• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
kiedyś byłam dużą optymistka, a teraz od 5 miesięcy jestem realistką, więc podejście chyba niestety już nigdy się nie zmieni, a mąż jest nałogowym narzekaczem więc wcale mi nie pomaga

kazdy grosz sie przyda ... pieniadze na kwiatkach nie rosna... :)

No chyba nie choć nie wiem nigdy nie sprawdzałam :-D:-D:-D
Mam już całe 350 zł za mojego cinkusia coś na początek jest :tak:
:-D
kiedyś byłam dużą optymistka, a teraz od 5 miesięcy jestem realistką, więc podejście chyba niestety już nigdy się nie zmieni, a mąż jest nałogowym narzekaczem więc wcale mi nie pomaga

Echh ludzie co z Wami?? Przeraża mnie to nastawienie ludzi coraz więcej właśnie pesymistów narzekaczy a mnie cieszących się z tego co mają....ale może tylko ja nie potrafię zrozumieć tego :sorry:

No chyba nie choć nie wiem nigdy nie sprawdzałam :-D:-D:-D
Mam już całe 350 zł za mojego cinkusia coś na początek jest :tak:
:-D

Echh ludzie co z Wami?? Przeraża mnie to nastawienie ludzi coraz więcej właśnie pesymistów narzekaczy a mnie cieszących się z tego co mają....ale może tylko ja nie potrafię zrozumieć tego :sorry:

ciezko byc optyminsta jak sie patrzy na to wszytsko dookola ja sie staram ale czesto mi to nie wychodzi.....:-(

ciezko byc optyminsta jak sie patrzy na to wszytsko dookola ja sie staram ale czesto mi to nie wychodzi.....:-(

A myślisz skąd się bierze to wszystko dookoła??? Z takiego nastawienia ludzie dla siebie jak wrodzy sąsiad do sąsiada się nie odzywa ludzie mieszkają blisko ale obcy dla siebie nawet rodzina....to do niczego dobrego nie doprowadzi będziemy żyć jak na bezludnej wyspie tyle że w tłumie...to mnie przeraża

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry