z nikim :cool2::szok::-D:-D:-D

Pewnie że możesz być :-)

Słuchaj kwestia formalna to może my druchny będziemy mieli wiesz sporo koleżanek się ma nie??? :-D:-D:-D:-D:-D
Jakże przeżyję Twe rozczarowanie o Miły!!!!!!!!!!
Gdybym cofnąć czas mogła........zostawiłabym ten "kwiat" Tobie, boś Ty mój najdroższy tak długo wyczekiwany....Wybacz grzech jaki popełniłam ha ha ha
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie mogę.....

Jakże przeżyję Twe rozczarowanie o Miły!!!!!!!!!!
Gdybym cofnąć czas mogła........zostawiłabym ten "kwiat" Tobie, boś Ty mój najdroższy tak długo wyczekiwany....Wybacz grzech jaki popełniłam ha ha ha
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie mogę.....

Ukochana jakże Twoim wdziękom oprzeć się mógłbym wybaczę choć kwiat Twój dla mnie niesamowitym prezentem byłby...ale kto kocha wybacza więc i ja wybaczam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry